Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ علی عباس نژاد با قدردانی از همه کسانی که در عرصه بهداشت و درمان کشور و در طرح ملی مقابله با ویروس کرونا مجاهدانه تلاش می‌کنند و با آرزوی سلامتی برای بیماران مبتلا به کرونا ویروس، اظهار کرد: مقابله با جرایم مرتبط با سازمان جنگل‌ها از مهم‌ترین مأموریت‌های یگان حفاظت منابع طبیعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه ساله با نزدیک شدن به ایام پایانی سال و تعطیلات نوروز، پدیده شوم زمین خواری نیز افزایش می‌یابد که در این راستا پلیس پیشگیری و یگان‌های حفاظت از جنگل‌ها و مراتع در سراسر کشور با پایش مستمر، کنترل، نظارت، پیگیری و ایجاد هم افزایی اطلاعاتی بین سایر یگان‌های حفاظت، آمادگی خود را به بالاترین سطح افزایش داده تا به پشتوانه قانون و احکام قضائی با متخلفان قاطعانه برخورد می‌کند.

این مقام انتظامی با اشاره به متفاوت بودن تردد در محیط‌های جنگلی و عرصه‌های طبیعی کشور نسبت به سال گذشته، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط خاص حاکم در جامعه و شیوع ویروس کرونا، اقدامات یگان حفاظت از جنگل‌ها نیز دو برابر شده و همکاران ما در تمامی یگان‌های حفاظت خصوصاً شمال کشور مأموریت دارند همزمان با انجام مأموریت‌های محوله در راستای کمک به حفظ سلامت عمومی جامعه از ترددهای بی مورد به جنگل‌ها و مراتع که با هدف تفریح و سرگرمی انجام می‌شود خصوصاً در ایام باقی مانده از تعطیلات نوروز و نیز روز طبیعت، به طور قاطع ممانعت کنند.

سرهنگ عباس نژاد تصریح کرد: همچنان که در طول سال همه دستگاه‌ها و مردم در حفظ و حراست از منابع طبیعی با یگان‌های حفاظت همکاری می‌کنند، انتظار داریم شهروندان عزیز تا رفع کامل ویروس کرونا از هر گونه تجمع انسانی در محیط‌های اشاره شده خودداری و با خادمان خود در پلیس پیشگیری همکاری کنند.

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در پایان گفت: شماره ۱۵۰۴ به صورت شبانه روزی در سراسر کشور آماده دریافت اخبار و اطلاعات مردمی در حوزه منابع طبیعی است.

کد خبر 4888039

منبع: مهر

کلیدواژه: علی عباس نژاد روز طبیعت ویروس کرونا ناجا ویروس کرونا شهرداری تهران نوروز وزارت آموزش و پرورش آموزش مکمل پلیس راهور دستگیری سارق ضدعفونی شهر تهران حوادث چهارشنبه سوری شیوع کرونا نیروی انتظامی احتکار سازمان هواشناسی یگان های حفاظت جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۹۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه سال گذشته ۶۰۰ هزار واحد دامی پروانه چرا برای روستائیان و عشایر استان صادر شده است، گفت: سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت دام عشایر وارد مراتع استان شده بود.

اسفندیار خزایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امسال پیش‌بینی می‌شود تعداد دام عشایر کاهش یابد، اظهار کرد: در بازدیدی که از عشایر استان صورت گرفته، گله آنچنانی ندیدیم.

وی با اشاره به اینکه تعداد دام عشایر استان همدان ۴۵۰ هزار رأس است، تصریح کرد: حدود ۷۰ هزار هکتار سامانه عشایری در استان وجود دارد که به ازای هر هکتار برای یک رأس دام پروانه چرا صادر می‌شود.

خزایی با تأکید بر اینکه یکی از وظایف منابع طبیعی در راستای حفظ مراتع رعایت تقویم کوچ است، ادامه داد: سال گذشته تقویم کوچ با دقت رعایت شد و حتی تعدادی از عشایر دیرتر وارد استان شدند و امسال نیز بارش‌ها کمک کرده و عشایر هنوز به مراتع نرفتند.

مدیرکل منابع طبیعی استان همدان با بیان اینکه وضعیت پوشش مراتع استان بهتر از نرمال شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه وضعیت پوشش گیاهی مراتع بهتر شده و پیش‌بینی‌هایی برای اطفاء حریق و آتش‌بُر صورت گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه باید برنامه برای چرای دام عشایر وجود داشته باشد و به اندازه ظرفیت مراتع تعلیف دام صورت بگیرد، گفت: تعدادی از فرزندان عشایر شغل پدران خود را ادامه می‌دهند و به کار دامپروری اشتغال پیدا می‌کنند، در حالی‌که ظرفیت مراتع افزایشی نداشته است، بنابراین باید مشاغلی غیر از دامپروری نظیر زنبورداری و صنایع‌دستی برای فرزندان عشایر ایجاد شود.

خزایی با بیان اینکه کسانی‌که خارج از چهارچوب عشایر دام خریداری کرده و اقدام به چرای دام‌های خود در مراتع عشایری می‌کنند نیز پیگیری می‌شوند، ادامه داد: کنترل دام عشایر شروع شده است و بعد از استقرار جمعیت دقیق دام مشخص خواهد شد اما تعداد دام عشایر در سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت مراتع استان بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم
  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد
  • شیرجه در سرسبزی طبیعت با سفر به این مکان‌ها