Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمار دانشگاه جان هاپکینز نشان می‌دهد که در آمریکا به مدت پنج روز پی در پی روزانه بیش از ۱۰ هزار مورد قطعی ابتلا به کرونا افزایش یافته است. ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۱ بین الملل آمریکا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رادیو بین المللی چین،  تا ساعت 18 روز جمعه 28 مارس (8 فروردین) به وقت شرق آمریکا، موارد قطعی ابتلا به کروناویروس در آمریکا به 121 هزار و 117 مورد و مرگ و میر به 2010 نفر رسید، ضمن این که در روز بیش از 20 هزار مورد ابتلا افزایش می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار دانشگاه جان هاپکینز نشان می دهد که در آمریکا به مدت پنج روز پی در پی روزانه بیش از 10 هزار مورد قطعی ابتلا به کرونا افزایش یافته است.

چرا موارد قطعی مبتلایان در آمریکا به شدت افزایش می یابد؟ برخی گزارش ها علت آن را انتقال سریع ویروس و افزایش قابلیت های تشخیص دانسته اند، اما در روزهای اخیر رسانه های آمریکا چند علل را افشا کردند.

نخست، سیستم محوری پیشگیری و مهار شیوع بیماری های همه گیر در آمریکا منحل شده است.

بث کامرون مسئول پیشین دفتر امنیت بهداشت عمومی و دفاع بیولوژیکی وابسته به کمیته امنیت ملی آمریکا روز 13 مارس در واشنگتن پست در مقاله ای نوشت: ژوئن سال 2018 دونالد ترامپ این دفتر را منحل کرد و تیموتی زیمر، مسوول تیم برخورد با بیماری های همه گیر کاخ سفید و عضو کمیته امنیت ملی آمریکا ناگهان از پست خود استعفا داد، این ها موجب شد تا آمریکا در برخورد با شیوع کرونا آمادگی کافی نداشته باشد.

سال 2016 کاخ سفید دفتر امنیت بهداشت جهانی را تاسیس کرد، وظیفه این دفتر آن بود که در برخورد با شرایط اضطراری بهداشتی احتمالی در آمریکا و مناطق مختلف جهان، کارهای آماده سازی را انجام دهد. اما به گفته بث کامرون، «واقعیت این است که هنگامی که کروناویروس جدید ظاهر شد، هیچ نظارت رهبری روشنی از کاخ سفید وجود نداشت و زمان خود را بیهوده هدر دادیم.»

دوم، بودجه چند بخش بهداشتی کاهش یافته و کمبود بودجه سبب گردش سخت نهادهای مربوط شده است.

براساس گزارش وب سایت «سیاست خارجی» آمریکا، کاهش بودجه برای سیستم بهداشت در آمریکا از سال 2018 شروع شد، دولت مبلغ 15 میلیارد دلار هزینه های ملی بهداشت و سلامت کشور را کاهش داد، همچنین بودجه های عملیاتی مرکز کنترل بیماری های آمریکا (CDC)، کمیته امنیت ملی (NSC)، وزارت امنیت داخلی و وزارت بهداشت و خدمات انسانی را کاهش داد و صندوق بحران های پیچیده 30 میلیون دلاری را نیز لغو کرد.

سوم، ناکارآمدی ترامپ در برخورد با شیوع بیماری و کمبود منابع پزشکی

CNN در تحلیلی خاطر نشان ساخت، دونالد ترامپ مستقیما مسوول کمبود منابع پزشکی در آمریکا و اقدامات ناکارآمد در پیشگیری و مهار شیوع کرونا است. هنگام آغاز شیوع این بیماری، ترامپ این مساله را نادیده گرفت. زمانی که کارشناسان بهداشت عمومی گفتند، خطر شیوع کروناویروس بیشتر طول خواهد کشید، وی همچنان گفت که اقتصاد آمریکا را تا قبل از عید پاک زنده می کند. اما نتایج پژوهش های دانشگاه واشنگتن نشان می دهد، حتی اگر آمریکا اقدامات کنترلی فعال انجام دهد، تا ژوییه امسال هم شاهد مرگ و میر بیشتر ناشی از عفونت با بیمای کرونا خواهد بود.

پیش تر مقامات فدرال بارها درخصوص کمبود شدید دستگاه های تنفسی در بیمارستان های آمریکا هشدار داده اند. براساس گزارش CNN، در سال های 2003 تا 2015 مقامات فدرال در بیش از 10 گزارش، پیش بینی کرده اند که اگر بیماری همه گیر در آمریکا شیوع یابد، این کشور به شدت با کمبود دستگاه های تنفسی و تجهیزات پزشکی دیگر رو به رو خواهد بود، اما این هشدارها مورد توجه دولت قرار نگرفت.

در حال حاضر کمبود دستگاه های تنفسی، بیمارستان های نیویورک را به آستانه فروپاشی رسانده است، همچنین ایالت های واشنگتن، کالیفرنیا و لوئیزیانا را نیز تهدید کرده است.

ابتلای 5 عضو کنگره آمریکا به ویروس کروناادعای یک شرکت آمریکایی درباره ساخت کیت تشخیص 5 دقیقه‌ای کروناآخرین آمار جهانی کرونا/ ابتلای بیش از 19هزار آمریکایی در یک روز+جدول

 

انتهای پیام/

R36447/P/S8,1128/CT12 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا اخبار "آمریکا"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا اخبار آمریکا ویروس کرونا اخبار آمریکا قطعی ابتلا به کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۵۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

افراد مختلف با توجه شدت و نوع بیماری و همچنین سطح سلامتی شان ممکن است علائم مختلفی را در اثر ابتلا به ورم معده تجریه کنند. به طور کلی رایج‌ترین علائم بروز بیماری گاستریت عبارتند از:

دل درد، سوزش معده، رفلاکس اسید معده، سوء هاضمه، بروز علائم بد گوارشی بعد از خوردن غذا، حالت تهوع، استفراغ، احساس پر بودن ناحیه بالایی شکم بعد از مصرف غذا، نفخ، سکسکه، کم شدن اشتها، مدفوع سیاه رنگ، استفراغ خون یا موادی شبیه قهوه و ….

در صورت مشاهده این علائم و داشتن تجربه بیماری‌های عفونی معده مانند زخم معده، بهتر است در اولین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که تشخیص به موقع و زود هنگام در درمان بیماری گاستریت بسیار موثر است.

چه عواملی خطر بروز گاستریت معده را افزایش می‌دهند؟

استفاده مکرر از برخی دارو‌ها و مسکن‌های رایج مانند آسپرین و ایبوپروفن بدون تجویز پزشک می‌تواند باعث ایجاد پیش زمینه بیماری گاستریت شوند. علاوه بر این مصرف نوشیدنی‌های الکلی، استرس شدید و افزایش سن نیز عواملی هستند که می‌توانند خطر ابتلا به بیماری گاستریت را افزایش دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان