Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-27@03:15:32 GMT

کره جنوبی چه روشی برای مبارزه با کرونا در پیش گرفت

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۹۰۸۱

کره جنوبی چه روشی برای مبارزه با کرونا در پیش گرفت

خرداد: ای تامی کیم، خبرنگار نیویورک تایمز در مقاله‌ای با محوریت شیوع کرونا در کره جنوبی و روش‌های مهار آن به گفتگو با دکتر مین پوک کی پرداخته است.

به گزارش خرداد به نقل از انتخاب، در بخش مقدمه این مقاله می‌خوانیم: با نزدیک شدن به اولین هفته پیاده سازی طرح فاصله گذاری اجتماعی در آمریکا، من با دکتر مین پوک کی تماس گرفتم که پاسخ دولت کره جنوبی به کرونا را بررسی کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی رهبر ستاد مبارزه با کرونا در دائگو، شهری در کره جنوبی بود. اگرچه مین معمولاً به عنوان متخصص پوست فعالیت می‌کند اما وی شش هفته گذشته را به عنوان یک کارمند داوطلب خدمت کرده است و فرماندهی یک استراتژی تهاجمی در زمینه بهداشت عمومی منطقه را به عهده دارد. عملکرد وی اکنون به عنوان یک الگوی ملی برای کند کردن انتقال کرونا شناخته می‌شود. روز سه‌شنبه، رئیس جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ با همتای خود در کره‌جنوبی، مون جائه این، تماس گرفت تا درخواست تجهیزات پزشکی و پشتیبانی کند.

در ادامه این مقاله می‌خوانیم: مین وضعیت آمریکا را دنبال کرده، یعنی در کشوری که  دختر او در یکی از دانشگاههای آن تحصیل می‌کند اما مین از آنچه که به او گفتم شگفت زده شد، به ویژه در مورد کمبود آزمایش‌های تشخیصی و تخت‌خواب بیمارستانی ابراز نگرانی کرد. ما به زبان کره‌ای صحبت کردیم و من مصاحبه را ویرایش و ساده کردم و در قالب یک مقاله یک طرفه از سوی وی منتشر کردم.

دکتر مین به من گفت: در پایان ماه ژانویه، من به شهردار دائگو هشدار دادم که یک بیماری عالم‌گیر در راه است. من با بیمارستان‌های چین صحبت کرده ام و از پزشکان اطلاعات دریافت کرده ام. طی چند هفته، ۱۱ مورد داشتیم که بیشتر آن‌ها عضو یک فرقه مذهبی مسیحی بودند. فکر من این بود: «این بیماری واقعا می‌تواند خیلی سریع گسترش یابد. ما باید جلوی این کار را بگیریم»

وقتی در ارتش بودم، شبیه سازی‌های جنگی زیادی را تمرین می‌کردم؛ بنابراین من بلافاصله با بیمارستان‌های نظامی محلی تماس گرفتم و گفتم "آماده شوید". در دائگو بیش از ۱۰ هزار عضو شینچانجی (فرقه مذهبی) داشتیم. هنگامی که ما افرادی که علامت داشتند را آزمایش کردیم، ۸۷.۵ درصد آزمایش کرونای آن‌ها مثبت بود. وقتی نمونه‌ای از افرادی را که علامت نداشتند آزمایش کردیم، ۷۴.۴ درصد آزمایش‌های آنان مثبت بود؛ بنابراین ما مجبور شدیم این گروه را قرنطینه کنیم، و این کار را کردیم. ما این را "مانور الهی" می‌نامیم. اگر ما از همان ابتدا این کار را نکرده بودیم، اکنون در شرایط فعلی ایالات متحده آمریکا بودیم. شرایطی که البته ایتالیا نیز با آن درگیر است.

وقتی در دائگو ۵ هزار مورد تأیید کردیم، فهمیدیم که سئول ۳۰ هزار مورد تایید شده کرونا ثبت کرده است. این یک فاجعه مطلق است. شهردار دائگو، به من اعتماد کرد و واقعا حرف من را شنید. با صداقت به شما می‌گویم که رئیس جمهور کره این کار را نکرد. پزشکانی که به رئیس جمهور مشاوره می‌دهند، برعکس نظر بسیاری از متخصصان ما عمل کردند. اشتباه اصلی آن‌ها این بود که مدام به رئیس جمهور می‌گفتند که همه چیز خوب است و مشکلی پیش نمی‌آید.

در ابتدا، ما به طرز ناامید کننده‌ای کمبود منابع داشتیم اما به سرعت واکنش نشان دادیم و به شرایط پاسخ دادیم. ما روی تجهیزات ماسک، دستگاه تنفسی و ماشین‌های فشار منفی متمرکز شده‌ایم. از آنجا که این یک بیماری عفونی است، باید هوا را از داخل یک اتاق بیمارستانی به سمت خارج منتقل کنید. ما فقط در دائگو ۳۰ تخت بیمارستان با فشار منفی داشتیم و برخی از آن‌ها در حال استفاده بودند اما با هماهنگی دولت و ارتش صد‌ها مورد دیگر را تضمین کردیم.

ما برای راه اندازی ۵ هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی از خوابگاه‌ها و امکانات مشابه استفاده کردیم. ما به تعداد زیادی پرسنل پزشکی متناسب با تخت‌های بیمارستانی نیاز داشتیم. این نیاز را از طریق داوطلبان برآورده کردیم. من مدیر یک کلینیک هستم، اما یک ماه مرخصی بدون حقوق گرفتم تا به اینجا بیایم و کار کنم.


آزمایش محرکه‌ای در ایالات متحده در حال تکرار است. یک استاد در اینچئون این ایده را ارائه داده بود (آزمایش خودکار از طریق دستگاه‌های هوشمند)، اما هرگز آن را آزمایش نکرد. در ۲۱ فوریه، یکی از همکارانم با من تماس گرفت و گفت: «آزمایش رسمی خیلی طولانی است. چه می‌شود اگر راهی جدید را امتحان کنیم؟» من گفتم: «خوب، چرا فردا به جلسه ما نمی‌آیید؟» آن‌ها روز بعد به ما اطلاع دادند و در ۲۳ فوریه اولین سیستم آزمایش سریع از طریق دستگاه‌های خودکار را امتحان کردیم.

ایالات متحده خیلی دیر به فکر این روش افتاد و رئیس جمهور و مقاماتی که روی آن کار می‌کنند فکر می‌کنند دیر نشده. این هم پیامد‌های ملی و هم پیامد‌های جهانی دارد. اکنون تنها پاک شدن کره از کرونا کافی نیست. در ایالات متحده، ترامپ در مورد مراقبت از کشور خود صحبت می‌کند، اما تمام جهان باید به صورت هماهنگ عمل کنند.

نکته اصلی برای پایین نگه داشتن میزان مرگ و میر، تفکیک سریع بین اشکال خفیف و شدید ویروس است. کسانی که جوان هستند یا بیماری زمینه‌ای ندارند باید از کسانی که سن بالا و یا بیماری زمینه‌ای دارند جدا شوند و این گروه آخر نیز باید مورد آزمایش قرار گرفته و از طریق سی تی اسکن بررسی شوند. یک دسته از جوانان، در دهه ۴۰ یا جوان‌تر نیز وجود دارند که بدون علامت هستند، اما حس بویایی یا چشایی خود را از دست می‌دهند.  با تمام این اوصاف، ترامپ به دلیل اعتماد به نفس خود در مورد آزمایش صحبت کرده و همانطور که ما دانشمندان می‌دانیم، او از غرورش انگیزه می‌گیرد اما همه پزشکان آمریکا نیز می‌دانند که این نوع آزمایش ها مناسب است.

چگونه امکانات موجود در ایالات متحده می‌تواند همه بیماران آلوده را اداره کند؟ آن‌ها در این امر موفق نخواهند بود و به احتمال زیاد آمریکا نیز به سرنوشتی همانند ایتالیا دچار خواهد شد. کره جنوبی نیز می‌توانست مانند ایتالیا شود اما ما اوضاع را خیلی سریع ارزیابی کردیم. اکنون مساله این است که آمریکا باید چه اقداماتی انجام دهد؟ در حال حاضر، فاصله اجتماعی باید به طور جامع ایجاد شود و بیمارستان‌های صحرایی نیز ساخته شوند.

در سطحی دیگر، انگلستان داستان هشدار دهنده‌ای دارد. اولین پاسخ مقامات این کشور این بود که بگوید مردم مصونیت گله ای ایجاد می‌کنند، اگرچه این روند چند روز بعد تغییر کرد. من قبلاً نگران ظرفیت سیستم درمانی انگلیس بودم و این موضوع من را بسیار نگران کرد. ایمنی گله ای (مصونیت جمعی) فقط درصورتی که واکسن داشته باشید و ۸۵ تا ۹۰ درصد از مردم واکسن بزنند سود خواهد داشت اما در حال حاضر، در مواجهه با یک بیماری عفونی با چنین میزان مرگ و میر بالایی، روش مقاومت انگلستان در برابر این می‌تواند به ده‌ها هزار مرگ منجر شود. برای دولت انگلستان غیرقابل تصور بود که چنین مزخرفاتی را مطرح کند. ما در کره جنوبی فکر می‌کردیم: «آیا ذهن این افراد درست کار می‌کند؟!»

این ویروسی است که می‌تواند تکامل و عود پیداکند، بنابراین مهمترین مساله کاهش کرونا است. همچنین، این ویروس RNA است، به این معنی که تمایل به جهش دارد و متوقف کردن آن بسیار دشوار است. به همین دلیل است که من می‌گویم تلاش کره برای انجام یک کار خوب کافی نیست. واقعیت این است اگر کره جنوبی جلوی آن را بگیرد اما ژاپن این کار را نکند، یک مسافر آلوده می‌تواند از ژاپن وارد کره شود. این ویروس جهانی است. بنابراین، ما به همکاری جهانی احتیاج داریم و به نظر نمی‌رسد رهبران ارشد دولت هنوز این بینش را بدست آورده باشند.

برچسب ها: کره جنوبی ، کرونا ، ترامپ

منبع: خرداد

کلیدواژه: کره جنوبی کرونا ترامپ ایالات متحده کره جنوبی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۹۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • روشی جالب برای به دام انداختن رانندگان خاطی + فیلم
  • کتابخانه سیار، روشی خلاق برای ترویج کتابخوانی
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن