Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - اکرم شعبانی؛ به گزارش رویترز نامیبیا روز شنبه به شرکت‌های معدنی خود دستور داد تا فعالیت‌های معدنی خود را به مدت سه هفته تعلیق کنند، این دستور در نخستین روز اجرای قرنطینه در کل کشور به شرکت‌های معدنی ابلاغ شد تا از این طریق راه برای مهار ویروس کرونا که در حال حاضر ۸ نفر در این کشور به آن مبتلا شده‌اند، امکان پذیرتر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تام آلوندو وزیر معادن و انرژی نامیبیا در بیانیه‌ای که در این باره منتشر کرده است، نوشته: فعالیت‌های معدن‌کاری باید در طول این مدت که تا ۱۶ آوریل ادامه دارد، متوقف شود.

گفتنی است بخش معدن در کشور کوچک نامیبیا که در جنوب قاره آفریقا واقع شده، نزدیک به ۵۰ درصد از درآمدهای صادراتی را در اختیار دارد، میزان تولیدات معدنی این کشور کوچک در سال ۲۰۱۹، حدود ۹.۳ درصد از کل تولید ناخالص داخلی را شامل می‌شد و یکی از راه‌های اصلی نجات این کشور در دوران رکود اخیر اقتصاد به حساب می‌آید که این کاهش در تولید خود می‌تواند تاثیر عمده‌ای بر اقتصاد نامیبیا بر جای بگذارد.

نامیبیا با جمعیت کمتر از سه میلیون نفر هنوز هیچ موردی از قربانیان ویروس کرونا را گزارش نکرده و این سرعت عمل در اجرای قرنطینه می‌تواند گام محکمی در مسیر مهار شیوع این ویروس باشد. این کشور آفریقایی در طول این هفته ممنوعیت مسافرت از سایر کشورها، محدودیت ترددهای اجتماعی و انجام دور کاری (کار از محل سکونت) را به شهروندان خود ابلاغ کرده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آفریقا نامیبیا فعالیت های معدنی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۶۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پیام طبرسی متخصص بیماری‌های عفونی، در روز جهانی مبارزه با مالاریا (۲۵ آوریل مصادف با ششم اردیبهشت)، از مالاریا به عنوان بیماری انگلی شایع در جهان نام برد و گفت: حذف و ریشه کنی مالاریا یکی از اهداف سازمان جهانی بهداشت است.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به وضعیت شیوع مالاریا در ایران، گفت: این بیماری در سال‌های دور شیوع گسترده‌ای در کشور داشت، اما با بهبود وضعیت بهداشت در مناطق روستایی و آندمیک مالاریا و تلاش کارشناسان بهداشت محیط و شبکه‌های بهداشتی در سالیان اخیر تا آستانه ریشه کنی مالاریا پیش رفت.
به گفته طبرسی، روند ریشه کنی مالاریا در چند سال گذشته به علت همسایگی با کشور‌های مالاریا خیز در حاشیه جنوب شرقی کشور (افغانستان و پاکستان)، شیوع کرونا و اختصاص تمام ظرفیت شبکه‌های بهداشتی به کنترل کرونا دچار اختلال شد به نحوی که امسال آمار مبتلایان به مالاریا افزایش داشته است.
این متخصص بیماری‌های عفونی گفت:در یک سال گذشته در برخی مناطق به خصوص مناطق جنوب شرقی، شاهد افزایش موارد ابتلا بودیم که وزارت بهداشت در تلاش است بیماری را در آن مناطق کنترل و ریشه کن کند.
انتقال بیماری فقط از طریق پشه آنوفل است و فرد به فرد صورت نمی‌گیرد. به این معنا که در مناطقی که این پشه وجود ندارد حتی اگر فرد مبتلا به مالاریا وجود داشته باشد بیماری منتقل نمی‌شود.
مناطق آندمیک مالاریا در ایران، محدود به استان‌های جنوب شرقی هم مرز با افغانستان و پاکستان است و شیوع و عدم کنترل مناسب مالاریا در این کشور‌ها و وجود مراودات با ایران باعث انتقال مالاریا در استان‌های جنوب شرقی کشور شده است.
افرادی که از مناطق غیرآندمیک به مناطق آندمیک مالاریا سفر می‌کنند باید نکات ایمنی و حفاظتی را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری رعایت کنند و با هماهنگی مراکز بهداشتی، داروی پیشگیری از ابتلا به مالاریا مصرف کنند.

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • این شهر بحرانی‌ترین کانون فرونشست زمین در کشور
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • توقف شیب نزولی فرزندآوری در زنجان
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا