Web Analytics Made Easy - Statcounter

«روزی مثل امروز» رمانی نوشته «پیتر اشتام» نویسنده سوئیسی است که روایتگر تنهایی و تلاش برای فرار از روزمرّگی است.

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات و کتاب گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، در تعطیلات عید نوروز امسال و با با شرایط ویژه ای که شیوع ویروس کرونا ایجاد کرده است گذراندن اوقات فراغت در منزل و در دوره قرنطینه برای بسیاری از افراد به یک معضل تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در این بین مطالعه کتاب‌ها و رمان‌هایی که شاید در روزهای دیگر سال و در شرایط عادی برای بسیاری از افراد امکان پذیر نباشد می‌تواند راهکاری مناسب برای گذراندن روزهای در خانه ماندن برای پیشگیری از بیماری کرونا به حساب بیاید.

مطالعه‎ کتاب‎های مفید و امیدبخش در روزهای قرنطینه می‎تواند راهکار خوبی برای دورشدن افراد از وسواس‎های فکری و افکار منفی باشد. مطالعه کتاب هر چند اندک هم باشد، می‌تواند تاثیر مثبتی در نگرش و باور افراد ایجاد کند و با ترویج مثبت‎اندیشی، آرامش روانی را در جامعه تقویت کند.

قرنطینه خانگی این روزها فرصتی است تا برخی آثار و کتاب‌های خوب را بخوانیم. در ادامه با یکی از این رمان‌های مشهور در سال‌های اخیر آشنا می‌شویم. 

«روزی مثل امروز» داستان مرد میانسال و مجردی به نام آندریاس است که ۱۸ سال قبل از آلمان به فرانسه رفته است. او یک معلم است و یک زندگی نسبتاً معمولی دارد، اما از روزی که به خاطر سرفه‌های شدید و توصیه پزشک به آزمایشگاه می‌رود، مسیر زندگیش عوض می‌شود.

در روزی که قرار است برای دریافت پاسخ نمونه‌برداری مراجعه کند، ناگهان تصمیم خود را عوض کرده و به جای پیگیری بیماریش، به دنبال تغییر کلی در روند زندگی خود می‌رود. استعفا از کار، فروش منزل و بازگشت به روستای دوران کودکی از جمله تصمیماتی است که آندریاس در این بازه از زمان، اتخاذ می‌کند.

این کتاب نوشته «پیتر اشتام» نویسنده ۵۶ ساله اهل سوئیس است. پیش از «روزی مثل امروز»، دو مجموعه داستان به نام‌های «ماه یخ‌زده» و «تمام چیزهایی که جایشان خالی است» و همچنین رمان «آگنس» از او به فارسی ترجمه شده بود.

در رمان روزی مثل امروز، رگه‌هایی از ترکیب اصالت وجود و پوچ‌گرایی وجود دارد که در فوران احساس تنهایی و سرخوردگی آندریاس خود را نشان می‌دهد. تأثیر‌پذیری نویسنده از آلبر کامو به‌ویژه از دو اثر وی یعنی بیگانه و طاعون کاملاً مشهود است.

قدرت تخیل بالا، مهارت در نفوذ به خفایای ذهنی و ایجاز در نحوه روایت باعث شده تا کتاب اشتام برای اغلب مخاطبان، متنی جذاب و قابل فهم باشد. بازه زمانی داستان از تابستان تا میانه‌های پاییز است امّا فلاش‌بک‌ها و بازخوانی خاطرات توسط آندریاس به‌ویژه مرور دلبستگی ناکامش به دختری به نام فابین باعث می‌شود تا خواننده با گذشته زندگی او کاملاً آشنا شود و از این دریچه، شخصیت او را بهتر بشناسد. 

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «گاهی اوقات آندریاس پیش خودش مجسم می‌کرد که اگر اتوبوسی در مسیر کارش او را زیر بگیرد چه خواهد شد. یک تصادف می‌توانست نقطه پایانی بر همه چیز و در عین حال آغازی نو باشد،‌ ضربه‌ای که می‌توانست به پایان سردرگمی و ایجاد نظم و ترتیب بیانجامد. یک‌باره همه چیز با اهمیت می‌شد،‌ روز و ساعت،‌ اسم خیابان یا بولوار، اسم راننده اتوبوس، حتی خود آندرآس،‌ تاریخ و محل تولدش، شغل و مذهبش. تصادف در یک صبح بارانی در فصل پاییز یا زمستان رخ می‌داد. بازتاب نور نئون‌های تبلیغاتی و چراغ ماشین‌ها روی آسفالت خیس خیابان دیده می‌شدند. آمبولانسی می‌آمد و رهگذرها به تماشا می‌ایستادند....».

نشر افق رمان روزی مثل امروز نوشته پیتر اشتام با ترجمه مریم مؤیدپور را در ۲۱۰ صفحه و با قیمت ۱۲ هزار تومان روانه بازار نشر کرده است.

انتهای پیام/4104/

منبع: آنا

کلیدواژه: کتابخوانی ویروس کرونا نشر افق روزی مثل امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۶۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی ۱۴۰۳ + لینک ثبت نام

ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ برای دانش‌آموزان پایه‌های تحصیلی آمادگی ۲ (استثنایی)، اول ۲ (استثنایی)، اول ۳ (استثنایی) و اول تکمیلی (استثنایی)، دوم تا ششم، هشتم و نهم، یازدهم و دوازدهم از امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ آغاز خواهد شد.

ثبت سفارش و توزیع کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید تمام دوره‌های تحصیلی از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به نشانی my.gov.ir یا پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به نشانی my.medu.ir یا سامانه irtextbook.ir انجام می‌شود.

دانش‌آموزان و اولیا می‌توانند از طریق سامانه مذکور نسبت به ثبت سفارش انفرادی اقدام کنند و برای ورود به سامانه کد ملی دانش‌آموز، نام کاربری و شش رقم سمت راست شماره سریال شناسنامه دانش‌آموز، رمز عبور ورود به سامانه است.

ثبت سفارش کتاب‌های درسی پایه اول دبستان، آمادگی ۱ (استثنایی)، اول ۱ (استثنایی) و اول مقدماتی (استثنایی) از دهم تیر آغاز خواهد شد و تا نهم شهریور ۱۴۰۳ ادامه دارد.

کتاب‌های درسی دانش‌آموزان تمام دوره‌های تحصیلی، از طریق مدرسه محل تحصیل آنان که در سفارش دانش‌آموز قید شده است، توزیع و ورود مدارس به سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی، از طریق سامانه سیدا انجام می‌شود.

منبع: ایمنا

tags # دانش آموزان سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • روزی به نام تلفن!/الو... صدا میاد؟
  • رمان جدید اکبر والایی چاپ شد/ «بر فراز کشتزار» در بازار نشر
  • رمان جدید اکبر والایی چاپ شد/«بر فراز کشتزار» در بازار نشر
  • معرفی کتاب «فیزیک خداباوری»
  • معرفی نامزدهای جایزه ادبیات داستانی زنان
  • ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره
  • زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی ۱۴۰۳ + لینک ثبت نام
  • ورود «مسافر و مهتاب» با «فرقه خودبینان» به کتابفروشی‌ها
  • مطالبه رهبر انقلاب از نشر کودک و نوجوان نیازمند شتاب بیشتر است / امروز دیگر خریدن کتاب ترسناک نیست
  • چاپ یک‌رمان پلیسی دیگر از فردریک دار/«آموزش آدمکشی» در بازار نشر