Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-07@04:32:09 GMT

نامه ۸ کشور برای لغو تحریم‌های ایران،بی‌نظیر است

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۵۲۰۱

نامه ۸ کشور برای لغو تحریم‌های ایران،بی‌نظیر است

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: اقدام ۸ کشور در ارسال نامه به دبیرکل سازمان ملل متحد برای لغو تحریم‌های ایران در نوع خودش بی‌نظیر و کم‌نظیر است.

قدس آنلاین: سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه، نامه هشت کشور به دبیرکل سازمان ملل برای لغو تحریم‌های ایران را اقدامی کم نظیر توصیف کرد.

وی با اشاره به این نامه که به امضای نمایندگان ایران، روسیه، چین، کوبا، کره شمالی، عراق، ونزوئلا و نیکاراگوئه در سازمان ملل متحد رسیده است، اظهار داشت: قدم بسیار خوبی برداشته شد و به نوعی از ابتکارات خود ما و مورد حمایت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسوی با تاکید بر اینکه این حرکات و اقدامات لازم است، گفت: باید دنیا زمانی به خودش بیاید و جلوی یکجانبه گرایی و نقض قوانین بین المللی را بگیرد، به هر حال متأسفانه آمریکایی‌ها به خودشان جرأت دادند که در سال‌های اخیر قوانین داخلی و تحریم‌های ظالمانه خودشان را به بقیه کشورها تحمیل کنند.

سخنگوی وزارت امورخارجه با اشاره به اینکه آمریکا علیه کشورهای مستقل با اهداف خاصی اقدامات تحریمی را اعمال می‌کند، افزود: امیدواریم این طلیعه مبارکی باشد و این کشورهای تحت تحریم و حتی کشورهای مستقل و آزاده‌ای که یکجانبه گرایی آمریکا را برنمی تابند، یک اتحادیه ای تشکیل و یک اقدامی انجام دهند و جلوی قلدری آمریکا را بایستند.

موسوی تاکید کرد: اقدام کشورهایی که این نامه را به دبیرکل سازمان ملل متحد نوشتند و در نوع خودش بی نظیر و کم نظیر است.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: امیدواریم جامعه جهانی نه تنها در شرایط کرونا، حتی در شرایط عادی چنین اقدام منسجمی را در برابر تحریم‌های ظالمانه و غیر انسانی که از سوی آمریکا نه تنها علیه ایران بلکه علیه کشورهای مستقل اعمال شده، صورت دهند و در مقابل آن‌ها ایستادگی یا حداقل به آن بی اعتنایی کنند.

سیاست‌های وزارت خارجه، منطبق بر شعار سال با اولویت کشورهای همسایه 

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به نامگذاری شعار سال جهش تولید، گفت: سیاست‌های وزارت خارجه منطبق بر شعار سال با اولویت کشورهای همسایه است.

 سید عباس موسوی اظهار داشت: اولویت ما در سال‌های اخیر بر مسئله اقتصادی بوده و در این راستا معاونت اقتصادی اقدامات مثبتی داشته است.

وی افزود: تولید داخلی و اتکا به منابع داخلی یکی از معیارهای وزارت امور خارجه و سفارتخانه‌های ایران است تا با این جهت گیری به مولفه‌های تولید در داخل کشور کمک کنند.

 موسوی با تاکید بر اینکه اولویت و جهت گیری توجه به تولید داخل است، ادامه داد: روند صادرات و واردات با نگاه به داخل تنظیم خواهد شد و به عنوان الگوی اصلی در مراودات خارجی به ویژه با همسایگان مان در نظر خواهیم گرفت.

کمک ۳۰ کشور و سازمان معتبر بین المللی به ایران در خصوص کرونا 

 سخنگوی وزارت امور خارجه از ارسال کمک‌های بهداشتی و پزشکی بیش از ۳۰ کشور خارجی و سازمان معتبر بین المللی به جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با ویروس کرونا خبرداد.

موسوی در خصوص میزان و مبلغ کمک کشورهای خارجی در مورد ویروس کرونا به جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: تقریباً همه کشورها درگیر این ویروس هستند و به عبارتی تا الان ۲۰۰ کشور دچار این ویروس شده اند.

 وی با بیان اینکه کمک‌های مختلفی از کشورهای خارجی به جمهوری اسلامی ایران تاکنون شده است، افزود: حدود ۳۰ کشور و سازمان جهانی تا آنجا که توانستند با مقادیر مختلف به جمهوری اسلامی کمک کرده اند.

موسوی ادامه داد: عمده این کمک‌ها و تجهیزات ارسالی از کشورهای دوست و سازمان‌های بین المللی خوشنام و معتبر در قالب‌های مختلف نقدی و غیر نقدی است.

 وی یاداورشد: کشورهای مختلفی در این زمینه اعلام آمادگی کردند و بطور نمونه کشور چین تاکنون حدود ۲۱ الی ۲۲ هواپیما کمک و تجهیزات به جمهوری اسلامی ایران ارسال کرده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه اضافه کرد: اتحادیه اروپا نیز از طریق منابع کمک‌های بشردوستانه خود، سعی کرد کمک‌هایی را به ایران ارسال کند، کشورهای ژاپن، امارات، جمهوری آذربایجان، ترکیه به همراه کشورهای زیاد دیگری نیز به جمهوری اسلامی ایران کمک کرده اند.

 موسوی در پایان گفت: به نمایندگی از دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران از این کشورها قدردانی می‌کنم و امیدواریم این را اقدامات جبران کنیم و بتوانیم با مدیریت و شکست این ویروس و بیماری، تجربه و کمک‌های خود را نیز در اختیار کشورهای دیگر قرار دهیم.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سید عباس موسوی نامه 8 كشور به دبيركل سازمان ملل سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران سازمان ملل بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۵۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اندونزی

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدارها و رایزنی‌های دیپلماتیک خود در بانجول پایتخت گامبیا و در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی، با خانم رتنو مارسودی وزیر امور خارجه اندونزی دیدار کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، وی با ابراز خرسندی از دیدار مجدد با همتای اندونزیایی خود، به جدی تر شدن تلاش ها برای توقف جنگ در غزه اشاره و ابراز امیدواری کرد که با اتخاذ مواضع منسجم و هماهنگ کشورهای اسلامی به‌ خصوص در اجلاس بانجول، رژیم صهیونیستی دست از نسل کشی و کشتار زنان و کودکان بردارد و تلاش های جمعی منجر به احقاق حقوق ملت فلسطین شود.

امیرعبداللهیان در بخش دیگری از این ملاقات، با اشاره به سفر  مهم دکتر رئیسی رئیس جمهور کشورمان به اندونزی تاکید کرد توافقات این سفر مورد توجه و پیگیری جدی ما هست و  در مسیر پیگیری اجرای اسناد پیشرفت های خوبی را مشاهده می کنیم، اما در خصوص برخی بخش‌ها باید تلاش بیشتری را به عمل بیاوریم.

خانم رتنو مارسودی وزیر خارجه اندونزی نیز با ابراز خرسندی از دیدارش با دکتر امیرعبداللهیان، ابراز امیدواری کرد با پیگیری توافقات صورت گرفته در سفر رئیس جمهور کشورمان به جاکارتا، شاهد گسترش بیش از پیش روابط دو کشور باشیم.

وزیر امور خارجه اندونزی با تاکید بر اهمیت موضوع فلسطین برای دولت و مردم این کشور،  فلسطین را مهم ترین مساله در دستور کار اجلاس سران اسلامی در بانجول توصیف کرد و با اشاره به ضرورت اعمال فشار بیشتر بر اسرائیل برای توقف چرخه کشتار این رژیم در غزه، ابراز امیدواری کرد شاهد اتخاذ موضعی قوی در حمایت از مردم فلسطین در این اجلاس باشیم.

خانم مارسودی همچنین با تاکید بر اهمیت ثبات و امنیت در منطقه، بر اهمیت نقش ایران در کمک به صلح و ثبات‌ پایدار در منطقه تاکید کرد و اهمیت تمرکز بر تجاوزات اسرائیل در غزه را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: بدون تحول در حل و فصل مساله فلسطین به نفع مردم فلسطین، تغییر در  وضعیت روابط بین کشورهای اسلامی و اسرائیل در راستای منافع جهان اسلام نیست.

گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه مصر در گامبیاامیرعبداللهیان عازم گامبیا شدعیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات مجروح شده سوری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقبال تهران از پاسخ حماس به طرح سیاسی پایان جنگ علیه غزه
  • جزئیات ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور | تفاهم‌نامه جدید وزارت راه و نیروهای مسلح
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • وزیر خارجه: قطع روابط با اسرائیل در توقف نسل کشی مهم است
  • تلاش جمعی ایران، عربستان، ترکیه، اندونزی و مصر برای پایان جنگ در غزه
  • دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اندونزی
  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • لفاظی وزیر دفاع انگلیس در واکنش به تحریمش از سوی ایران