Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-به دنبال انتشار تصاویری از مرگ یک موبایل‌فروش، معاون اجتماعی فرمانده انتظامی ویژه غرب استان تهران توضیحاتی را در این خصوص ارائه کرد.

سرهنگ مهدی سرپناه در گفت‌وگو با ایسنا، درباره حادثه قتل یک موبایل‌فروش در مغازه‌اش، گفت: علی‌رغم تصویب ممنوعیت فعالیت اغلب واحدهای صنفی از سوی ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا و ابلاغ این مصوبه از سوی اداره اماکن پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران به کلیه صنوف مشمول مصوبه فوق، متاسفانه مالک یک واحد صنفی فعال در حوزه تلفن همراه واقع در خیابان کاشانی شهرستان اسلامشهر، بدون توجه به ابلاغیه صادره و طی یک هماهنگی قبلی با سه نفر که خود را خریدار معرفی کرده بودند، به مغازه خود رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با حضور این فروشنده در مغازه که در حوالی ساعت ۹:۳۰ صبح روز جمعه(۸ فروردین ۹۹) بود، سه مشتری‌نما از او خواسته‌اند که به منظور عدم اطلاع  مسئولان و نهادهای نظارتی از فعالیت این واحد صنفی، کرکره مغازه را پایین بکشد و سپس معامله کنند که متاسفانه پس از این اقدام سارقان نیت شوم خود را از که ابتدا معامله نبوده و بلکه سرقت بوده، اجرا کرده‌اند.
سرپناه با بیان این‌که یکی از متهمان دقایقی بعد از انجام مذاکره با استفاده از یک قبضه چاقو، مالک مغازه را تهدید کرده است، گفت: این افراد از مالک خواسته‌اند که  تمام گوشی‌های تلفن همراه مغازه را به آن‌ها بدهد که پس از مقاومت مالک، دو ضربه به گردنش وارد کرده و ۵۳ دستگاه گوشی تلفن همراه را به سرقت برده و متواری شده‌اند.

معاون اجتماعی فرمانده انتظامی ویژه غرب استان تهران با بیان این‌که ماموران پلیس دقایقی پس از خروج سارقان از مغازه و اطلاع موضوع به پلیس، در محل حاضر شدند، گفت: متهمان نیز از سوی ماموران دستگیر شده و به جرم خود اعتراف کردند.
به گفته سرپناه، پرونده این افراد از سوی ماموران پلیس در حال رسیدگی است.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۹۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی؛ جرم قتل عمد در کمین متخلفان

گواهینامه رانندگی یک مدرک قانونی است که شخص می‌تواند با داشتن آن از وسیله نقلیه خود استفاده کند. در صورت نداشتن گواهینامه رانندگی پلیس حق دارد راننده را جریمه کند. اولین اقدام اکثر جوانان پس از رسیدن به سن ۱۸ سالگی دریافت گواهینامه رانندگی است. شور و هیجان جوانی برای دریافت کارت گواهینامه رانندگی و بی حوصلگی می‌تواند از جمله مواردی باشد که باعث می‌شود برخی افراد به جای طی کردن روند قانونی دریافت گواهینامه از طریق راه‌های نادرست اقدام به دریافت آن کنند.

در فضای مجازی تبلیغاتی با عنوان؛ در اولین آزمون رانندگی قبول شوید، با خرید سوالات آئین نامه رانندگی با آخرین تغییرات شما دیگر نیازی به خواندن کتاب آئین نامه نخواهید داشت. فروش مدرک معتبر، فروش گواهینامه رانندگی، فروش مدرک تحصیلی استعلامی، مدرک کارشناسی ارشد، مدرک دکتری و. مشاهده می‌کنیم.

کلاهبرداران به شرط استعلام و صحت گواهینامه اقدام به فروش آن می‌کنند و شهروندان را به دام خودشان می‌اندازند و برخی از این کلاهبرداران هم پس از دریافت وجه متواری می‌شوند و دیگر پاسخگو نیستند.

یکی از مالباختگانی که فریب این گونه تبلیغات فضای مجازی را خورده است به خبرنگار مهر می‌گوید: ۶ ماه بود که با صفحه مجازی فروش گواهینامه رانندگی آشنا شده بودم و اعتماد کردم و پول کارت به کارت کردم و قرار شد که گواهینامه رانندگی صادر کند، از واریز پول یک هفته می‌گذرد و موبایلش خاموش است و در شبکه‌های اجتماعی هم یک هفته است که فعال نشده؛ فریب خوردم، گواهینامه پایه ۳ می‌خواستم و برای شروع کار مبلغی را واریز کردم و قرار بود مابقی مبلغ را موقع تحویل گواهینامه پرداخت کنم؛ که الان دیگر در دسترس نیست.

سرهنگ احمد کرمی اسد رئیس مرکز صدور گواهینامه راهور فراجا گفت: صدور مجوز‌های رانندگی تابع قوانین و مقررات برابر آئین نامه صدور انواع گواهینامه رانندگی است و این مجوز تابع یک سری فرآیند قانونی است.

وی افزود: از هموطنان درخواست می‌شود به هیچ وجه فریب این تبلیغات کلاهبرداری را نخورند، زیرا اگر با گواهینامه جعلی تصادف کند و منجر به فوت فردی شود به دلیل جعلی بودن گواهینامه رانندگی قتل عمد محسوب می‌شود؛ لذا افراد به جای پرداخت هزینه‌های زیاد و مرتکب تخلف شدن از ظرفیت‌های پلیس راهور برای دریافت گواهینامه استفاده کنند.

رئیس مرکز صدور گواهینامه راهور فراجا بیان کرد: در این تبلیغات کلاهبرداران متخلف اقدام به دریافت هزینه‌هایی از افراد می‌کنند و دیگر هیچ ارتباطی با اینها برقرار نمی‌کنند و مدرکی هم صادر نمی‌شود و اگر هم گواهینامه‌ای دریافت کنند صرفاً یک کارت شبیه به گواهینامه رانندگی است و در سامانه‌های پلیس اصالت ندارد و رانندگی با گواهینامه جعلی جرم است و سامانه پلیس در سراسر کشور قابلیت شناسایی گواهینامه جعلی از اصلی به واسطه هوشمند بودن را دارد.

سرهنگ‌کرمی اسد گفت: به دلیل سیستمی بودن فرآیند دریافت گواهینامه رانندگی امکان چاپ و صدور گواهینامه بدون طی مراحل قانونی اصلاً وجود ندارد.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • ۵ سارق ۵۰ میلیارد ریال از کاشانی‌ها سرقت کردند
  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی و دردسر‌های بعدش!
  • دستگیری عامل تیراندازی در خرم‌آباد
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در کرج
  • دستگيری عامل تيراندازی در خرم آباد
  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی؛ جرم قتل عمد در کمین متخلفان
  • کشف ۲۰۶ موبایل مظنون به سرقت در البرز
  • از دستگیری قاچاقچی هروئین تا کشف ۳۰ فقره موبایل‌قاپی در مشهد
  • فیلم سرقت میلیاردی از فروشگاه موبایل‌فروشی در تهران
  • لحظه دزدی ۷ میلیاردی از موبایل‌فروشی + واکنش صاحب مغازه