Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس تازهترین آمار رسمی اعلام شده، ٣١٩ نفر در بر اثر بیماری کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته در فرانسه جان خود را از دست داده اند. طبق آمار جهانی، تاکنون در مجموع شمار فوتی های ناشی از ابتلا به کرونا در این کشور به ۲ هزار و ۳۱۴ نفر و شمار بیماران به ۳۷هزار و ۵۷۵ نفر رسیده است.

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه، شنبه شب چهار هزار و ۲۷۳ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه پزشکی بستری بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار مرگ و میر تنها افرادی را در بر می‌گیرد که در بیمارستان‌ها و دیگر مراکز درمانی درگذشته‌اند و شامل کسانی که در منازل خود و یا خانه‌های سالمندان جان خود را از دست می‌دهند نمی‌شود.

روز شنبه یک هزار و ۴۵۰ تخت از یک هزار و ۵۰۰ تخت موجود در بیمارستان‌های «ایل دو فرانس» که مرکز آن پاریس است، اشغال شده بود و از همین رو دولت امکانات حمل و نقل پزشکی به این منظور را با کمک ارتش افزایش داده است تا بتواند بیماران را به مناطق دیگر انتقال دهد.

به گفته نخست وزیر فرانسه، شمار افرادی که به ویروس کرونا دراین کشور آلوده می شوند، هر سه یا چهار روز دو برابر می‌شود.

«اداوارد فیلیپ» روز شنبه به فرانسوی ها هشدار داد که این کشور در رویارویی با شیوع بیماری کووید ١٩، روزهای بسیار دشوار و بحرانی پیش رو دارد. او که همراه با وزیر بهداشت و شماری از سرشناس ترین پزشکان این کشور در یک کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرده بود، یکبار دیگر کوشش کرد شهروندان را بیش از پیش آماده رویارویی با بحران بهداشتی ناشی از ویروس کرونا کند.

فیلیپ با یادآوری تمدید دوره قرنطینه سراسری تا ١۵ آوریل(۲۷ فروردین)، خطاب به شهروندان این کشور گفت: مبارزه، تازه آغاز شده است، ۱۵ روز نخست ماه آوریل بسیار دشوارتر از ۱۵ روزی خواهد بود که پشت سر گذاشتیم.

او همچنین با بیان این که هیچ کس نمی‌تواند دولت را به تاخیر در اخذ این تصمیم متهم کند، در پاسخ به انتقادات مخالفان و شماری از پزشکان گفت بموقع خود، با یکدیگر به ارزیابی نتایجی که باید از این بحران گرفت، خواهیم پرداخت

نخست وزیر فرانسه تاکید کرد: من هرگز از زیر بار مسوولیت شانه خالی نمی‌کنم. برخی گمان می‌کنند که دقیقا" می‌دانند چه باید کرد و در ایراد انتقاد پس از رویداد تردید به خود راه نمی‌دهند. من این شادی را از آنها نمی‌گیرم.

افزایش شمار تخت های مراقبت های ویژه 

به گفته «اولیویه وِران» وزیر بهداشت فرانسه، دولت این کشور برای رویارویی با موج بیماران در دو هفته آینده، شمار تخت‌ها در بخش مراقبت‌های ویژه را از ۵ هزار در آغاز شیوع بیماری به ۱۴ هزار و ۵۰۰ افزایش می‌دهد. او در این کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که فرانسه یک میلیارد ماسک به چین سفارش داده است و به این منظور یک پُل هوائی برای انتقال آنها برقرار خواهد شد.

فرانسه بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته به ٤٠ میلیون ماسک در هفته نیاز دارد.

انجام روزانه ۱۲ هزار تست کرونا در فرانسه

وزیر بهداشت فرانسه گفت در زمان حاضر هر روز ۱۲ هزار تست شناسایی ویروس کرونا در کشور انجام می‌شود، اما هدف برنامه ریزی شده دست یافتن به توان انجام ۵۰هزار تست معمولی و ۳۰هزار تست سریع در روز تا پایان ماه آوریل است.

به گفته او، شمار تست‌ سریع در هر روز در ماه مه به ۶۰ هزار و در ماه ژوئن به یکصد هزار خواهد رسید.

دستیابی به نخستین نتایج قرنطینه در پایان هفته آینده

پروفسور «اَرنو فونتانه» رئیس بخش اپیدمیولوژی انستیتو پاستور و عضو شورای علمی تاسیس شده برای راهنمائی دولت در این زمینه هم در این کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که «نخستین نتایج قرنطینه برقرار شده» در پایان هفته آینده به دست خواهد آمد.

او گفت هدف از توصیه‌ها و تدابیر به کار بسته شده «کاهش ضریب شیوع از ٣ به کمتر از ١ است»، به این معنا که اگر تاکنون هر بیمار سه نفر دیگر را مبتلا می‌کرد، از این پس این ابتلا به کمتر از یک نفر کاهش یابد، چرا که اگرهر بیماری کمتر از یک نفر را به ویروس آلوده کند، روند کلی رو به افول خواهد گذاشت.

کرونا ابتدا از شرق فرانسه شیوع پیدا کرد و سپس به غرب کشور گسترش یافت. در زمان حاضر بیمارستان‌های مناطق شرق فرانسه به دلیل ازدحام بیماران مبتلا به کرونا تحت فشار قرار دارند.
ارتش و نیروهای امدادی برای کاستن از فشار بر بیمارستان‌ها اعزام بیماران به مناطقی که کمتر تحت تأثیر کرونا قرار گرفته‌اند را آغاز کرده‌اند.

مقررات منع آمد و شد و قرنطینه عمومی در فرانسه به دلیل افزایش شیوع کرونا و بالا رفتن آمار تلفات دو هفته دیگر تمدید شده و دست کم تا  ۱۵ آوریل (۲۷ فروردین) ادامه خواهد داشت.

فرانسه از ظهر روز ۱۷ مارس (۲۷ اسفند ۹۸) در قرنطینه است. مقررات رفت و آمد در فرانسه به تازگی سختگیرانه‌تر شده است، به طوری که موارد اضطراری مشخص شده برای خروج از منزل به مدت حداکثر یک ساعت و به شعاع حداکثر یک کیلومتری محل سکونت افراد محدود شده است.

برچسب‌ها کرونا فرانسه پاریس پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا فرانسه پاریس فرانسه فرانسه فرانسه فرانسه فرانسه فرانسه فرانسه فرانسه فرانسه فرانسه فرانسه فرانسه فرانسه فرانسه کرونا فرانسه پاریس مراقبت های ویژه بیمارستان ها ویروس کرونا هزار تست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۳۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بیماران خاص در کرمانشاه

جام جم آنلاین؛ مسئول بیماران خاص استان کرمانشاه به موانع، مشکلات و نیازهای مختلف بیماران خاص استان و وعده های داده شده و انجام گرفته مسئولان برای رفع این مشکلات اشاره کرد و از نمایندگان مجلس خواست مصوبه جلوگیری از ورود دستگاه‌های دیالیز وارداتی به کشور را اصلاح کنند.

حسین بیگلری با اشاره به افزایش تعداد بیماران خاص استان در سال گذشته افزود: با توجه به حجم بیماری‌های خاص که در استان شناسایی شده است و همچنین بخشنامه جدید دولت، که بیماری‌های خاص را به ۱۰۸ بیماری افزایش داده است می‌توان نتیجه گرفت که بر تعداد بیماران خاص استان افزوده شده است و این تعداد در سال جدید نیز قطعا افزایش پیدا خواهد کرد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر ۴۰ هزار بیمار خاص در استان وجود دارد بنابراین برای اینکه بتوانیم به این بیماران خدمات بهتر ارائه دهیم، برای هر بیماری یک انجمن تشکیل داده‌ایم و اعضای هیات مدیره افرادی با تجربه، متعهد، با سابقه هستند.

وی تاکید کرد: این انجمن‌ها در نقاط مختلف شهر مستقر هستند و دارای دفاتر فعال می‌باشند که بیماران با مراجعه به آن‌ها مشکلات خود را بازگو می‌کنند. اکثر این مشکلات در همان انجمن مرتفع می‌شود و در نهایت مشکلاتی که توسط انجمن‌های مخصوص رفع نشود در شورا مطرح می‌شود تا بتوانیم برای حل آن‌ها برنامه ریزی کنیم.

بیگلری با اشاره به وجود مشکلات متعدد برای بیماران خاص گفت: مهمترین و عمده‌ترین مشکل بیماران خاص استان و کشور به مشکلات دارویی و کمبود برخی داروها باز می‌گردد.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه صندوق حمایت از بیماران خاص در اداره بیمه سلامت استان مستقر شده است، خوشبختانه سال گذشته مشکل آنچنانی در زمینه پرداخت هزینه‌های دارویی نداشتیم و بیماران می‌توانستند با ارائه فاکتور در مدت کوتاهی هزینه پرداخت شده خود را پس بگیرند.

مسئول انجمن بیماران خاص استان تصریح کرد: خوشبختانه در زمینه رفع مشکلات پرداخت هزینه دارویی بیماران خاص، هلال احمر هم توانسته است با بودجه‌های خوبی که با تلاش مدیران این نهاد امدادی دریافت کرده است، بخشی از هزینه‌های بیماران خاص را پرداخت کند و این نشان می‌دهد که دولت در زمینه پرداخت هزینه‌ها تلاش‌های خوبی را انجام داده است.

در بخش تامین دارو مشکل خاصی نداریم، مشکل اصلی معیشت است

مسئول انجمن بیماری‌های خاص استان در ادامه با اشاره به رفع اکثر مشکلات کمبود دارو در کشور افزود: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته، انجمن‌ها در حال حاضر مشکل چندانی در زمینه تامین دارو بیماران خاص ندارند و تنها انجمنی که در استان فعال نیست، انجمن دیابت است که در تلاش هستیم با فعالسازی آن مشکلات مربوط به این بیماری را نیز مرتفع کنیم.

وی گفت: مشکل اصلی بیماران خاص و خانواده‌های آنان بحث معیشت است که با توجه به مشکلات اقتصادی که در کشور وجود دارد متاسفانه این مورد فشار مضاعفی را به بیماران وارد می‌کند.

بیگلری تاکید کرد: بسیاری از خانواده‌های بیماران خاص یا کارگر هستند یا کارمند که حقوق دریافتی آن‌ها کفاف زندگی روزمره‌شان را نمی‌دهد و مخارج بیماری نیز بار مضاعفی بر دوش آن‌ها است.

وی افزود: بیمارانی هم داریم که تحت پوشش نهادهای حمایتی مانند بهزیستی و کمیته امداد هستند که حداکثر در ماه یک میلیون تومان به آن‌ها پرداخت می‌شود که با این پول نمی‌توانند حتی یک قلم دارو یا یک وعده غذایی مناسب و مقوی را تهیه کنند، بنابراین اگر بهترین دارو را هم به یک بیمار خاص بدهیم وقتی از لحاظ تامین مواد غذایی و ویتامین‌های مورد نیاز نتوانیم نیاز بدن آن‌ها را رفع کنیم با سوءتغذیه روبرو می‌شوند و آن دارو هم تاثیر چندانی نخواهد داشت.

ما بعنوان مسئول انجمن این بیماران موظف هستیم که به گوش مسئولان برسانیم که، واقعا اکثریت این بیماران و خانواده‌های آن‌ها با مشکلات معیشتی روبرو هستند و باید برای وضعیت اقتصادی این مردم چاره‌ای اندیشیده شود وگرنه نه تنها بیماری آن‌ها درمان نخواهد شد بلکه هرساله بر تعداد بیماران خاص افزوده خواهد شد و مخارج بیشتری را برای دولت بهمراه خواهد داشت.

بیگلری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بازدید استاندار از بخش دیالیز بیمارستان امام رضا (ع) گفت: استاندار برای اولین بار از بخش دیالیز این بیمارستان دیدار کرد و در گفتگویی چندساعته پای درد و دل و مشکلات این بیماران نشست که روحیه بسیار زیادی به این بیماران و انگیزه مضاعفی برای پرسنل درمان این بخش ایجاد کرد که امیدواریم این بازدیدها تداوم داشته باشد و مسئولان ارشد استان از بخش‌های دیگر بیماران خاص بازدید کنند تا بتوانند با مشکلات آن‌ها از نزدیک آشنا شوند.

وی افزود: استاندار کرمانشاه وعده داد یک قطعه زمین با کاربری درمانی را در اختیار مرکز دیالیز نوبهار قرار دهند تا بتوانند با توسعه این مرکز به بیماران بیشتری خدمات ارائه دهند.

بیگلری با اشاره به اینکه مرکز دیالیز نوبهار یک مرکز خصوصی است گفت: با هماهنگی‌های بعمل آمده با بیمه سلامت، خوشبختانه هزینه ارائه خدمات به بیماران کلیوی در این مرکز توسط دولت و بیمه سلامت پرداخت می‌شود بنابراین این مرکز نیز بعنوان بازوی توانمند انجمن بیماران کلیوی استان خدمات مناسبی را به بیماران ارائه می‌دهد.

۲۱۰ بیمار دیالیزی در سال گذشته اضافه شد

مسئول انجمن بیماران خاص استان از پیوند کلیه ۴۰ بیمار کرمانشاهی در سال گذشته خبر داد و افزود: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته در سال گذشته توانستیم برای ۴۰ نفر از بیماران در نوبت دریافت کلیه استان پیوند انجام دهیم که از این تعداد ۱۸ مورد در خود استان پیوند انجام گرفت و ۲۲ مورد نیز در تهران عمل پیوند کلیه را انجام دادند.

۴۰ بیمار کرمانشاهی پیوند کلیه انجام دادند

وی تصریح کرد: با وجود اینکه ۴۰ پیوند کلیه انجام گرفت اما متاسفانه ۲۱۰ مورد دیالیز به بیماران کلیوی استان اضافه شده که از افزایش ۱۷۰ نفری به بیماران دیالیزی حکایت دارد و این در حالی است که هیچ دستگاه دیالیزی به دستگاه‌های موجود در استان اضافه نشده است و اکثر دستگاه‌های سطح استان فرسوده هستند و کیفیت دیالیز مناسبی ندارند و فرسودگی این دستگاه‌ها عوارض بدی را برای بیماران به همراه دارد.

وی تاکید کرد: امیدواریم مسئولان درمانی و ارشد استان در زمینه تهیه دستگاه‌های جدید دیالیز به استان خصوصا بیمارستان امام رضا (ع) تلاش کنند هرچند وعده‌های خوبی در زمینه تامین اعتبار برای خرید دستگاه‌های جدید از سوی ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان داده شده است و امیدواریم این وعده‌ها عملی شود.

مسئول انجمن بیماران خاص استان با اشاره به اینکه برای بخش دیالیز به دستگاه‌های با کیفیت وارداتی نیاز داریم گفت: متاسفانه با مصوبه اشتباه مجلس، واردات دستگاه‌های دیالیز وارداتی به کشور برای بیمارستان‌های دولتی ممنوع شده است و مراکز دولتی مجبور به خرید محصولات داخلی هستند که متاسفانه دستگاه‌های ساخت کشور کیفیت خوبی ندارند و همین امر می‌تواند بر کیفیت درمان بیماران کلیوی مشکل ایجاد کند و بسیاری از این بیماران از این وضعیت راضی نیستند و امیدواریم نمایندگان مجلس در این زمینه نیز تجدید نظر کنند زیرا جان بسیاری از بیماران کلیوی به کیفیت این دستگاه‌ها بستگی دارد.

اهدا عضو در استان فرهنگ‌سازی شود

بیگلری در بخش دیگری از سخنانش به سنت پسندیده اهدا عضو اشاره کرد و گفت: اهدا عضو در واقع اهدا زندگی به افرادی است که به اعضای حیاتی نیاز دارند و با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی گفت: در حال حاضر اهدا عضو در کشور و به تبع آن در استان کرمانشاه آنچنان که باید جا نیفتاده است و هنوز تعداد بسیار زیادی از مردم با این سنت خداپسندانه و نیکوکارانه آشنایی کافی ندارند که نیاز است که فرهنگ‌سازی شود.

بیگلری تاکید کرد: بعنوان مثال در سال گذشته ۳۴ مرگ مغزی در استان اتفاق افتاد که فقط ۹ مورد اهدا عضو صورت گرفت. و این نشان می‌دهد هنوز تعداد بسیار زیادی از خانواده‌ها با این حقیقت آشنا نشده‌اند که اعضای بدن عزیز فوت شده آن‌ها می‌تواند زندگی را به بیماران نیازمندی که چشم انتظار پیوند عضو هستند و با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند زندگی دوباره ببخشد.

بیگلری تصریح کرد: در جلسه‌ای که با استاندار داشتیم در این زمینه صحبت نمودیم که اگر بزرگان و مسئولان ارشد استان پای کار بیایند می‌توانند اهدا عضو را در استان فرهنگ‌سازی کنند و ایشان وعده دادند که در روز ۱۸ اردیبهشت که مصادف است با رمز بیماران خاص و ۳۰ اردیبهشت که روز اهدا عضو است بهمراه معاونین خود فرم اهدا عضو را تکمیل نمایند و رسماً به خانواده بزرگ و نیکوکار اهداکنندگان عضو بپیوندند که این امر می‌تواند فرهنگسازی بسیار مناسبی در این زمینه باشد.

مسئول انجمن بیماران خاص استان در پایان با اشاره به تامین بودجه و کمک به انجمن بیماران خاص و صعب العلاج از سوی نهادهای دولتی تاکید کرد: در زمان استاندار سابق در دولت قبلی مصوب شد که نهادهای مانند شهرداری و پایانه بودجه ثابتی را برای کمک به انجمن در نظر بگیرند، متاسفانه تا کنون این مصوبه اجرا و محقق نشده است و امیدواریم این مصوبه توسط استاندار کرمانشاه عملی شود زیرا با توجه به مشکلات اقتصادی کشور و تورم کمرشکن، معیشت بسیاری از خانواده‌هایی که بیمار خاص دارند با مشکلات زیادی روبرو شده است و اگر دولت کمک نکند قطعا درمان آن‌ها بی‌نتیجه خواهد بود و حداقل کمک شهرداری و پایانه می‌تواند در اختیار قرار دادن یک یا دو دستگاه اتوبوس بطور دائم و رایگان برای رفت و برگشت بیماران به مراکز دیالیز و مراکز درمانی باشد.

دیگر خبرها

  • تور منطقه‌ای «جان بس» برای رایزنی درباره افغانستان
  • نگرانی شدید تل‌آویو از همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه
  • نفت در مدار رشد؟
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • هراس و نگرانی مقامات آلبانی پس از عملیات وعده صادق
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین از آمریکا به فرانسه رسید
  • افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان
  • آیت‌الله شیرازی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی