Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@23:32:58 GMT

افزایش شیوع ویروس کرونا در روستاهای مازندران

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۱۱۴۹

افزایش شیوع ویروس کرونا در روستاهای مازندران

دکتر محمد مهدی ناصحی شنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : متاسفانه آمار بستری بیماران مشکوک به کرونا در روستاهای مازندران در روزهای اخیر افزایش یافته در حالی که وضعیت شهرها رو به بهبودی رفته است.

وی همچنین یکی دیگر از دلایل افزایش شیوع بیماری کرونا در روستاهای مازندران را در کنار رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی ، افزایش سفر به این مناطق در تعطیلات نوروزی اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مازندران با ۲۲ شهرستان ، حدود ۶۰ نقطه شهری و چهار هزار پارچه روستا و آبادی دارد و از جمعیت حدود سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفری استان ۵۳ درصد در مناطق شهری و ۴۷ درصد در روستاها زندگی می کنند.

روستاهای مازندران در ۲ دهه گذشته بیشترین میزان جذب جمعیت غیربومی را داشته است ضمن این که در تعطیلات مختلف بویژه ایام نوروز بخش زیادی از جمعیت شهری استان هم که ریشه در روستا دارند ، به زادگاهشان می روند.

جوانان روستایی در برخی از مناطق استان از اواسط اسفند ماه و با شیوع بالای بیماری کرونا در مناطق شهری اقدام به محدود سازی تردد در روستاها کرده بودند ولی بیشتر تمرکزشان بر روی تردد غیربومیانی بود که عمدتا یا دارای ویلا در این مناطق بودند و یا در پی سکونت یافتن در خانه های اجاره ای روستاها بودند و به همین دلیل هم کمتر به تردد مازندرانی های شهرنشین در روستاها توجه نشان دادند.

زنگ خطر شیوع ویروس کرونا از اول اسفند ماه سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار در شهرستان بابل که سفری به قم داشتند به صدا درآمد و در سه هفته نخست این بیماری تنها در مناطق شهری شیوع داشت و از روستاها کمتر خبری در باره شناسایی بیماران منتشر می شد تا جایی که مسئولان ارشد مازندران هم از این وضعیت به عنوان یکی از نقاط قوت استان یاد می کردند. 

همچنین طرح غربالگری شناسایی بیماران کرونایی نیز پیش از اجرا در مناطق شهری ، توسط کادر درمانی خانه های بهداشت و اکیپ های اعزامی دانشگاه علوم پزشکی در مناطق روستایی مازندران به اجرا درآمد تا بتوانند بیماران احتمالی را زودتر شناسایی کرده تا از شیوع بیماری در روستاها جلوگیری کنند.

تداوم روند کاهشی بستری در بیمارستان‌ها   

با این وصف روند شیوع بیماری کرونا به طور کلی در مازندران از هفته پیش کاهشی شد و این استان هفتمین روز متوالی را با کاهش آمار بستری بیماران کرونایی مشکوک سپری کرده است به گونه ای که بر اساس تازه ترین گزارش دانشگاه علوم پزشکی مازندران آمار بیماران مشکوک بستری در ۲۴ ساعت منتهی به روز شنبه در بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران به ۱۲۹ نفر رسید که ۵۱ نفر کمتر از ۲۴ ساعت منتهی به روز جمعه است.

مازندران ۲ دانشگاه علوم پزشکی به نام های دانشگاه علوم پزشکی مازندران و دانشگاه علوم پزشکی بابل دارد. اگر چه آمار رسمی تفکیکی روزانه از بیماران مشکوک و بستری در دانشگاه علوم پزشکی بابل ارائه نمی شود ، ولی بر اساس اظهار نظر مسئولان این دانشگاه ، وضعیت آنجا هم که هفت بیمارستان را زیر پوشش دارد ، مشابه سایر نقاط استان است.

همچنین بر اساس گزارش تازه دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، در حال حاضر یکهزار و ۳۹۱ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های زیر مجموعه این دانشگاه بستری هستند.

 طبق این گزارش آمار بستری و حوزه درمان در مازندران به ثبات رسید و بیمارستان های استان نیز در حال حاضر پاسخگوی نیاز بیماران برای بستری شدن در بخش مراقبت های ویژه است. 

شیوع بیشتر بیماری در روستاهای نکاء  

در حالی که محافل مردمی در شرق مازندران از شیوع بیشتر بیماری کرونا در روستاهای شهرستان نکاء خبر می دهند ، این موضوع مورد تایید نماینده وزیر بهداشت در ستاد مقابله با کرونای استان های مازندران و گلستان هم قرار گرفت.

دکتر ناصحی که سابقه ریاست بر دانشگاه علوم پزشکی مازندران را در کارنامه دارد ، در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا در باره گمانه زنی های محافل مردمی پیرامون وضعیت روستاهای شهرستان نکاء اظهار داشت : آمار مبتلایان به ویروس کرونا در برخی از روستاهای نکاء نسبت به میانگین برخی روستاهای دیگر پایین دست ۲ تا سه نفر بیشتر است.

وی با اظهار این که تدابیر لازم برای بهبود وضعیت روستاهای استان اندیشیده شده است ، بر ضرورت همکاری روستاییان بویژه دهیاران ، شوراهای روستا و جوانان در این زمینه تکاید کرد.

ناصیحی گفت : با این رویه از این پس تبلیغات میدانی و توصیه های بهداشتی در ارتباط با ویروس کرونا در روستاهای استان مازندران باید افزایش بیشتری نسبت به گذشته داشته باشد.
نماینده وزیر بهداشت در مازندران با اشاره به شروع فعالیت های کشاورزی در روستاهای این خطه شمال کشور خواهان توجه بیشتر روستاییان به پروتکل های بهداشتی و درمانی در مورد ویروس کرونا شد.
 

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا بهداشتی و درمانی تبلیغات دانشگاه علوم پزشکی درآمد ویروس بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مازندران روستاهای مازندران کرونا در روستاهای مناطق شهری بیماری کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۱۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین اللهی عصر امروز در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: یکی از توفیقات بزرگ ما در ساختار نظام سلامت و آموزش علوم پزشکی در جمهوری اسلامی ایران و تاکید بر تعامل برای دستیابی به یکپارچگی، ادغام نظام ارائه خدمات سلامت و نظام آموزش علوم پزشکی بود، نظام سلامت در جمهوری اسلامی ایران یکی از دستاورد های عظیم انقلاب اسلامی است که با ادغام با نظام آموزش و پژوهش در علوم پزشکی یک الگوی منحصر به فردی را در راستای پاسخگویی به نیاز های جامعه و مردم میهن عزیز اسلامی مان ارائه کرده است.

وی افزود: اهداف اصلی نظام آموزش علوم پزشکی ادغام یافته در نظام سلامت افزایش ظرفیت تربیت دانشجو، افزایش تعداد دانشکده ها، افزایش تعداد اعضای هیات علمی، افزایش تعداد تخت های آموزشی، افزایش تماس دانشجو با جامعه، افزایش حضور دانشجو در محیط ارائه خدمات و طرح مسائل سلامت در آموزش است.

عین اللهی افزود: راهبردهای اصلی نظام آموزش علوم پزشکی مبتنی بر نیازهای جامعه و مسائل جامعه و صلاحیت جامعه است.

وزیر بهداشت افزود:هماهنگی های وزارت بهداشت با بنیاد نخبگان در خصوص جذب نخبگان بدون فراخوان در دانشگاه علوم پزشکی کشور با هدف ایجاد انگیزش و ماندگاری نخبگان برای آموزش علوم پزشکی کشور حرکتی با خروجی مفید بود.

وی افزود: افزایش ۸۰۰درصدی حق الزحمه دستیاران تخصصی و فوق تخصصی در دولت مردمی یکی از کارهایی بود که وزارت بهداشت برای افزایش انگیزه و امید آفرینی انجام داد.

عین اللهی تدوین آیین نامه تسهیل و افزایش مدت زمان مرخصی زایمان و ایجاد تسهیلات جهت مادران باردار در دوران دستیاری را نیز برخی دیگر از اقدامات وزارت بهداشت در راستای افزایش امید و انگیزه به دستیاران عنوان کرد.

در پایان این مراسم گروه های برتر جشنواره شهید مطهری و اساتید برتر دانشگاه های علوم پزشکی تقدیر شد.

کد خبر 6094628

دیگر خبرها

  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟