Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@10:48:17 GMT

۸ فرمول طلایی هنگام خرید برای آنکه کرونا نگیرید

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۸۱۹۱

۸ فرمول طلایی هنگام خرید برای آنکه کرونا نگیرید

 توجه به نکاتی هرچند ساده، اما موثر در زندگی روزانه به کنترل شیوع کرونا و مدیریت این بیماری کمک می‌کند که در این بسته خبری به چند نمونه از این عادات اشاره می‌شود.

در چنین شرایط فعلی کشور بهتر است خرید‌ها را به صورت اینترنتی انجام داد تا از تردد‌های غیر ضروری جلوگیری شود و در صورت نیاز به مراجعه حضوری، حداقل ۱-۲ متر با دیگران فاصله داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هنگام خرید، ساک شخصی خود را همراه ببرید و از چرخ‌ها یا سبد‌های عمومی که در فروشگاه‌ها وجود دارد استفاده نکنید، زیرا افراد بسیاری به این وسایل دست زده اند.

برای چند روز خرید کنید تا کمتر نیاز به خروج از خانه داشته باشید البته توجه کنید که نیازی به انبار کردن و خرید بیش از حد وجود ندارد.

اگر همسایه شما بیمار یا سالمند است و نزدیکانشان امکان رسیدگی به آن‌ها را ندارند، شما می‌توانید به همسایه تان پیشنهاد کنید که هنگام خرید، لوازم مورد نیاز آن‌ها را برایشان بخرید.

در مجتمع‌های ساختمانی یک نفر می‌تواند مسئولیت خرید را بر عهده بگیرد؛ خرید‌های غیر ضروری را تا عادی شدن شرایط به تاخیر بیاندازید و با برنامه قبلی و لیست خرید ضروری به بازار برویم.

هنگام خرید بهتر است از ماسک استفاده کنید البته ماسک اساسا برای افرادی که بیمار هستند و سرفه می‌کنند توصیه شده است و افراد سالم در صورتی که فاصله اجتماعی را رعایت کنند قاعدتا نیازی به ماسک ندارند؛ در نهایت باید به روش صحیح ماسک را از صورت خود درآورید و در سطل آشغال بیاندازید؛ دست شما هنگام درآوردن ماسک نباید با سطح خارجی آن تماس داشته باشد.

از دستکش یکبار مصرف استفاده کنید؛ این نوع دستکش را پس از پایان خرید به شیوه‌ای که دست شما به سطح خارجی دستکش کشیده نشود از دست در آورید و در سطل آشغال بیاندازید؛ در این حالت نیز توصیه می‌شود هنگام رسیدن به خانه، دستهایتان را با آب و صابون بشویید.

امکان انتقال ویرورس از طریق اسکناس کم است

توصیه می‌شود که هنگام خرید از کارت بانکی استفاده کنید تا اسکناس‌هایی که ممکن است با دست افراد زیادی تماس داشته و حاوی ویروس باشد به دست شما منتقل نشود؛ با این حال سازمان جهانی بهداشت می‌گوید که امکان انتقال ویروس از طریق اسکناس بسیار کم است.

دستگاه‌های کارت خوان هم ممکن است آلوده به ویروس باشد بنابراین بعد از وارد کردن رمز خود و بیرون کشیدن کارت بانکی مراقب باشید که دستتان را به صورتتان نزنید و پس از بازگشت به خانه، کارت بانکی را در جای خاصی قرار دهید که دست کسی با آن تماس نداشته باشد و آن را ضدعفونی کنید؛ دستهایتان نیز به روش صحیح با اب و صابون بشویید.

پس از خرید به خانه بروید تا مرحله بعدی گندزدایی را برای حصول اطمینان از آلوده نبودن وسایل خریداری شده به ویروس کرونا، انجام دهید.


منبع: پارسینه

کلیدواژه: کرونا ویروس مدیریت بیماری کنترل شیوع کرونا پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۸۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی ربیعی خطاب به مسئولان: فعلاً تصمیمی نگیرید تا اوضاع بدتر نشود

علی ربیعی در روزنامه شرق نوشت: یکی از یکشنبه‌های اواخر سال ۹۲ بود. صندوق بازنشستگان فولاد را تازه تحویل گرفته بودیم. از صبح زود درگیر حقوق بازنشستگان این صندوق بودم. از طلوع آفتاب در خیابان، به دنبال دریافت حقوق عقب‌مانده‌شان تجمع کرده بودند. عصر آن‌روز به دولت رفتم و با کلی حرص و جوش برای تأمین حقوق این افراد، تقلا کردم. حدود ساعت ۱۰ شب، خسته و کوفته به خانه رسیدم. در یخچال هیچ غذایی نبود.

ناچارا یک سیب‌زمینی آب‌پز کردم و بساط نان و نیمرو هم آماده کردم تا با یک چای شیرین، غذایی به سبک دوران کودکی بخورم. کتری که روی گاز به جوش آمد، چای را در قوری یادگار مادرم دم کردم. تا آمدم قدری زنجبیل از طبقه بالای کابینت برداشته و به داخل قوری بریزم، شیشه زنجبیل از دستم رها شد. رها‌شدن شیشه همان و شکستن قوری و ریختن آب جوش بر روی بدنم همان.... غرغرکنان خم شدم تا تکه‌های شکسته‌شده قوری و شیشه زنجبیل را از زمین جمع کنم، زمانی که قد راست کردم، کله‌ام محکم به در باز کابینت خورد.

بی‌اختیار با بغضی در گلو سرم را در دست گرفتم و بر زمین نشستم. نشستن همان و فرو‌رفتن تکه‌های شکسته باقی مانده بر زمین در بدنم همان.... در آن حالت، تصمیم گرفتم دیگر هیچ حرکتی نکنم، چون هرکاری می‌کردم اوضاع خراب‌تر می‌شد.... و، اما امروز در وانفسای بی‌اعتمادی جامعه و تعارض‌های ارزشی این روزها، به‌طور مرتب با مصوبات و اقدامات جدید روبه‌رو می‌شویم که به مثابه «هردم از این باغ بری می‌رسد» به بدتر‌کردن اوضاع نابسامان جامعه دامن می‌زنند.

از این دسته از تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان، خواهش می‌کنم مدتی تصمیم نگیرید! گاهی بهتر است فقط بر سر جای خود بنشینید و کاری نکنید که اوضاع خراب‌تر نشود. شاید به‌این‌ترتیب جامعه به آرامش برسد! آنانی که دست‌تان می‌رسد! کاری نکنید، امروز بسیاری از دلسوزان، همگی از عمق جان، پر از دلشوره و نگرانی هستند.

نگاهی حتی سطحی به جامعه، تنش و ناامنی روانی، به‌خصوص در جامعه شهری را به‌خوبی نشان می‌دهد. معیشت به کنار، ذهن‌ها، سخت ناآرام است. این‌قدر با مداخلات مداوم، روال زندگی مردم را دستکاری نکنید. اصلا فکر می‌کنم لازم نیست زیادحرف بزنید و کاری بکنید. لطفا کاری نکنید؛ کلاهمان را به احترام‌تان برخواهیم داشت. جامعه را رها کنید.

دیگر خبرها

  • نکات مهم در خرید و استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • محمدی: حذف تیلور استرس را از روی یزدانی برداشت/ حریف او را دست کم نگیرید
  • حذف تیلور استرس را از روی یزدانی برداشت/ حریف او را دست کم نگیرید
  • علی ربیعی خطاب به مسئولان: فعلاً تصمیمی نگیرید تا اوضاع بدتر نشود
  • شیخ حسین انصاریان: نمازهای جماعت در کشور ما ورشکسته شده است /چهارتا مشجد کنار حرم ها را ملاک نگیرید
  • هنگام خرید ورق آلومینیوم کامپوزیت به چه نکاتی توجه کنیم؟
  • راهنمای انتخاب مانتو شلوار اداری در زمان بارداری