Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان آمار ابتلای قطعی بیماران کووید 19 را 518 مورد اعلام کرد و گفت: 24 مورد از این موارد طی 24 ساعت گذشته به مجموع افزوده شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، پرویز قزلباش عصر امروز در نشست خبری با خبرنگاران ضمن تشریح وضعیت شیوع ویروس کرونا در سطح استان اظهار کرد: آمار تجمیعی موارد مشکوک در سطح استان یک هزار و 466 بوده است که طی این مدت 345 نفر در حال حاضر بستری هستند و 342 نفر از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان آمار ابتلای قطعی بیماران کووید 19 را 518 مورد اعلام و تصریح کرد: 24 مورد از این موارد طی 24 ساعت گذشته به مجموع افزوده شده‌اند.

وی با اشاره به ادامه غربالگری بیماران در استان زنجان افزود: 80 درصد جمعیت استان در طرح غربالگری مشارکت کردند که این درصد مشارکت شامل 861 هزار و 603 نفر هستند که در این میان زنجان با 68 درصد کمترین مشارکت را داشته‌اند.

قزلباش با تاکید بر اینکه وضعیت 90 درصد بیماران مشکوک در طرح غربالگری پیگیری شده است، ادامه داد: در این رابطه بیمارانی هم بودند که داروها را به صورت سرپایی دریافت کرده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در مورد خبرهای مربوط به وجود نقص در کیت‌های تست کرونای چینی گفت: تا آنجایی که من می‌دانم کیت‌های تشخیص کووید 19 از سازمان wh0 دریافت شده است و همین الان هم همین طور است.

وی افزود: در مورد ناقص بودن کیت‌های تشخیص باید انستیتوپاستور پاسخ دهد که من در این مورد پیگیری خواهم کرد.

قزلباش با بیان اینکه نحوه نمونه‌گیری از بیمار مشکوک در مشخص شدن نتیجه بسیار تاثیرگذار است، ادامه داد: با توجه به اینکه نمونه بزاق از پشت گلو گرفته می‌شود خطای نمونه‌گیر و همکاری بیمار در نتیجه بسیار تاثیرگذار است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان از برنامه‌ریزی ستاد مبارزه با کرونا برای تیرماه خبر داد و گفت: رفتار مردم و چگونگی اجرای طرح‌های پیشگیری در روند امور بسیار تاثیرگذار است که اگر درست اجرایی شود این بیماری زود جمع‌آوری خواهد شد و الا اعلام هر زمانی برای خلاص شدن از این بیماری فقط حدس و گمان است.

وی مهم‌ترین دغدغه بخش درمان را افزایش یکباره بیماران و در نتیجه عدم وجود توان پاسخگویی به نیازها در بخش بیمارستانی اعلام و تصریح کرد: پیش‌بینی ما برای پیک بیماری در هفته دوم و سوم فروردین بود که خوشبختانه روند افزایشی با شیب ملایم بوده است.

قزلباش با ارائه آمار بر حسب ابتلا برای هر 100 هزار نفر در بین شهرستان‌ها، افزود: بر این اساس خرم‌دره با 68 درصد بیشترین درگیری را داشته و زنجان با 52 درصد، طارم با 47 درصد، ابهر و ماهنشان با 33 درصد، خدابنده با 23 درصد، سلطانیه با 17 و ایجرود با 6 درصد در رده‌های بعدی قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به درگیر شدن تعداد از کادر درمان در همه رده‌ها با ویروس کرونا گفت: خوشبختانه فوتی از بین کادر درمان نداشتیم.

وی با بیان اینکه در مرحله کنونی زمانی برای پایان شیوع ویروس کرونا در جهان مشخص نشده است، تصریح کرد: کشورها بر اساس پروتکل درمانی خود برای مقابله با این بیماری عمل می‌کنند به طوری که 120 تا 150 دارو مورد استفاده است و در واقع تا این مقطع بشر در مقابل این ویروس خلع سلاح شده و داروی درمانی قطعی برای آن تولید نکرده است.

قزلباش با اشاره به اینکه از اول شیوع ویروس کرونا در زنجان فقط یک مورد ابتلای کودک زیر 10 سال در زنجان ثبت شده است، ادامه داد: این شیوع در رنج سنی 10 تا 19 سال دو مورد، 20 تا 29 سال 12 مورد، 30 تا 39 سال 31 مورد، 40 تا 49 سال 54 مورد، 50 تا 59 سال 108 مورد 60 تا 69 سال 129 مورد، 70 تا 79 سال 222 مورد و 80 سال به بالا 264 مورد گزارش شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با تاکید بر اینکه جوانان هم به این بیماری کووید 19 مبتلا می‌شوند، افزود: آماری از این ابتلا وجود ندارد چون کار جوانان در اغلب موارد به بستری شدن نمی‌کشد.

وی با تاکید بر متفاوت بودن علائم بروز بیماری کووید 19 گفت: این علائم تفاوت نکرده ولی از ابتدای شیوع تا کنون تغییراتی داشته به طوری که تب دیگر جزو علائم اولیه نیست، بلکه سرفه خشک، خشکی گلو، از دست رفتن حس بویایی، ضعف و درد از بارزترین علائم محسوب می‌شوند.

انتهای پیام/73004/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: استان زنجان دانشگاه علوم پزشکی زنجان درمان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۸۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت جهانی موادغذایی

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

دیگر خبرها

  • ۳ هزار زنجانی به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)اعزام می شوند
  • ۳ هزار زنجانی به مراسم سالگرد امام راحل اعزام می شوند
  • قیمت نفت صعودی شد
  • راننده امانتدار زنجانی کیف پر از پول و سکه را به صاحبش برگرداند
  • زنجانی‌ها منتظر بارش تگرگ باشند
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • دریافتی ماهانه ایتام زنجانی به ۲۰ میلیون ریال رسید
  • دریافتی ایتام زنجانی به ۲ میلیون تومان رسید
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود