Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@13:14:23 GMT

۲۲ هکتار مبارزه شیمیایی با بیماری های قارچی مزارع گندم

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۹۰۴۵

۲۲ هکتار مبارزه شیمیایی با بیماری های قارچی مزارع گندم

به گزارش خبرنگار مهر، اشرف منصوری اظهارداشت: سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان در سال جهش تولید و در ایام تعطیلات نوروز ۹۹، در راستای رسالت خطیر خود در تأمین سبد غذایی مردم و امنیت غذایی به صورت ویژه فعال بوده است.

وی در خصوص وضعیت کنترل عوامل خسارتزای گیاهی درمحصولات گندم و جوی استان هرمرگان در سال زراعی ۹۹-۹۸ بیان داشت: تشکیل شبکه‌های مراقبت وپیش آگاهی، ارسال کلیه دستورالعمل‌های فنی در خصوص ردیابی ونحوه کنترل کلیه عوامل خسارتزای گیاهی، برگزاری جلسات کمیته پایش، پیش آگاهی در ستاد و شهرستانها با حضور اعضا کمیته، برگزاری کارگاه‌های آموزشی ازجمله کارگاه آموزشی مدیریت علفکشهای گندم وجوبا حضور محقق معین مرکز تحقیقات استان انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی هرمزگان در ادامه تشکیل ستاد گیاهپزشکی استانی وشهرستانی وتاکید بر مباحث فنی واجرایی مرحله داشت، کشیک نوروزی شبکه‌های مراقبت ستاد و شهرستان و پایش مزارع در خصوص عوامل خسارت زای گیاهی، تأمین نقدینگی برای تعمیر و راه اندازی سمپاشهای دولتی و تأمین نقدینگی برای سوخت خودروهای در اختیار شبکه مراقبت دولتی، بررسی چندین باره مزارع گندم و جو در خصوص وجود سن مادر، مبارزه با سن مادر در سطحی بالغ بر ۳۸۱۷ هکتار که ۱۰ درصد بالاتر از سال گذشته می‌باشد را از دیگر اقداماتی معرفی کرد که در راستای وضعیت کنترل عوامل خسارتزای گیاهی درمحصولات گندم و جوی استان هرمرگان در سال زراعی ۹۹-۹۸ انجام شده است.

منصوری خاطرنشان کرد: تاکنون درشهرستانها در حدود ۶۳۰ هکتار باشته گندم و ۲۲ هکتار با بیماری‌های قارچی مزارع گندم مبارزه شیمیایی صورت گرفته است.

گفتنی است؛ سایر آفات نیز تحت پایش بوده و خوشبختانه تاکنون هیچ گونه خسارتی به مزارع وارد نشده است.

کد خبر 4888663

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی هرمزگان گندم ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا بوشهر شیوع کرونا ایلام گرگان شهرکرد ماسک طبی سال جهش تولید ضدعفونی سیلاب طرح غربالگری بارش باران تردد وسایل نقلیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۹۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۵۰ درصد گندم خوزستان/میزان خسارت بارندگی به اراضی اعلام می‌شود

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مجید نبی‌پور گفت: هنگام برداشت محصول گندم با جبهه بارندگی مواجه شدیم که با اطلاع‌رسانی هواشناسی، نشست‌های بحران با همکاری استانداری برگزار و تمهیدات لازم در این خصوص اندیشیده شد.   وی با بیان اینکه تاکنون ۵۰ درصد محصول گندم از مزارع خوزستان برداشت، ۸۶۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان خوزستان خریداری و در ۳۱ سیلو، ۱۲ کارخانه و ۷۱ مرکز خرید روباز نگهداری می‌شوند، افزود: ۵۸ هزار تن گندم در فضای باز نگهداری می‌شد که در صورت بارندگی دچار مشکل می‌شدند و خسارت زیادی می‌دیدند.   نبی پور ادامه داد: گندم‌هایی که در فضای باز نگهداری می‌شد با همکاری استانداری و سایر دستگاه‌های اجرایی مراکز روباز با کاورکشی پوشانده و به طور کامل محافظت شد، از این رو در بارش‌های اخیر هیچگونه خسارتی ندیدند.   رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به انتقال بیش از ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف، اضافه کرد: فقط ۷ درصد گندم‌های موجود در فضای باز مورد مراقبت قرار گرفت که عملیات تخلیه و انتقال آنها به سیلوها، فضا‌های استاندارد و کارخانجات آرد در دشت آزادگان، حمیدیه، هویزه و اهواز در حال انجام است.   وی با بیان اینکه بیشترین میزان بارندگی روز‌های اخیر در دزفول، اندیمشک و شوش ثبت شده است، گفت: نگرانی‌هایی در خصوص خسارت به مزارع برداشت نشده شهر‌های دزفول، شوش، اندیمشک، مسجدسلیمان، ایذه و دزپارت وجود دارد که در حال رصد و پایش مزارع این شهر‌ها هستیم.   مجید نبی پور با بیان اینکه خسارت‌های وارده به مزارع گندم در نقاط مختلف پس از پایش و بررسی کارشناسی اعلام خواهد شد، افزود: هر کشت با بیمه محصولات همراه است که خسارت‌ها به بانک کشاورزی اعلام خواهد شد تا حق کشاورزان ضایع نشود.   وی در خصوص بسته‌های حمایتی در صورت تداوم بارندگی، می‌گوید: امروز نشستی در این خصوص برگزار و تمهیدات لازم برای حمایت از بهره‌برداران اندیشیده خواهد شد.      

دیگر خبرها

  • سمپاشی ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت سن غلات
  • بیش از ۱۴۰ هزار هکتار از مزارع خوزستان خسارت دید
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • خوشه‌های خوش‌سالی در خراسان شمالی با جهش تولید و مشارکت کشاورزان
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • لزوم مبارزه با بیماری زنگ زرد را در مزارع گندم و جو
  • برداشت ۵۰ درصد گندم خوزستان/میزان خسارت بارندگی به اراضی اعلام می‌شود
  • مبارزه علیه سن مادر در ۱۸ هزار هکتار از مزارع رزن
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران