Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@05:05:14 GMT

جهان علیه تحریم ایرانیان

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۰۵۹۳

جهان علیه تحریم ایرانیان

در پی شیوع ویروس کرونا در ایران، تحریم‌های آمریکا علیه کشور ما روی تازه‌ای از خود نشان داده؛ تحریم‌هایی که در امتدادِ رویه گذشته، جان تعداد زیادی از ایرانی‌ها را نشانه گرفته است. در همین راستا، مردم ایران با بهره‌گیری از ابزارهای نوین ارتباطی و «دیپلماسی عمومی»، از مردم دنیا درخواست می‌کنند که در قالب وحدتی بین‌المللی برای لغو تحریم‌های انسان‌ستیزانه آمریکا علیه ایرانیان، وارد میدان شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز که ویروس کرونا منجر به افزایش فشار اقتصادی و معیشتی بر  ایرانیان شده و سلامتی آنها را در خطر جدی قرار داده است؛ مردم ایران درخواستی از همه ملت‌های دنیا، در سراسر این کره خاکی دارند. آنها می‌خواهند که شهروندان همه کشورها از روسای جمهور، نمایندگان پارلمان‌ها و وزرای امور خارجه خود بخواهند که در مذاکره و رایزنی با دولت آمریکا، لغو تحریم‌های ظالمانه نسبت به ایرانیان را در اولویت قرار دهند.

به گزارش ایسنا، بی‌شک، ویروس کرونا به عنوان ویروسی خطرناک، تاکنون توانسته رکوردهای بسیاری را ثبت و نقطه عطفی را در تاریخ حیات بشر رقم بزند. نقطه‌ای که ضمن به چالش کشیدن روش‌های پیشین حکمرانی، بیشتر مفاهیم برآمده از توسعه سیاسی و فرهنگی کشورها به ویژه کشورهای موسوم به جهان اول را زیر سئوال بُرده است.

البته سکّه کرونا، روی دیگری هم دارد که نباید از آن غفلت کرد. به طوری‌که امروز با قرار گرفتن اخبار کرونا در سرخط اخبار دنیا، مردم همه کشورها از شنیدن تعداد تلفات ناشی از ویروس کرونا، نسبت به سلامتی و بهداشت همنوعان خود در سراسر دنیا نگران شده و برای یکدیگر پیام‌های امیدبخش ارسال می‌کنند. خلاصه با ویروس کرونا تمرین می‌کنیم که مراقب سلامتی خود باشیم تا دیگران بیمار نشوند. در واقع با کرونا می‌توانیم روحیه جمعی، وحدت انسانی و مهربانی را تمرین کنیم.

در این میان آنچه مانع هم‌بستگی و انسجام همه انسان‌ها برای مبارزه با ویروس کشنده کرونا شده؛ «سیاست» است. سیاست، قدرت‌طلبی  و منفعت‌گرایی حاکمان که منجر به وضع تحریم‌های اقتصادی علیه مردم ایران شده؛ علاوه بر محدودیت‌های معیشتی به اقدامی علیه حیات و سلامت ایرانیان تبدیل شده است.

برای همین امروز که دنیا با دردی مشترک به نام «کرونا» دست و پنجه نرم می‌کند و دشواری و محدودیت ناشی از کمبود دارو، تجهیزات پزشکی و لوازم بهداشتی را در مدتی کوتاه از سر می‌گذراند؛ شاید زمان مناسبی باشد تا مردم دنیا درک کنند که کمبود دارو و تجهیزات پزشکی ناشی از تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا علیه ایرانیان تا چه حد آنها را از حقوق‌شان محروم کرده است. تحریم‌هایی که به دلیل بی‌توجهی سردمداران بقیه دولت‌ها به ویژه کشورهای اروپایی تداوم یافته است.

از آنجا که شرایط نامساعد ناشی از شیوع ویروس کرونا، فضایی را فراهم کرده که مردم دنیا بتوانند ضمن درک موقعیت ایرانیان، به پاس اخلاق و انسانیت در کنار آنها بایستند؛ درخواست می‌شود شهروندان غیر ایرانی از روسای جمهور، نمایندگان پارلمان‌ها و وزرای امور خارجه خود بخواهند که در مذاکره و رایزنی با دولت آمریکا، لغو تحریم‌های ظالمانه نسبت به ایرانیان را در اولویت قرار دهند.

بدین منظور خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) به عنوان رسانه‌ای که بنیاد آن را جوانان و دانشجویان ایرانی تشکیل داده‌اند؛ با تهیه درخواستی به زبان‌های فارسی، انگلیسی، عربی، فرانسوی، آلمانی و اسپانیایی از همه ملت‌های جهان درخواست می‌کند با انتشار گسترده این متن بتوانند صدای مردم ایران را در ضرورت لغو تحریم‌ها از طریق دولتمردان کشورشان به دولت آمریکا برسانند.

انتظار می‌رود؛ هموطنان و همنوعان، در این کنش انسانی و اخلاقی همدل و یکرنگ عمل کنند تا پیروز نهایی این بازی، اخلاق باشد و نه سیاست. دقت داشته باشیم که این پویش یک حرکت کاملاً مردمی و انسانی جدا از همه مسائل و مرداودات سیاسی حاکم بین دولت‌ها و حکومت‌هاست. این پویش مردمی؛ تمرینی برای تقویت «دیپلماسی عمومی» و نقش‌آفرینی ملت‌ها در بهبود اوضاع جهان و تلاشی است برای دستیبابی به آرزوی دیرینه هر انسانی، یعنی آزادی و صلح جهانی.

برای همین ایرانیان داخل و خارج از کشور با نگرش‌ و بینش‌های مختلف و همچنین همه ملت‌ها و نژادها برای حضور در این کنش اخلاقی - انسانی دعوت می‌شوند. از افراد شناخته‌شده و محبوب ایرانی و غیر ایرانی اعم از دانشمندان، اساتید دانشگاه‌ها، هنرمندان، ورزشکاران، شاعران و نویسندگان، خبرنگاران و روزنامه‌نگاران و ... انتظار می‌رود؛ از انعکاس‌دهندگان صدای مردم ایران در لغو تحریم‌ها باشند. کرونا فرصتی است تا همه مردم دنیا بتوانند با عملکردشان مصداق آن شعر نغز سعدی باشند که:

«بنی آدم اعضای یکدیگرند / که در آفرینش ز یک پیکرند

چو عضوی به درد آورد روزگار / دگر عضوها را نماند قرار»

برای اینکه بسامد صدای مردم ایران در گوش دولتمردان دنیا بیشتر شود؛ توصیه می‌شود متن زیر را با هشتگ #علیه_تحریم در شبکه‌های مجازی اعم از توییتر، اینستاگرام و فیسبوک منتشر کنید.

در حالی‌که دهکده جهانی در حال مبارزه علیه #کویید۱۹ است، ملت ایران مجبور است در جبهه دومی نیز مبارزه کند: مبارزه علیه #تحریم‌های_آمریکا.
پیام ما به تمامی رهبران جهان: بیایید با ویروس مبارزه کنیم نه با ملت‌ها.
#تحریم‌_ایران_را_متوقف_کنید
لطفاً پیش از آن که خیلی دیر شود، به اشتراک بگذارید

As the global village continues to fight against #COVID19, the Iranian nation has to fight a second battle: THE US SANCTIONS
Our message to all the world leaders: Let's fight against the virus—NOT against the nations
  #StopIranSanction
Please share before it's too late

بینما تواصل القریة العالمیة مکافحة فیروس کوفید ١٩، فالشعب الإیرانی یقاتل علی جبهة ثانیة أیضاً وهی: العقوبات الأمریکیة.

رسالتنا الواضحة لقادة العالم هی: تعالوا نکافح الفیروس، ولیس الناس.

 أوقفوا العقوبات المفروضة علی إیران

 قوموا بمشارکة النص قبل فوات الأوان

Alors que le village mondial lutte contre le #Covid19, la nation iranienne devrait lutter dans un second front qui est les #sanctions américaine. Notre message aux leaders mondiaux: Venez lutter contre le virus et non contre le peuple
Arrêtez les sanctions contre l’Iran

Während alle im globalen Dorf im Kampf gegen Covid-19 sind, müssen die Iraner an zwei Fronten kämpfen: gegen US-Sanktionen und gegen #Covid-19
Unsere Botschaft an alle Staatsoberhäupter: Kämpfen Sie gegen Corona und nicht gegen die Menschen! Stoppt #Sanktionen gegen Iran! Teilen Sie den Text bitte weiter, bevor zu spät ist

Mientras la aldea global está luchando contra #Covid19, la nación iraní tiene que pelear una segunda batalla: las sanciones de los Estados Unidos

Nuestro mensaje a los lideres mundiales: luchemos contra el virus, no contra la gente

#detenersancionesaIrán

Por favor, compártelo antes de que sea demasiado tarde

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تحریم های آمریکا کرونا در جهان تحریم های آمریکا علیه ایران لغو تحریم ها ویروس کرونا مردم ایران مردم دنیا ملت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۰۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران جزو چهار کشور نخست دنیا در حوزه سدسازی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما «علی اکبر محرابیان» در مراسم افتتاح پروژه چند منظوره اومااویا در جنوب شرق کشور سریلانکا که با حضور رؤسای جمهور ایران و سریلانکا برگزار شد، گفت: بر اساس اعلام کمیسیون بین‌المللی سد‌های بزرگ، ایران جزو ۴ کشور نخست دنیا در سد‌های درحال ساخت و نوآوری در سدسازی است و بر اساس اعلام کمیسیون بین المللی آبیاری و زهکشی ایران پنجمین کشور جهان از لحاظ وسعت شبکه‌های مدرن آبیاری و زهکشی است.

وزیر نیرو افزود: در سال‌های گذشته ایران در عرصه تولید تجهیزات و قطعات مورد نیاز تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب موفق شده است بیش از ۹۵ درصد نیاز‌های خود را از داخل کشور تامین کند و هم اکنون بیش از ۲۰۰ سد بزرگ و ۶۰۰ سد کوچک با حجم مخزن حدود ۶۰ میلیارد مترمکعب و حدود ۲.۵ میلیون هکتار شبکه آبیاری و زهکشی مدرن و صد‌ها تصفیه‌خانه آب و فاضلاب در کشور ایران ساخته شده است.

محرابیان بیان کرد: با توجه به ظرفیت فنی و مهندسی کشور در صدور خدمات فنی و مهندسی در بخش آب و برق و فاضلاب ایران توانسته است در سال‌های گذشته ۵۰ پروژه بزرگ آب و برق را در ۲۰ کشور جهان یا به اتمام برساند و یا در حال اجرا داشته باشد.

وی در همین رابطه اظهار داشت: به عنوان نمونه از جمله پروژه‌هایی که با توان مهندسان ایرانی در کشور تاجیکستان به بهره‌برداری رسیده است، می‌توان به سد و نیروگاه سنگ توده اشاره کرد و نیز در حال حاضر پروژه سد راغون که یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های عمرانی جهان در کشور تاجیکستان با ارتفاع ۳۳۵ متر و ظرفیت ذخیره ۱۴ میلیارد متر مکعب است، توسط مشاوران و پیمانکاران بین‌المللی از جمله شرکت‌های ایرانی در حال ساخت است.

محرابیان در ارتباط با توان مهندسی ایران در صنعت برق نیز بیان کرد: در بخش برق بر اساس آمار‌های آژانس بین‌المللی انرژی ایران در حوزه تولید برق حرارتی جزو ۱۰ کشور اول جهان است و در بخش نیروگاه‌های برق آبی نیز به همت متخصصان داخلی، ایران جزو کشور‌های برتر جهان شناخته می‌شود.

وزیر نیرو در ادامه با تاکید بر اینکه می‌توان عرصه‌های فنی و اقتصادی را به عنوان انگیزه‌ای برای توسعه صلح و دوستی بین کشور‌ها و ملت‌ها قلمداد کرد، ادامه داد: در نتیجه رویکرد مثبت دولت‌ها در عرصه بین‌الملل و همکاری آنها در حوزه‌های فنی و مهندسی می‌توانیم به توسعه صلح و دوستی در جهان دست پیدا کنیم.

وی با اشاره به افتتاح پروژه چند منظوره اومااویا در کشور سریلانکا گفت: امروز در کشور سریلانگا گرد هم آمده‌ایم تا یکی از دستاورد‌های مهم اقتصادی و فنی مشترک بین دو کشور را که با توان و تخصص مهندسان ایرانی اجرایی شد، به صورت رسمی به بهره برداری برسانیم.

محرابیان در همین خصوص گفت: طرح چند منظوره اوما اویا که توسط شرکت ایرانی فراب احداث شده است هم اکنون با همت متخصصان دو کشور و توجه ویژه دولتمردان کشور سریلانکا آماده بهره برداری است، یک پروژه پیچیده بود که از جمله اهداف احداث آن می‌توان به تولید ۱۲۰ مگاوات برق، احداث دو سد با کاربرد انتقال میان حوضه‌ای آب، تامین آب شرب بخشی از مردم و تامین آب برای ۵ هزار هکتار زمین کشاورزی اشاره کرد.

وزیر نیرو ادامه داد: طی دوره ساخت این سد و نیروگاه برای بیش از ۱۷۰۰ نفر از مردم خوب و مهربان کشور سریلانکا به صورت مستقیم اشتغالزایی شد و در کنار آن در عملیات ساخت این پروژه رکورد‌های ویژه‌ای در زمینه حفر تونلها، نصب عمیق‌ترین نیروگاه برق آبی در عمق ۷۰۰ متری زمین و تعبیه شفت ۶۱۸ متری و نیز احداث تونل عمودی برای هدایت آب روی توربین‌ها اشاره کرد.

محرابیان افزود: هر کدام از این اقدامات اگر جزو نخستین‌ها در جهان نباشد، به طور قطع درعرصه فنی و اجرایی در زمره پروژه‌های عظیم و برجسته جهان قرار می‌گیرد.

وزیر نیرو در بخش پایانی سخنان خود با قدردانی از زحمات متخصصان ایرانی و سریلانکایی به منظور تحقق این عملیات پیچیده، اظهار داشت: اجرای موفق پروژه چند منظوره اومااویا می‌تواند مقدمه‌ای برای توسعه همکاری‌های ایران و سریلانکا در سایر پروژه‌های مشابه دیگر باشد.

وزیر نیرو گفت: لازم می‌دانم از مواضع مثبت و به حق دولت سریلانکا درباره تهاجم رژیم اشغالگر و کودک‌کش صهیونیستی به غزه و حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق تشکر و قدردانی ویژه کنم.

دیگر خبرها

  • روایت مقام سابق موساد از «زیرساخت باور نکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران»
  • تحریم های جدید انگلیس علیه صنایع نظامی ایران / اسامی
  • تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران
  • تداوم سریال تحریم‌های انگلیس علیه صنایع نظامی ایران
  • تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران
  • تداوم تحریم‌های انگلیس علیه صنایع نظامی ایران
  • تصویب قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، تلاشی سیاسی و بی‌اثر برای کسب رضایت صهیونیست‌ها
  • ایران جزو چهار کشور نخست دنیا در حوزه سدسازی است
  • جایگاه ویژه‌ مردم ایران در بسط تفکر مهدوی در جهان امروز