Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود رسولی دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئئینی کشور در گفت‌وگو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از کنترل قیمت‌ها در عرضه گوشت بسته بندی خبر داد و اظهار کرد: طبق کنترل و نظارت‌های دولتی که خصوصا از طریق سازمان حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان و مشارکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای و شرکت‌های بسته بندی انجام شده است در شرایط فعلی انواع  گوشت گوسفندی با قیمت مناسب عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تشریح کرد: در حال حاضر ران ۱۱۹ هزار تومان و سر دست ۱۱۸ هزار تومان و نیم شقه ران ۱۰۰ هزار و ۷۰۰ تومان و نیم شقه دست ۹۹ هزار و ۷۰۰ تومان در تمام فروشگاه‌های زنجیره‌ای و غرف سازمان میادین میوه و تره بار به دست مصرف کنندگان  می‌رسد.

رسولی با تاکید بر شرایط بهداشتی مناسبی که برای تهیه این مواد خوراکی فراهم می‌شود بیان کرد: با توجه به اینکه تاکنون گزارشی در خصوص اینکه دام آلوده به ویروس کرونا شده باشد نداریم؛ گوشت فقط می‌تواند در صورت برخورد فیزیکی با دست یا سطوح آلوده ویروس را منتقل کرده و به عبارتی ناقل بیماری باشد. توصیه می‌شود مردم فقط گوشت و مرغ بسته بندی شده شناسنامه دار مصرف کنند.

بیشتر بخوانید: قاچاق دام بهانه‌ای برای گران فروشی؛ کمبودی در عرضه گوشت نداریم

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئئینی کشور ادامه داد: محصولات شناسنامه دار از زمانی که دام زنده است، تا زمانی که به سطح  فروشگاه عرضه می‌رسد زیر نظر دکتر دامپزشک نظارت می‌شود و این موضوع می‌تواند تضمینی بر سلامت این محصولات باشد.

او تاکید کرد: شرکت‌های بسته بندی با اصول شستشو و ضدعفونی آشنایی کامل دارند؛ محصولات عرضه شده توسط آن‌ها خام و بدون فرآیند پخت یا اتوکلار یا پاستوریزاسیون و ... هستند و مواد افزودنی ونگه دارنده ندارد، از طرفی بسته‌های مواد پروتئینی باید  حداقل برای سه روز به صورت تازه در فروشگاه‌ها ماندگاری داشته باشد. این موضوع باعث شده است تا شرکت‌های عرضه کننده مواد پروتئینی بسته بندی همیشه  کارگران و سطوح را  ضدعفونی کنند تا  وجود مواد اضافی منجر به تسریع فرایند فساد و از بین رفتن تازگی محصولات نشود.

رسولی تاکید کرد: علی رغم حساسیت‌های زیادی که در تهیه و توزیع مواد پروتئینی بسته بندی در کشور وجود دارد،با شیوع بیماری کرونا، کنترل‌ها و ضدعفونی‌ها بسیار بیشتر شده است تا مردم کشورمان از سلامت گوشت‌های خریداری شده اطمینان داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس بسته بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۴۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرایند خشک کردن و بسته بندی پرتقال در یک کارخانه کره‌ای (فیلم)



منبع:فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوسیس مرغ (سالامی) توسط آشپز آلمانی (فیلم) طرز پخت نان بربری به شیوه افغان ها (فیلم) آموزش گلاب گیری (فیلم)

دیگر خبرها

  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • قیمت تخم مرغ در میادین تره‌بار
  • آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟
  • نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارد/ به شایعات توجه نکنید
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارند/ به شایعات توجه نکنید
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..
  • فرایند خشک کردن و بسته بندی پرتقال در یک کارخانه کره‌ای (فیلم)