Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سعید محمودی مدیرکل محیط زیست استان تهران گفت: به منظور کنترل و مهار بیماری کرونا، قطع زنجیره انتقال و جلوگیری از حضور و تجمع شهروندان در مناطق تحت مدیریت و تفرجگاه‌های طبیعی، ورودکلیه افراد به مناطق حفاظت شده، پارک‌های ملی، پناهگاه حیات وحش، تالاب‌ها و اثار طبیعی ملی تا اطلاع بعدی ممنوع و درصورت مراجعت گردشگران به این مناطق از ورود آن‌ها جلوگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه هیچگونه مجوزی برای ورود به این مناطق صادر نخواهد شد، افزود: در سال‌های گذشته طبیعت دوستان و گردشگران زیادی از مناطق تحت مدیریت استان بازدید می‌کردند و توصیه محیط زیست به بازدیدکنندگان حفظ ملاحظات محیط زیستی برای حفظ طبیعت بود، اما با توجه به شرایط پیش آمده فعلی، ممانعت برای حفظ سلامت شهروندان در دستورکار محیط زیست قرار گرفته است.

مدیر کل حفاظت محیط زیست تهران با بیان اینکه بهترین کار در این شرایط این است که همه ما به توصیه‌های بهداشتی، پزشکی و دستور العمل‌های صادره از سوی نهاد‌های مسئول توجه کنیم، گفت: کادر درمان و بخش اعظمی از جامعه پزشکی و پرستاری امروز جهادی گونه درحال مقابله با ویروس کرونا و تلاش برای بهبود مبتلایان هستند و ما باید با یک عزم ملی و همراهی و همکاری با این عزیزان، بکوشیم تا زحمات و تلاش‌های انجام شده در این حوزه مثمر ثمر واقع شود.

محمودی گفت: مناطق تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران شامل پارک‌های ملی خجیر و سرخه حصار در شرق شهر تهران، پارک ملی لار در محدوده شمال شرق استان و حد فاصل استان مازندران، منطقه حفاظت شده ورجین در لواسان، بخش‌هایی از منطقه حفاظت شده البرز مرکزی در حوزه شمیرانات، منطقه حفاظت شده کویر در محدوده جنوب و جنوب شرقی استان، منطقه شکار ممنوع کوه سفید به همراه آثار طبیعی ملی غار رودافشان و دریاچه تار و هویر در محدوده دماوند و همچنین پناه گاه حیات وحش کاوده و اثر طبیعی ملی تنگه واشی در فیروزکوه است.

انتهای پیام/

20 / 20 مدیرکل محیط زیست استان تهران جلوگیری از گسترش بیماری کرونا سعید محمودی قطع زنجیره انتقال ورود به مناطق محیط زیستی ممنوعیت ورود به مناطق محیط زیستی استان تهران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مدیرکل محیط زیست استان تهران جلوگیری از گسترش بیماری کرونا سعید محمودی قطع زنجیره انتقال استان تهران محیط زیستی حفاظت شده محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۳۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حسینی گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

دیگر خبرها

  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • وصول عوارض و معوقات آلایندگی محیط زیستی در استان سمنان پیگیری شود
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • حداقل چند درصد اقتصاد جهان وابسته به ذخایر ژنتیکی است؟
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم