Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا -
لاک زدن انگشتان پای یک پدر از سوی دختر در قرنطینه خانگی در شهر "سان فیورانو" ایتالیا/ رویترز
دستگاه دست‌ساز جابجایی پول و تحویل قهوه به منظور حفظ فاصله و مقابله با آلودگی به ویروس کرونا در یک کافی شاپ در شهر بانکوک تایلند/ رویترز
تابوت‌های قربانیان کرونا در کلیسایی در شهر "الساندریا" ایتالیا/ رویترز
"کارینا نانِز" "سِلیست" مشهور اروگوئه‌ای در حال اجرای برنامه برای همسایه‌هایش از بالکن خانه‌اش در شهر "پاناما"/ رویترز
یک "دی جِی" آمریکایی در حال اجرای برنامه در پشت‌بام خانه خود در محله "بروکلین" شهر نیویورک/ رویترز
یک سرآشپز در رستورانی در شهر "هانوی" ویتنام در حال پخت کوفته‌هایی به شکل ویروس کرونا/ رویترز
پرندگان در میدان "بولیوار" شهر "بوگوتا" کلمبیا به دلیل خالی شدن میدان از جمعیت بدون دانه و غذا مانده‌اند و به امید غذا به سمت اندک عابران و حاضران می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

/ خبرگزاری فرانسه
این روزها به دلیل مهم و کمیاب شدن دستمال توالت در اروپا بسیاری از قنادی‌ها در آلمان کیک‌هایی به شکل دستمال توالت درست می‌کنند و فروش آنلاین این محصول فزایش یافته است. تصویر یک قنادی در شهر "دورتموند" آلمان است./ خبرگزاری فرانسه
آغاز یک روز کاری شلوغ در شهر توکیو ژاپن. بسیاری در ژاپن از شیوع ویروس کرونا بیمناک‌اند./ گتی ایمجز
ورزش روزانه در بالکن خانه و در دوران قرنطینه خانگی در شهر هامبورگ آلمان/ رویترز
گردآوری: بخش سرگرمی بیتوته

یادگیری اصول معامله طلا
هارد اکسترنال در حجم‌ها و مدل‌ها‌ی مختلف
کاملترین وارزان ترین بلیطهای زمینی وهوایی
سود معامله طلادر بازار کنونی رو از دست نده
همین حالا کسب درآمداز بازار طلا رو شروع کن
می خواهید دندان های زیباو صاف داشته باشید؟
آموزش و مشاوره رایگان اصول معاملات طلا
پیشنهادی فوق العاده به طرفداران فوتبال
آخرین قیمت هاو زمان تخفیف محصولات دیجیتال
یک تفریح پرهیجان برای باغ و ویلای شما
ساخت اپلیکشن بدون کد نویسی
جذابترین رویدادهای ورزشی دنیارو تماشا کن

تازه ترین مطالب سرگرمی(مطالب خواندنی ، ضرب المثل ، فال ، طنز ، اس ام اس و ...) سایر مطالب سرگرمی
پیام تبریک بعثت رسول اکرم (ص)

بیوگرافی عایشه بینگل + عکس های شخصی عایشه بینگل

پیام عید ما بعد از شکست کرونا

بابک حمیدیان + تصاویر بابک حمیدیان و همسرش

بیوگرافی صحرا فتحی همسر سابق مهدی کوشکی + عکس

پیام تبریک ولادت امام حسین علیه السلام

بیوگرافی مائده طهماسبی همسر فرهاد آئیش + عکس

مصاحبه و بیوگرافی فاطمه شکری (+ تصاویر)

بیوگرافی محمد بحرانی + عکس همسرش

بیوگرافی زنده یاد علی ابوالحسنی، بازیگر طنز (+جدیدترین تصاویر)

بیوگرافی لورا درن بازیگر مشهور آمریکایی (+تصاویر)

پیام تبریک ولادت امام محمد تقی علیه السلام
سایر مطالب سرگرمی

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۶۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پیری» دقیقا از چه سنی آغاز می‌شود؟

ایتنا - این تحقیق که در مجله روانشناسی و سالمندی انجمن روانشناسی آمریکا منتشر شد، داده‌‌های ۱۴ هزار شرکت‌‌کننده در یک نظرسنجی سالمندی در آلمان را بررسی کرد که درباره پیری به‌عنوان مرحله‌ای از زندگی مطالعه می‌کرد. تاریخ تولد شرکت‌کنندگان بین سال‌های ۱۹۱۱ و ۱۹۷۴ بود و از سن ۴۰ تا ۸۵ سالگی به این مطالعه وارد شده بودند.
ما از چند سالگی «پیر» محسوب می‌شویم؟

به نظر می‌رسد که پاسخ این پرسش در حال تغییر است، چرا که عمر مردم طولانی‌تری شده است، دیرتر بازنشسته می‌شوند و تا سنین بالاتری همچنان از سلامتی جسمی و روحی برخوردارند. 

طبق پژوهشی که نتیجه آن اخیرا در مجله انجمن سالمندی آمریکا منتشر شد، افراد در اواسط دهه ۶۰ سالگی معتقدند که پیری از ۷۵ سالگی شروع می‌شود، در حالی که افراد مسن‌تر فکر می‌کنند سن پیری دیرتر از این شروع می‌شوند.

این تحقیق که در مجله روانشناسی و سالمندی انجمن روانشناسی آمریکا منتشر شد، داده‌‌های ۱۴ هزار شرکت‌‌کننده در یک نظرسنجی سالمندی در آلمان را بررسی کرد که درباره پیری به‌عنوان مرحله‌ای از زندگی مطالعه می‌کرد. تاریخ تولد شرکت‌کنندگان بین سال‌های ۱۹۱۱ و ۱۹۷۴ بود و از سن ۴۰ تا ۸۵ سالگی به این مطالعه وارد شده بودند.

شرکت‌کنندگان طی ۲۵ سال، هشت بار درک خود را از سالمندی گزارش کردند. آن‌ها هر چهار تا پنج سالی که می‌‌گذشت، آغاز سن پیری را یک‌ سال دیرتر از بار قبل اعلام کردند. شرکت‌کنندگانی هم که زودتر یعنی بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۳۵ به دنیا آمده بودند، در مقایسه با افرادی که بعد از ۱۹۳۵ متولد شده‌ بودند، فکر می‌کردند که پیری زودتر آغاز می‌شود.

مارکوس وتشتاین، نویسنده ارشد این مطالعه و روانشناس دانشگاه هومبولت برلین، گفت: «درک و تصور ما از پیری در گذر زمان به‌وضوح تغییر می‌کند. افرادی که امروز در سنین میانسالی‌اند یا افراد مسن‌تر باور دارند که سن پیری آن‌ها دیرتر از همسالانشان در ۲۰ سال پیش است.»

به گفته وتشتاین، این تغییر تا حدودی به بالا رفتن سطح امید به زندگی در افراد برمی‌گردد. امید به زندگی در آلمان حدود ۸۱ سال است که از ۷۱ سال در ۱۹۷۴ بیشتر شده است. همچنین بسیاری از مردم برای مدت طولانی‌تر یک زندگی همراه با سلامتی دارند و پژوهش‌ها از بهبود سلامتی قلب، قابلیت‌‌های شناختی و کیفیت کلی زندگی در جمعیت مسن آلمان در طول این سال‌ها خبر می‌دهد.

وتشتاین می‌گوید: «افرادی که احساس جوانی می‌کنند، معتقدند پیری دیرتر شروع می‌شود.»

شرکت‌کنندگانی که تنهاتر بودند، بیماری‌های مزمن داشتند یا از سلامتی کامل برخوردار نبودند، بیشتر بر این تصور بودند که پیری زودتر آغاز می‌شود. زنان هم فکر می‌کردند که سن پیری در مردان حدود ۲.۴ سال دیرتر آغاز می‌شود.

البته برخی کارشناسان هشدار داده‌اند که این نتایج ممکن است قابل تعمیم به کشورهای دیگر نباشد. زیرا دیدگاه‌‌های فرهنگی درباره پیری و روند‌ تحولات جوامع در طول زمان متفاوت است. به عنوان مثال امید به زندگی در ایالات متحده در طول همه‌گیری کووید از ۷۹ سال در ۲۰۱۹، به ۷۶ سال در ۲۰۲۱ رسید، در حالی که امید به زندگی در آلمان از سال ۲۰۱۴ نسبتا پایدار بوده است.

تحقیقات قبلی نشان داده بود که باورهای منفی درباره افزایش سن با افزایش سطح استرس مرتبط است که به نوبه خود می‌تواند خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهد. برعکس افرادی که به پیری نگرشی مثبت دارند، احتمالا کمتر در معرض ابتلا به زوال عقل‌اند و در مقایسه با افرادی که نگرش منفی درباره افزایش سن دارند، طولانی‌تر عمر می‌کنند.

همچنین افرادی که خود را جوان‌تر از سن شناسنامه‌ای‌شان می‌دانند، زوال حافظه آهسته‌تر، عملکرد شناختی بهتر و کاهش علائم افسردگی را گزارش کردند. در مقابل، افرادی که خود را مسن‌تر از سن حقیقی‌شان می‌بینند، بیشتر در معرض خطر مرگ‌ومیر قرار دارند.

دیگر خبرها

  • (تصاویر) آغاز برنج‌کاری در گیلان
  • پایان کار نوبت نخست کنکور ۱۴۰۳؛ آغاز شلوغ ترین روز با رقابت تجربی ها
  • گواردیولا: منچسترسیتی و آرسنال از وضعیت لیورپول در امان نیستند
  • دیدنی های امروز؛ از سالگرد نسل کشی ارامنه تا اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده
  • «پیری» دقیقا از چه سنی آغاز می‌شود؟
  • دیدنی های امروز؛ از اعتراضات ضداسراییلی دانشگاه های آمریکا تا اوضاع غزه
  • سوالات عجیب گوگل هنگام مصاحبه کاری
  • گل انفرادی دیدنی گابریل مارتینلی در خانه چلسی (لیگ برتر انگلیس - ۲۰۱۹/۲۰) / فیلم
  • عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت: با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می دهیم