Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@06:59:48 GMT

کودک ۸ ساله جهرمی به کرونا مبتلا شد

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۰۸۱۲

کودک ۸ ساله جهرمی به کرونا مبتلا شد

همچنین نتیجه این نوع آزمایش در مورد سه نفر دیگر در جهرم که نوجوان هستند، ۹ فروردین ۹۹ مثبت اعلام شد که به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی جهرم با این روند تعداد مبتلایان به این بیماری که به مراکز درمانی این شهرستان مراجعه کرده‌اند و نمونه تست آن‌ها مثبت شده است به ۵۳ نفر برسد.

دکتر محمد رحمانیان افزود: هرچند این آمار با آمار واقعی بیمارانی که بیماری نهان دارند و افراد ناقل متفاوت است، اما نکته مهم امروز ابتلای یک دختربچه ۸ ساله به این بیماری در جهرم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ابراز کرد: طبق اعلام وزارت بهداشت درصد ابتلای کودکان پایین است و باور عمومی عدم ابتلای کودکان به این بیماری است که بیماری کودک جهرمی نشانگر شیوع بیماری در بین اقشار مختلف جامعه است.

رحمانیان بیان کرد: والدین توصیه‌های پزشکی درمورد کرونا را جدی بگیرند و با توجه به شیوع این ویروس در شهرستان جهرم و انتقال سریع آن از فرد به فرد دیگر کودکان را با خود به هایپرمارکت‌ها، نانوایی‌ها و سایر اماکن عمومی نبرند.

وی گفت: کودکان نسبت به بزرگسالان توجه کمتری به رعایت اصول بهداشتی دارند. کودکان به واسطه حس کنجکاوی و بازی‌های کودکان‌ه بیشتر از دستان‌شان استفاده و سطوح مختلفی را لمس می‌کنند و ناخواسته دستان خود را به چشم و دهان می‌زنند و لمس دستان آلوده به صورت، یکی از راه‌های سریع ابتلا به کروناست.

وی افزود: بهترین اقدام برای حفظ سلامتی کودکان ماندن در خانه و امتناع از بردن آن‌ها به مکان‌های عمومی است؛ هیچ‌کدام از بستگان این کودک دارای بیماری کرونا نبوده‌اند و به نظر می‌رسد ابتلای این کودک با حضور در سطح شهر اتفاق افتاده است که فروشگاه‌ها، از دلایل اصلی این ابتلا می‌تواند باشد.

بنا به اعلام دانشگاه علوم پزشکی جهرم، تاکنون ۵۳ بیمار مبتلا به کرونا در جهرم شناسایی شده‌اند که از این تعداد ۲۷ نفر مرد و ۲۶ نفر زن هستند و یک نفر نیز فوت کرده است.

شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: جهرم کرونا ویروس کرونا پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۰۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، پس از تجزیه و تحلیل خون ۲۰۰ زن سفیدپوست بریتانیایی که نیمی از آنها به آرتروز زانو مبتلا بودند و نیمی دیگر مبتلا به این بیماری نبودند، محققان دریافتند که وجود برخی از نشانگرهای زیستی زنان مبتلا به آرتروز زانو را از زنان بدون این بیماری متمایز می‌کند.

دکتر «ویرجینیا بایرز کراوس»، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح ارتوپدی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «ما دریافتیم که می‌توانیم افرادی را که در معرض خطر ابتلاء به آرتروز زانو هستند شناسایی کنیم، اما چیزی که هیجان‌انگیز بود این بود که هشت سال قبل از اینکه آنها تغییراتی در اشعه ایکس داشته باشند، توانستیم آن را شناسایی کنیم.»

این مطالعه مبتنی بر تحقیقات قبلی است که در آن آزمایش خون ۷۴ درصد دقت در پیش‌بینی پیشرفت آرتریت زانو و دقت ۸۵ درصد در تشخیص آرتریت زانو را نشان داد.

در حالی که هیچ درمانی برای آرتروز زانو وجود ندارد، موفقیت درمان‌های جدید می‌تواند به شناسایی زودهنگام بیماری و کاهش سرعت پیشرفت آن بستگی داشته باشد.

محققان تاکید کردند که درست مانند بیماری قلبی، پوکی استخوان یا بیماری آلزایمر، آرتروز زانو نیز یک اختلال مزمن است که معمولاً در اواخر بیماری تشخیص داده می‌شود. به گفته محققان، با شناسایی زودتر آن، پزشکان به طور بالقوه می‌توانند این بیماری را قبل از اینکه ناتوان کننده شود، متوقف کنند.

کراوس گفت: «در واقع با شناسایی زودتر آن، می‌توانیم از ناتوانی، درد و بدتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کنیم.»

به گفته کراوس، اگر بیماران از طریق آزمایش خون متوجه شوند که در معرض خطر بالای آرتروز زانو هستند، می‌توانند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که شامل کاهش وزن، ورزش، تغذیه سالم یا حتی تزریق استروئید می‌شود.

محققان همچنین تاکید کردند که آرتروز زانو برای بیماران چیزی بیش از دردناک است: همچنین منجر به اکثر موارد تعویض مفصل می‌شود و بار اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

کد خبر 6097590

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • جزئیات جدید از پیدا شدن دختر صحرا؛ پشت‌پرده دزدیده شدن «یسنا» فاش شد!
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟