Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@17:15:10 GMT

المپیاد کدنویسی به المپیادهای دانش آموزی افزوده شد

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۸۰۶۹

المپیاد کدنویسی به المپیادهای دانش آموزی افزوده شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، عیسی منصوری افزود: با توجه به نیاز روز افزون کشور به توسعه کسب و کارهای دیجیتال و پیشرفت‌هایی که تاکنون در این حوزه انجام شده و همچنین با توجه به سخنان رئیس جمهوری مبنی بر توسعه زیرساخت‌های دیجیتال کشور در این ایام خانه نشینی و نیاز اقتصاد دانش بنیان آینده ایران به تولید محتوای دیجیتال، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری بنیاد ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی، المپیاد ملی کدنویسی کودکان و نوجوانان را با همکاری برخی سازمان‌ها و وزارت خانه‌ها برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اساس توسعه کسب و کار در هر کشوری متکی به پرورش و توانمندسازی کودکان و نوجوانان آن کشور است. فرایندهای جهانی و مطالعات بین المللی نشان می‌دهد تمرکز کسب و کارهای آینده جهان در محورهایی همچون داده کاوی، هوش مصنوعی، واقعیت مجازی و نرم افزاهای تخصصی استوار است. بنابراین برای توسعه اشتغال و دستیابی به اهداف کلان کشور، باید مسیر آموزش و توانمندسازی کودکان و نوجوانان با کدنویسی و فضای مجازی را هموار کنیم. آموزش کدنویسی کودکان و نوجوانان، می‌تواند انقلابی در حوزه تولید محتوای دیجیتال و کارآفرینی آینده کشور باشد.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کا ورفاه اجتماعی اضافه کرد: درطرح ملی دارکوب در نظر است با همکاری دستگاه‌های مختلف طرح ملی آموزش کدنویسی کودکان و نوجوانان با هدف فرهنگ سازی کارآفرینی در بین کودکان و نوجوانان و تمرکز بر توسعه کارآفرینی دیجیتال برگزار شود.

وی ادامه داد: در این طرح قرار است کودکان و نوجوانان ایرانی با مبانی خلاقیت، ایده پردازی، الگوریتم و کدنویسی آشنا شده و تولیدات خود را در قالب المپیاد ملی کدنویسی و تولید محتوای دیجیتال دانش آموزی منتشر کنند.

منصوری تصریح کرد: المپیاد ملی کدنویسی و تولید محتوای دیجیتال دارکوب، در نظر دارد تا با بسترسازی، آموزش، توانمندسازی و هدایت کودکان این سرزمین، ضمن آموزش سواد دیجیتال، مسیر کارآفرینی و توسعه را هموار کند. مسیری که می‌تواند به شکوفایی بیشتر کشور کمک کرده و زمینه ساز جهش تولید و کسب وکار در کشور و در سالیان آتی باشد. هدف این طرح استعدادیابی، استعدادپروری، آموزش، توانمندسازی و هدایت علاقمندان به حوزه تولید محتوای دیجیتال و کد نویسی در سنین ۷ تا ۱۸ سال است.

کد خبر 4887954 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: المپیاد علمی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تولید محتوا ویروس کرونا سال جهش تولید قیمت نفت بورس وزارت صنعت معدن و تجارت بازار سهام بانک مرکزی ایران ماسک طبی وزارت جهاد کشاورزی قیمت دلار ایالات متحده آمریکا حقوق و دستمزد گمرک ایران تولید محتوای دیجیتال کودکان و نوجوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۸۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال

معاون آموزش‌وپرورش چهارمحال‌وبختیاری گفت: اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران چمعالی، ۱۸ سال بلاتکلیف مانده بود ، اما حالا این اردوگاه تعیین تکلیف شد و از فاز یک این اردوگاه تا پایان تابستان بهره‌برداری خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، امین سلیمانی، امروز _پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به بزرگداشت با اشاره به چالش‌های روبه‌رو آموزش‌وپرورش بعد از شرایط کرونا، اظهار کرد: افت تحصیلی دانش‌آموزان، آسیب‌های جدی به فضای کاربردی مدارس، اقناع دستگاه‌های متولی برای بازگشایی مدارس و عدم حضور بلند مدت دانش‌آموزان در کلاس‌های درس از چالش‌های جدی پسا کرونا برای آموزش و پرورش بود.

وی با اشاره به معلمان نمونه استان، افزود: جعفر عالیپور معلم متوسطه اول و سلمان رستمی آموزگار دوره ابتدایی دو نفر از معلمان استان هستند که به عنوان معلم نمونه کشوری شناخته شدند.

معاون پژوهشی، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش‌وپرورش چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به جذب معلم در دولت سیزدهم، تصریح کرد: عدم پیش‌بینی صحیح در حوزه نیرو انسانی آموزش و پرورش ما را با چالش بازنشستگی ۱۳ درصد از معلمان و کارکنان آموزش‌وپرورش استان مواجه کرد.

سلیمانی ادامه داد: در سال ۱۳۹۹ آزمون استخدامی برگزار شد و سهمیه این استان تنها ۲۹۴ نفر بود، در سال ۱۴۰۱ تعداد یک هزار و ۷۰ نفر جذب و در سال گذشته یک هزار و ۱۴۴ سهمیه و در سال جاری نیز طی هشت آزمون یک هزار و ۵۸۳ سهمیه جذب معلم برای استان لحاظ شده است.

وی با بیان اینکه توزیع شیر رایگان در مدارس یک اتفاق بزرگ در دولت سیزدهم بود، گفت: هفته‌ای دو نوبت شیر رایگان بین ۱۱۲ هزار دانش‌آموز مقطع ابتدایی استان توزیع شد و این توزیع نیز تا پایان اردیبهشت در سطح مدارس استان ادامه خواهد داشت.

معاون پژوهشی، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش‌وپرورش چهارمحال‌وبختیاری، اضافه کرد: اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران چمعالی، ۱۸ سال بلاتکلیف مانده بود، اما حالا این اردوگاه تعیین تکلیف شد و از فاز یک این اردوگاه تا پایان تابستان بهره‌برداری خواهد شد.

کد خبر 750055

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی