Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخب مردم کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی گفت: درصورتی که شیوع کرونا با روند فعلی ادامه پیدا کند، به زودی در زمینه تامین نیروی انسانی در مراکز درمانی با مشکل مواجه می‌شویم و نیاز است که برای سازماندهی نیرو‌های داوطلب برنامه ریزی داشته باشیم. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی عسکری، منتخب مردم کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی ظهر امروز از کارگاه تولید ماسک بهداشتی قرارگاه مقابله با کرونا بسیج دانشجویی البرز بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عسکری در حاشیه این بازدید با بیان اینکه کرج و البرز در تقاطع مسیری پررفت و آمد قرار گرفته است، اظهار کرد: باوجود فضای کنترل شده کرج قبل از تعطیلات، کرونا در این شهرستان روند افزایشی داشته است.

منتخب مردم کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در برخی حوزه‌های استان اقدامات به موقع انجام شد و در بعضی ارگان‌ها نیز با تأخیر اقداماتی صورت گرفت که همین باعث شد کرونا در سطح استان شیوع بیشتری داشته باشد.

وی ادامه داد: اگر روند شیوع کرونا در سطح استان به همین شکل ادامه پیدا کند، به زودی در زمینه نیروی انسانی با مشکلاتی مواجه می‌شویم که نیاز است از هم اکنون به فکر باشیم و نیرو‌های داوطلب مردمی را سازماندهی کنیم.

عسکری درخصوص عملکرد مجلس گفت: عملکرد خاصی از سوی نمایندگان فعلی مجلس مشاهده نشده و فعلا مجلس نیز تعطیل است و در این مدت صرفا از سوی هیئت رئیسه و شخص رئیس مجلس واکنش‌هایی صورت گرفته است.

وی به عملکرد دولت در مقابله با کرونا اشاره کرد و گفت: شرایط سختی داریم و نیاز است که همه دست به دست هم دهیم و از این بحران عبور کنیم. تلاش‌های دولت در بخش‌هایی از ابتدا دیده شد و برخی بخش‌های دیگر واکنش به شیوع این بیماری را با تأخیر آغاز کردند درحالیکه شرایط قابل پیش بینی بود و سریع‌تر باید تصمیم‌های لازم گرفته می‌شد.

منتخب مردم کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه کرونا حد و مرزی ندارد و همه گروه‌های مختلف مردم را گرفتار می‌کند، ادامه داد: همه باید در مقابله با این بیماری یکی باشیم.

وی به فعالیت‌های جهادی در این زمینه اشاره کرد و افزود: با تلاش گروه‌های جهادی، ظرفیت‌های مردمی به کار گرفته شد و با همین ظرفیت‌های مردمی می‌توان آسیب‌های کرونا را کاهش داد.

عسکری با اشاره به اینکه در شرایط بحرانی، چه کنیم که کنترل اوضاع خارج نشود، گفت: سازوکار مشخص و روانی وجود ندارد که در مواقع بحران بتوانیم از آن استفاده کنیم و مدیریت بحران را به دست بگیریم.

وی تأکید کرد: می‌توان از ظرفیت‌های مردمی که پس از هر بحران ایجاد می‌شوند، استفاده کرد و با سازماندهی همین ظرفیت ها، بحران‌های بعدی را نیز در مناطق مختلف یا سطح کشور مدیریت کرد.

گفتنی است، قرارگاه مقابله با کرونا بسیج دانشجویی استان البرز با همکاری دانشگاه فنی و حرفه‌ای این استان، یکی از کارگاه‌های خیاطی یک دانشکده فنی را برای تولید ماسک در اختیار گرفته و با کمک جهادگران روزانه تعداد بالایی ماسک برای توزیع در مناطق محروم این استان تولید می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کارگاه تولید ماسک بسیج دانشجویی قرارگاه مقابله با کرونا اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی منتخب مردم کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۶۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد درآمدهای پایدار برای استان همدان

فتح الله توسلی در جلسه شورای اداری شهرستان کبودراهنگ با اشاره به عملیات وعده صادق که پیروزی عزتمندانه‌ای برای جمهوری اسلامی داشت گفت: عملیات وعده صادق از ابعاد مختلف قابل بررسی است و لایه‌های امنیتی رژیم غاصب آسیب دید و وقتی موشک‌ها و پهباد‌های ما مسیری را از خاک کشور طی کردند و به مقصد و هدف خود رسیدند این پیام‌های متفاوتی را برای جهانیان داشت.

وی گفت:استفاده از موشک‌های با سوخت مایع و کروز به قابل توجه است و من اطلاع دارم دستگاه‌های امنیتی و مطالعاتی دنیا هنوز در پی این عملیات در شوک هستند و این پیروزی بزرگ را به همه نیرو‌های مسلح تبریک عرض می‌کنم و الحمدالله با اتحاد و یک صدا کار بزرگی انجام دادند.
 
توسلی با اشاره اینکه مجلس دوازدهم همانند مجلس یازدهم که به تعبیر مقام معظم رهبری مجلسی انقلابی است البته با قدرت بیشتر پیگیر مشکلات و مسائل مردم نیز خواهد بود گفت: همه ما منتخبین علی رغم حوزه انتخابیه، نماینده ۹۰ میلیون ایرانی هستیم و همین در چند روز گذشته وزیر صمت را بدلیل کاهش صادرات غیر نفتی خواستیم که باید برای این روند فکری صورت گیرد.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ ادامه داد: همه ما تکلیف داریم که مسائل شهرستان را پیگیری کنیم و باید دلسوزانه برای مردم و پیشرفت شهرستان قدم برداریم.

وی افزود: با مجموع وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی نیز صحبت شد و برای آبرسانی و قنوات اعتبار تعریف کردیم و اکنون اعتبارات شهرستان کبودراهنگ به رقم قابل توجه‌ای رسید.

توسلی با بیان اینکه حدود ۶۵ روستای شهرستان مشکل آب شرب دارد گفت: مشکل تعدادی از روستا‌ها حل گردید و پیگیری کردیم که انتقال آب از سد تالوار صورت گیرد و این کار حدود هزار میلیارد اعتبار می‌خواهد که بعد از اخذ ماده ۲۳ پیگیری خواهیم کرد.


 نماینده مردم بهار و کبودراهنگ با اشاره به اینکه در پیوست ۱ بودجه تا سال گذشته چیزی برای شهرستان نداشتیم گفت: از مدیران خواهش داریم برای خود پروژه تعریف کنند تا بتوانیم اعتبار جذب کنیم متاسفانه شاخص‌های مناسبی هم وجود ندارد.

 توسلی با تأکید بر توزیع عادلانه اعتبارات گفت: اجازه نخواهیم داد ظلمی به شهرستان در توزیع اعتبارات شود چرا که حق مردم است، و مدام پیگیری می‌کنیم که این روند تغییر کند و اگر شما کمک نکنید تغییری رخ نخواهد داد.

توسلی گفت: وضعیت استان همدان در موضوع درآمد‌ها ۹۸ درصد از طریق مالیات است و این فاجعه است برای استان و باید استان به سمت درآمد‌های پایدار برود نمی‌شود که با افزایش درصدی وصول به اقشار مختلف جامعه فشار وارد شود و باید دست به دست هم داد تا تولید را رونق بدهیم.

نماینده بهار و کبودراهنگ با اشاره به شعار سال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردمی گفت: مقام معظم رهبری برای تحقق شعار سال همه ما را تکلیف کردند و باید در کار‌ها مردم را شریک بدانیم.

وی با تأکید بر حساسیت مدیران در اعتبارات ادارات گفت: متاسفانه سال گذشته حدود ۹۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات استانی در حال بازگشت به خزانه بود که با پیگیری‌های نمایندگان و استاندار از آن جلو گیری شد، و یکی از شاخص‌های تخصیص اعتبارات عملکرد آن دستگاه است و طبق عملکرد بررسی می‌کنند.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ ادامه داد:بیش از ۱۵ میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی مدارس اخذ کردیم و فقط حدود ۷ میلیارد برای تجهیز مدارس از تهران آوردیم.

وی همچنین با اشاره به نشست خود با رئیس بانک مرکزی گفت: در جلسه با رئیس بانک مرکزی پیگیر منابع بودیم و تأکید شد که مردم از عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات راضی نیستند و خواهش داریم برای منطقه دلسوزی شود.

وی در پایان گفت: اورژانس جزء اولویت‌های شهرستان است و باید تا پایان سال تحویل مردم شریف داده شود همچنان که درمانگاه تامین اجتماعی کبودراهنگ با سرعت در حال ساخت است و اعتبارات آن نیز وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • عرضه زمین راهگشا برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی در ساخت مسکن است
  • برگزاری جشنواره مردمی وعده صادق در کوهدشت
  • آغاز ثبت‌نام ترمیم نمرات و ایجاد سابقه تحصیلی از هفته آینده
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • سازماندهی بیش از ۴۰۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با سیل در یزد
  • ضرورت ایجاد درآمدهای پایدار برای استان همدان
  • مردم پروژه‌های نهضت ملی مسکن را کامل می‌کنند؟
  • سازماندهی ۴۹۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با حوادث احتمالی سامانه بارشی
  • درخواست‌های تلفنی مردم در سفر رئیس جمهور به سمنان پیگیری می‌شود
  • ۴۷ هزار درخواست تلفنی در سفر رییس جمهور به استان سمنان ثبت شد