Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد استان آذربایجان‌شرقی همچنان مشارکت فعالانه و خودجوشی در زمینه مقابله با ویروس کرونا دارند.

«محمد هادی‌نیا» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، از تداوم مشارکت خودجوش کانون های مساجد آذربایجان‌شرقی در مقابله با کرونا خبر داد و اظهار داشت: این ستاد مطابق توافق‌های بعمل آمده و هماهنگی میان نهادها و دستگاه های مسؤول و همچنین مصوبات ستاد شئون فرهنگی و مذهبی اقدامات اجرایی، تبلیغی و آموزشی طی هفته‌های گذشته انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان‌شرقی ادامه داد: اکثر کانون‌های شهری و روستایی استان با انسجام و هماهنگی بیشتری در فعالیت‌های خودجوش در عرصه مقابله با ویروس کرونا اقدام می کنند و تعدادی از کانون ها به صورت خودجوش و جهادی اقدام به راه اندازی خط تولید ماسک و توزیع رایگان در مناطق محروم، دورافتاده و حاشیه‌نشین کرده‌اند.

وی با بیان این‌که، تعدادی از کانون ها نیز با راه‌اندازی پویش‌های مردمی در فضای مجازی نسبت به آگاهی‌بخشی و ترویج توصیه های وزارت بهداشت اقدام می کنند، گفت: ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان‌شرقی نیز رأسا اقدام به فعالیت های ترویجی در شبکه های مختلف اجتماعی و مجازی کرده است، تهیه و اشتراک‌گذاری بروشور و پوسترهای بهداشتی از طریق فضای مجازی میان کانون های مساجد استان نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته است.

هادی نیا راه اندازی و مشارکت در پویش های مختلف در فضای مجازی را از دیگر فعالیت های ستاد فهما استان آذربایجان شرقی برشمرد و افزود: رویکرد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان؛ ایجاد فضای معنوی مبتنی بر آیات قرآنی و روایات معتبر وارده، تحکیم فضای همدلی، وحدت، محبت، ایثار و امیدآفرینی و همچنین مشارکت حداکثری در فعالیت های جهادی و خیریه در آستانه سال جدید و عید نوروز است که در این راستا اقدامات ارزشمندی صورت گرفته است.

وی اجرای طرح محله مهربانی، اعطای هزینه برگزاری مراسم های عید نوروز با هدف تهیه جهزیه دختران روستایی نیازمند و اعطای هزینه احسان سرخاک (پنجشنبه آخر سال) صرف تهیه بسته های بهداشتی برای خانواده های بی بضاعت را از جمله فعالیت های کانون فرهنگی هنری حضرت معصومه روستای حسین آباد شهرستان ملکان اعلام کرد.

هادی نیا اهدای ۲۴ جهیزیه کامل در طرحی با عنوان «میثاق با شهدای مقاومت» به نوعروسان تحت پوشش کمیته امداد از سوی خیرین کانون فرهنگی هنری محراب اندیشه و مرکز نیکوکاری مسجد چهارده معصوم تبریز، تولید روزانه هزاران دست لباس بیمارستانی، ماسک، از سوی اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد را از دیگر اقدامات صورت گرفته برشمردو

وی با بیان این‌که کانون های حضرت زینب کبری(س) شبستر، جناب حرّ مسجد حاج یوسف تبریز، حضرت معصومه(س) شهرستان جلفا، حسینیه مسجد امام حسین(ع) تبریز و حضرت زینب کبری(س) مسجد ختایی تبریز از جمله کانون های شاخص در تولید ماسک بوده اند، افزود: اهدای ۳۰ بسته مواد غذایی و بهداشتی به خانواده های نیازمند از سوی اعضای کانون فرهنگی هنری آیت الله دوزدوزانی تبریز نیز از جمله فعالیت های خیریه بوده است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان‌شرقی با بیان این‌که ضدعفونی و گندزدایی معابر و اماکن عمومی از دیگر اقدامات فعالان مسجدی در روزهای اخیر بوده است، گفت: طراحی پوسترهای آموزشی به همت اعضای گرافیست کانون های فرهنگی هنری مساجد استان نیز در زمینه فعالیت های هنری قابل ذکر است.

پایان پیام/699

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیشگیری از شیوع ویروس کرونا کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مساجد آذربایجان شرقی مساجد استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۸۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی جبارعلی ذاکری در جلسه کمیته سلامت و ایمنی ترافیک استان افزود: با افزایش داده‌های به دست آمده از این طرح بدون شک خواهیم توانست در موضوع مدیریت ایمنی ترافیک در سطح استان تصمیمات علمی و تخصصی‌تر اتخاذ کنیم.

وی بر مشارکت و همکاری‌های بین آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، شهرداری تبریز، مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه و سایر سازمان‌های مرتبط در اجرای این طرح مهم تاکید و اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مدت محدود توانسته است در طرح غربالگری رانندگان پرخطر موفق عمل کند، بر این اساس انتظار داریم اجرای طرح یاد شده ضمن تداوم مستمر در استان انجام شود.

ذاکری موضوع ترافیک در کلانشهر تبریز به خصوص در اطراف برخی از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی از جمله بیمارستان امام رضا(علیه السلام)، شهید مدنی و بهبود را مورد اشاره قرار داد و یادآور شد: انتظار داریم شهرداری تبریز، دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش در مسیر‌های پر ترافیکی که بیمارستان‌ها و مدارس واقع شده است، با همکاری و تعامل دست به دست هم دهند تا شاهد کاهش ترافیک در این مسیر‌ها باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این جلسه با اشاره به اهتمام ویژه این دانشگاه بر کاهش حوادث ترافیکی از مسیر‌های علمی اظهار کرد: از زمان اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر ۱۳۸ راننده پرخطر در سال گذشته مورد بررسی قرار گرفتند و از آغاز سال جاری تا به امروز ۲۰ نفر در این طرح بررسی شدند.

بهمن نقی پور افزود: در اجرای این طرح تمام ملاحظات علمی و آموزش‌های مورد نیاز لحاظ شده است و دانشگاه علوم پزشکی تبریز بدون شک تداوم این طرح را در دستور کار خود قرار خواهد داد.

وی شناسایی رانندگان پرخطر را عامل مهمی در کاهش تلفات ناشی از تصادفات رانندگی در کشور دانست و افزود: بر همین اساس و با هماهنگی دادستانی مرکز استان و پلیس راهنمایی و رانندگی آذربایجان شرقی این طرح به عنوان پایلوت کشوری از دی ماه آغاز شده است که هدف اصلی از اجرای آن در مرحله اول شناساسی رانندگان پرخطر و سپس معرفی آنها به کلینیک سلامت و ایمنی ترافیک در تبریز است.

نقی پور انجام معاینات سلامت جسمی و روانی توسط متخصصان و شرکت در دوره‌های آموزشی و برگزاری آزمون را مراحل بعدی غربالگری رانندگان پرخطر دانست و ادامه داد متاسفانه آمار‌های مربوط به مرگ ناشی از تلفات رانندگی در کشور و استان روبه افزایش است که یکی از دلایل اصلی آن مربوط به رانندگی‌های پرخطر است.

 

دیگر خبرها

  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • توزیع گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • تداوم اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • عضویت ۱۰۶ هزار نفر در آذربایجان غربی درکانون‌های مساجد