Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ‌درمانی استان آذربایجان ‌غربی ۸ فروردین ماه سال جاری با صدور اطلاعیه ای اعلام کرده بود: الکل با نام تجاری  پارس الکل به عنوان اتانول در این استان پخش شده و  طبق نظر بخش آنالیز این معاونت، تقلبی بوده و بسیار خطرناک است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید روز یک‌شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: تولیدات کارخانه پارس الکل تحت نظارت واحد غذا و دارو شبکه بهداشت و درمان استان فارس بوده و دارای استاندارهای لازم بهداشتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 جعفر وکیلی از مردم درخواست کرد جهت تهیه الکل اتانول استاندارد تنها از طریق داروخانه ها اقدام کنند زیرا داروخانه ها تحت نظارت مستقیم شبکه بهداشت و درمان فعالیت می کنند.

مدیر عامل کارخانه پارس الکل اقلید نیز به خبرنگار ایرنا گفت: کارخانه الکل سازی "پارس الکل" اتانول طبی تولید می کند، متانول محصول پتروشیمی است و شامل تولیدات ما نمی شود.

 رحیم فتحی افزود: به تازگی محموله متانول غیرمجاز با جعل نام پارس الکل در استان آذربایجان غربی کشف شده که بسیار برای پوست و سلامت انسان مضر می باشد و در نامه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی به جهت اطلاع رسانی به مردم، نام پارس الکل عنوان شده که در جامعه شائبه تقلبی بودن محصولات کارخانه پارس الکل اقلید را سبب شده است.

 وی ادامه داد: پارس الکل ضمن تنظیم شکوائیه ای علیه جاعلان نام شرکت از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی تقاضا دارد جهت اطلاع رسانی به مردم با انتخاب آگاهانه و مسئولانه واژه ها و نگارش کلمات دقت فرمایند که شک و گمانی در مردم ایجاد نشود و ابزاری جهت استفاده فرصت طلبان و سودجویان نگردد.

مدیرعامل کارخانه پارس الکل اقلید ادامه داد: شرایط تقلب زمانی پیش می آید که مردم سرآسیمه به دنبال مواد ضدعفونی کننده و الکل بگردند و در این هنگام بعضی افراد کلاهبردار و سودجو از طریق آگهی و فروش اینترنتی و توزیع در مکان های غیر مجاز  اقدام به تولید و پخش الکل غیر مجاز  می نمایند.

فتحی افزود: کالاهای بهداشتی سریال تولید دارند و این سریال تولید قابل رصد و پیگیری است و الکل طبی مجاز هنگامی مورد تایید است که تنها از طریق داروخانه ها تهیه شود.

وی در توضیح زنجیره تولید تا پخش اتانول در کشور گفت: داروخانه‌ها فقط از پخش مجاز سراسری دارویی الکل طبی تهیه می کند و پخش مجاز سراسری دارویی مستقیماً با کارخانه ارتباط دارد و در این میان با حذف واسطه ها هیچ گونه شک و گمان و تقلبی باقی نمی ماند.

فتحی ادامه داد: کارخانه پارس الکل در سال ۹۸ نه تنها افزایش قیمتی نداشته بلکه در شرایط بحرانی بوجود  آمده محصولات خود را با قیمت پایین تر جهت کمک به مردم عرضه داشته است و حتی در لحظه سال تحویل نیز تولید خود را لحظه ای متوقف نکرده است که کشور دچار کمبود نشود.

کارخانه پارس الکل  اقلید روزانه ۱۰ هزار لیتر الکل تولید می کند.

شهرستان اقلید در فاصله  ۲۶۷ کیلومتری شمال شیراز قرار دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا اقلید تقلب بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا و معضل بازار لوازم پیشگیری از آن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اقلید تقلب بهداشت و سلامت ویروس کرونا اقلید تقلب بهداشت و سلامت استان آذربایجان داروخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۸۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید

نخستین نشست شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ به‌ریاست معاون اول رئیس ‌جمهوری برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میدان‌های نفت و گاز به‌ویژه در مناطق مشترک با کشورهای همسایه بررسی و تصمیم گیری شد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس‌جمهوری، محمد مخبر در این نشست بر ضرورت اجرای هر چه سریعتر طرح‌های توسعه‌ای میدان‌های مشترک نفت و گاز تأکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره‌برداری میدان‌های نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره‌برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره‌برداری میدان مشترک نفتی آذر» بررسی و مقرر شد پس از برگزاری نشست‌های مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه درباره جزئیات این طرح‌ها، تصمیمات نشست ابلاغ شود.

براساس این گزارش، درباره طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی اعلام شد که با افزایش مبلغ اعتباری تا ۳.۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و روزانه ۴۲ میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده می‌شود.

دیگر خبرها

  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • دیوان عدالت اداری پارسال ۱۶۶ مصوبه شوراهای کشور را باطل کرد
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • دستگیری ۱۲ نفر از باند قمار در گلستان/ تراکنش‌های غیر مجاز فراتر ۶۰۰ میلیارد تومان بود