Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، همزمان با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، وزارت علوم کارگروه آموزش‌های الکترونیکی را در حوزه ستادی خود راه‌اندازی کرد تا به جای کلاس‌های حضوری، آموزش‌های مجازی جایگزین شود. در این زمینه تعدادی از دانشگاه‌ها از جمله تهران و شیراز سابقه برگزاری آموزش‌های مجازی را از گذشته دارند اما برخی دانشگاه‌ها تازه‌کار هستند و بر اساس اعلام این کارگروه، زیرساخت‌های تعدادی دیگر هم برای پوشش مجازی همه دانشجویان و کلاس‌ها با مشکلاتی مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارگروه که هر روز اطلاعات دانشگاه‌ها را در زمینه آموزش‌های مجازی دریافت می‌کند، توصیه‌هایی را به دانشگاه‌ها در زمینه اجرای باکیفیت‌تر دوره‌های آموزش مجازی اعلام کرده است.

با توجه به رشد سریع گسترش این ویروس و ادامه احتمالی آن تا ۲ ماه آینده در کشور همچنین لزوم تصمیم‌گیری شایسته درباره فعالیت‌های آموزشی به گونه‌ای که ضمن انجام اقدامات پیشگیرانه، شاهد کمترین آسیب، وقفه و کاستی در سطح دانشگاه‌ها باشیم، توصیه‌هایی در زمینه برگزاری کلاس‌های درس به شیوه غیرحضوری تا اطلاع بعدی توسط مسوولان در دانشگاه‌ها و هم راستا با بخشنامه‌های مرتبط وزارت علوم در دستور کار دانشگاه‌ها قرار دارد.

این کارگروه در توصیه‌های خود تاکید کرده است که مدیران همه دانشگاه‌ها و مراکز علمی ابتدا لازم است شناخت صحیحی از اهداف این برنامه‌ریزی و الزامات آنها داشته باشند. این امر از طریق متخصصان مرتبط، مدیران مراکز آموزش‌های الکترونیکی و مراکز فناوری اطلاعات دانشگاه‌ها قابل تحصیل است.

اگر یک مرکز علمی هیچ تجربه قبلی ندارد، کارگروه آموزش‌های ۲ تا ۳ ساعته از راه دور برای مدیران و استادان بدون پرداخت هزینه برگزار می‌کند.

این کارگروه برای آن دسته از مراکز علمی که تجربه زیاد و امکانات اولیه کافی زیرساختی برای آموزش‌های الکترونیکی ندارند، توصیه کرد که از روش دریافت ارائه کامل خدمات از مسیر آن دسته از مراکز علمی که زیرساخت کافی دارند یا شرکت‌های ارائه دهنده خدمات کامل با مشورت کافی استفاده کنند تا سریع‌تر و با هزینه کمتر به اهداف فعلی برسند.

تنظیم یک سیستم شبکه‌ای اطلاع رسانی و خدمات پشتیبانی برای دسترسی و راهنمایی سریع از دیگر توصیه‌های این کارگروه به دانشگاه‌ها است. ضبط یک تا دو جلسه اول از اجرای یک کلاس مجازی برای آن دسته از استادان که هنوز تجربه کافی در این حوزه‌‍ها ندارند، یکی دیگر از راهکارهای کارگروه آموزش‌های الکترونیک وزارت علوم است.

اجرای کلاس‌های جلسات بعد به صورت زنده و با امکان حضور دانشجو برای گفت‌وگو و رفع اشکال همراه با ضبط کلاس برای آنها همچنین قرار دادن لینک کلاس ضبط شده برای آنها که حضور نداشتند یا تکرار آن را نیاز دارند، به دانشگاه‌ها توصیه شد.

دانشگاه‌هایی که با مشکلات زیرساختی و اینترنتی مواجه هستند، می‌توانند از سایر دانشگاه‌های دارنده این دروس کمک بگیرند یا دانشگاه‌ها به یکدیگر سرویس تکمیلی ارائه دهند.

کارگروه آموزش‌های الکترونیک وزارت علوم به دانشگاه‌ها تاکید کرد که تا قبل از تعطیلات نوروز و کسب تجربه کافی، به دروس عملی و آزمایشگاهی از طریق آموزش مجازی ورود نکنند؛ برای دروس آزمایشگاهی، کارگاهی و میدانی فعلا اقدامی لازم نیست و بعد از تعطیلات نوروز متناسب با آخرین اطلاع‌رسانی شرایط اضطرار، راهنمایی و اقدام مناسب صورت خواهد پذیرفت.

کد خبر 496249 برچسب‌ها دانشگاه‌های ایران كرونا در ايران وزارت علوم تحقیقات و فناوری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه های ایران كرونا در ايران وزارت علوم تحقیقات و فناوری کارگروه آموزش دانشگاه ها وزارت علوم برای آن کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۲۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها مشخص شد

به گزارش خبرآنلاین، به گفته معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، والدین کودکانی که شش سال آن‌ها تمام و کار سنجششان انجام شده، می‌توانند از ۱۹ اردیبهشت برای ثبت‌نام فرزندشان در کلاس اول اقدام کنند.

حمید طریفی‌حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه ۱۹ اردیبهشت ماه ثبت‌نام کلاس اولی‌ها آغاز می‌شود گفت: سال گذشته از اواخر اردیبهشت ماه شرایط پیش ثبت‌نام دانش‌آموزان به صورت الکترونیک فراهم شد که تجربه موفقی بود، امسال با توجه به اولویت‌های وزارتخانه، جلو کشیدن تقویم‌های اجرایی در دستور کار است و از ۱۹ اردیبهشت ماه فعالیت‌های اجرایی ثبت‌نام‌ها آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه ستاد ثبت‌نام وزارت آموزش و پرورش ۱۹ اردیبهشت را برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها مشخص کرده است افزود: این امر به صورت الکترونیک قابل انجام است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: تاکنون سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی حدود یک میلیون نوآموز بدو ورود به دبستان انجام شده است و برای ثبت نام پایه اول این نوآموزان، والدین آنها می‌توانند از تاریخ اعلام شده به سامانه irhttp://my.medu.ir مراجعه کنند.

٢٣٣٢٣٦

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902626

دیگر خبرها

  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • امکان عرضه کتاب‌های غیرمجاز در نمایشگاه مجازی وجود ندارد +فیلم
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی برای زایمان در یزد
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از کی شروع می‌شود؟
  • زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها مشخص شد
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۴ روز دیگر