Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعدادی از کشورهای عربی با اعلام آمار جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشورها، از افزایش شمار مبتلایان خبر دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت بهداشت عربستان سعودی امروز شنبه از ثبت ۹۹ مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا و افزایش شمار مبتلایان به ۱۲۰۳ نفر در این کشور خبر داد.

«محمد العبد العالی» سخنگوی وزارت بهداشت عربستان سعودی در کنفرانس خبری گفت که ۹۹ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور به ثبت رسیده است که ۱۰ نفر از این مبتلایان از سفر خارجی بازگشته‌اند و به این ترتیب شمار مبتلایان به ۱۲۰۳ نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گزارش شبکه سعودی «العربیه»، العالی افزود که یک نفر از مبتلایان که از یک بیماری مزمن نیز رنج می‌برد، جان خود را از دست داد و شمار فوتی‌ها به چهار نفر رسید و تعداد بهبودیافتگان نیز به ۳۵ نفر رسید.

وزارت بهداشت عمان نیز امروز شنبه از ثبت ۲۱ مورد ابتلای جدید در این کشور خبر داد و افزود که شمار مبتلایان به ۱۵۲ نفر رسید که از این تعداد ۲۳ نفر بهبود یافته‌اند.

بنابر گزارش شبکه الجزیره، وزارت بهداشت امارات نیز تعداد مبتلایان جدید در این کشور را ۶۳ مورد و مجموع مبتلایان را ۴۶۳ نفر اعلام کرد.

از سوی دیگر وزارت بهداشت عراق امروز شنبه از ثبت ۴۸ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا و افزایش شمار مبتلایان به ۵۰۶ نفر در این کشور خبر داد.

در بیانیه وزارت بهداشت عراق آمده است که ۴۸ مورد ابتلای جدید در این کشور به ثبت رسید و دو نفر از مبتلایان در بغداد و بصره نیز جان باختند.

طبق گزارش خبرگزاری رسمی عراق «واع»، شمار مبتلایان در این کشور به ۵۰۶ نفر افزایش یافت که از این تعداد ۴۲ نفر فوت شده و ۱۳۱ نفر بهبود یافته‌اند.

وزارت بهداشت لبنان نیز اعلام کرد که با ثبت ۲۱ مورد ابتلای جدید در این کشور شمار مبتلایان به ۴۱۲ نفر رسید و هشت نفر از مبتلایان نیز جان خود را از دست دادند.

طبق گزارش وزارت بهداشت کویت نیز ۱۰ مورد ابتلای جدید در این کشور به ثبت رسید و شمار مبتلایان به ۲۳۵ نفر افزایش یافت.

تشکیلات خودگردان فلسطین نیز ثبت شش مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در بیت لحم و افزایش شمار مبتلایان به ۹۷ نفر خبر داد.

در مغرب نیز با ثبت ۱۳ مورد ابتلای جدید شمار مبتلایان به ویروس کرونا به ۳۵۸ نفر رسید.

انتهای پیام/.

منبع: فارس

کلیدواژه: ویروس کرونا کشورهای عربی عربستان تعداد مبتلایان جدید ابتلا به ویروس کرونا افزایش شمار مبتلایان ویروس کرونا شمار مبتلایان وزارت بهداشت نفر رسید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۸۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم

به گزارش همشهری آنلاین، صابر جباری مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

فاصله ازدواج و فرزندآوری کاهش یافت | پیرترین پدر و مادرها در اولین فرزندآوری کدام استان زندگی می‌کنند؟ سقوط آزاد کاهش رشد جمعیت متوقف شد | واکسیناسیون سرطان دهانه رحم انجام می‌شود | برنامه کنترل سقط جنین در کشور

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان‌دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

کد خبر 848597 منبع: مهر برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم فرزندآوری طرح جوانی جمعیت

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • افزایش مجدد شمار قربانیان تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه
  • شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۵۶۸ نفر افزایش یافت
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند