Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرامت ویس‌کرمی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره اخباری مبنی بر تصمیم جایگا‌ه‌داران برای تعطیلی 70 درصد سکوهای عرضه سوخت اظهار داشت: هیچ جایگاهی تعطیل نخواهد شد و عرضه سوخت به صورت 24 ساعته ادامه خواهد داشت.

مردم به جایگاه‌ها هجوم نیاورند؛ سوخت هست، هیچ جایگاهی هم تعطیل نمی‌شود

وی با بیان اینکه در این وضعیت خاص همه ما باید جو آرامش به جامعه تزریق کنیم، از مردم خواست به جایگاه‌های عرضه سوخت هجوم نیاورند، جایگاه‌ها شبانه‌روز، سوخت مورد نیاز را عرضه خواهند کرد و متوقف و یا تعطیل نخواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم با احتیاط‌های بهداشتی به پمپ بنزین‌ها بروند

مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در ادامه گفت: بعد از درمانگاه و بیمارستان‌ها، دومین مکان حساس و خطرآفرین به لحاظ انتقال ویروس کرونا جایگاه‌ها هستند بنابراین مردم احتیاط‌های لازم را بعمل آورند و الزامات بهداشتی را بهنگام مراجعه به پمپ بنزین‌ها جهت حفظ سلامت خود رعایت کنند.

جایگاه‌ها در هیچ بحرانی خدمت‌رسانی را متوقف نکرده‌اند

وی تصریح کرد: جایگاه‌های عرضه سوخت در تمامی بحران‌ها و شرایط خاصِ حوادثِ طبیعی از جمله سیل و زلزله در خط مقدم خدمات‌رسانی و همواره در سرویس بوده‌اند و هیچگاه خدمت‌رسانی را متوقف نکرده‌اند.

ویس‌کرمی با اشاره به برخی گلایه‌ها مبنی بر کاهش درآمد جایگاه‌ها توضیح داد: در حال حاضر نه تنها کشور ما بلکه تمام دنیا در شرایط ویژه و خاصی بسر می‌برند، بسیاری از رستوران‌ها و هتل‌ها به طور کلی تعطیل شده‌اند، فرودگاه‌ها با حداقل ظرفیت کار می‌کنند و اتفاقی هم نیفتاده است، درست است که فروش بنزین روند کاهشی داشته و تعداد کارگران پمپ بنزین‌ها نیز کاهش یافته است اما اینها دلیل قانع کننده‌ای برای تعطیلی جایگاه‌ها نیست .

نگران نباشید؛ با آرامش سوخت دریافت کنید

وی خاطرنشان کرد: ما به مردم اعلام و تاکید می‌کنیم که نگران نباشند، سوخت به میزان کافی موجود است و به صورت شبانه‌روزی در تمامی جایگاه‌ها عرضه می‌شود، با رعایت بهداشت فردی و توصیه‌هایی که در زمینه رعایت ایمنی می‌شود به پمپ بنزین مراجعه و سوخت خود را دریافت کنند.

این مقام مسئول با بیان اینکه ما 3800 جایگاه در کشور داریم که قرار نیست تحت هیچ شرایطی محدودیت، ممنوعیت و یا توقف توزیع سوخت داشته باشند، گفت: مردم بدانند جایگاه‌های عرضه سوخت بی‌وقفه در مدار سرویس هستند، بنابراین بدون ازدحام و در کمال آرامش به جایگاه مراجعه کنند و به اخبار کذبی که قصد تشویش اذهان عمومی را دارند، توجه نکنند.

وی یادآور شد: ما این را قبول داریم که جایگاه‌داران کمبود مواد ضدعفونی، ماسک و دستکش دارند چون میزان مصرف این اقلام در جایگاه‌ها زیاد بوده و در این شرایط باید علاوه بر سوخت‌رسانی، نکات بهداشت فردی را هم رعایت کنند، از این بابت نهایت قدردانی را از جایگاه‌داران و اپراتورها داریم. اما باید درک کنیم که شرایط کشور خاص و ویژه است و باید همکاری‌های لازم را انجام دهند تا از این وضعیت عبور کنیم.

کاهش 50 درصدی مصرف سوخت

ویس‌کرمی درباره کاهش فروش بنزین نیز بیان کرد: با توجه به کاهش تردد در جاده‌ها و محدودیت‌های ایجاد شده از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا، مصرف سوخت نسبت به مدت مشابه سال گذشته 50 درصد کاهش یافته اما در مصرف نفت‌گاز تغییر کمی را شاهد هستیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بنزین جامعه شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ویروس سوخت جایگاه کرونا نفت گاز کاهش فروش پمپ بنزین عرضه سوخت جایگاه ها پمپ بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۱۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۲ لیتر بنزین می سوزانند که این میزان ۲ تا ۳ برابر بیشتر از میانگین جهانی است. - اخبار سیاسی -

غلامرضا شریعتی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور و راه حل هایی که می توان برای برون رفت از این شرایط به کار برد، اظهار داشت:  مشکل اصلی ما این است که خودروهای تولید داخل مصرف بسیار بالایی از بنزین دارند و این امر باعث بروز معضل ناترازی بنزین شده است.

واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت

وی ادامه داد: دولت باید خودروسازان را مجبور کند که در تولیدات خود اصلاحاتی انجام دهند و خودروهای با کیفیت تولید کنند، اما متاسفانه خودروسازان به دنبال اصلاح تولیدات خود و تولید خودروهای با کیفیت نیستند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: ما معتقدیم که بهترین راه کار برای بهبود ناوگان حمل و حمل در کشور در این شرایط که خودروسازان زیر بار اصلاح تولیدات خود نمی روند واردات خودروهای خارجی است.

شریعتی تصریح کرد: در حال حاضر سرمایه ملی کشور را به خاطر حمایت از خودروسازان داخلی از بین می بریم، امسال مجبوریم به میزان زیادی واردات بنزین انجام دهیم و این به معنای کسری بودجه بیشتر است.

وی با بیان اینکه مصرف بالای بنزین در خودروهای تولید داخل در ردیف اول متهمان ناترازی بنزین است، بیان داشت:  باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر 100 کیلومتر 12 لیتر بنزین می سوزانند که این میزان 2 تا 3 برابر بیشتر از میانگین جهانی است.

شریعتی با تاکید بر اینکه باید از سرمایه ملی خودمان حفاظت کنیم، ادامه داد: علاوه بر بی‌کیفیتی خودروها، حجم بالایی از خودروهای فرسوده در سطح شهر در حال تردد هستند که این امر هم بر استفاده بیشتر از بنزین افزوده است.

عضو کمیسیون عمران بیان کرد: باید برای برون رفت از این شرایط اقدام به متنوع سازی سبد سوخت نیز بکنیم و از خودروهای برقی و هیبریدی هم در چرخه استفاده کنیم تا میزان  خودروهای استفاده کننده از بنزین کاهش پیدا کنند. همچنین ما باید به سمت استفاده از خودروهای دوگانه سوز  مثل سی ان جی و ال پی جی هم حرکت کنیم و به این وسیله از میزان مصرف بنزین در کشور بکاهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • موتور سواران هنگام سوخت گیری به این نکات توجه کنند (فیلم)
  • نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است