Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

موسسه صلح و دیپلماسی کانادا روز شنبه نامه سرگشاده‌ای را با امضای بیش از ۴۰۰ نفر از چهره‌های برجسته دانشگاهی و فعالان مدنی منتشر کرد که امضای چهره‌های برجسته‌ای همچون نوآم چامسکی روشنفکر و فیلسوف آمریکایی و استاد دانشگاه ام ای تی در ذیل آن دیده می‌شود.

در این نامه آمده است: در این هفته، تعداد مبتلایان تایید شده به کرونا در سراسر جهان از مرز ۵۸۶،۰۰۰ نفر گذشت و با گسترش این بیماری در خاورمیانه، اروپا و شمال آمریکا، تعداد مرگ و میر جهانی به ۲۶،۸۰۰ نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نامه می‌افزاید: با تعداد ۲ هزار و ۳۰۰ کشته و ۳۲ هزار مورد ابتلا، ایران جزو کشورهایی قرار دارد که به شدت در اثر ویروس کرونا آسیب دیده است. ایران همچنین تنها کشوری است که با چنین سطحی از میزان آلودگی، تحت تحریم های شدید اقتصادی مقابله می کند.

امضا کنندگان این نامه تاکید کرده‌اند: دولت ترامپ در سال ۲۰۱۸ پس از نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد و خروج از برجام، تحریم‌های یک جانبه‌ای علیه ایران اعمال کرد و سیاست فشار حداکثری را در پیش گرفت.

دانشگاهیان و فعالان مدنی سراسر جهان تصریح کرده‌اند: در حالی که دولت آمریکا روی کاغذ اقدامات بشردوستانه را معاف از تحریم‌ها اعلام کرده است اما بر اساس گزارش‌های سازمان‌های مدنی در ایران، سازمان‌های امداد بین المللی و گروه‌های حقوق بشر از جمله دیده‌بان حقوق بشر، واقعیت‌های عملی متفاوتی را نشان داده‌اند و تحریم‌های ایالات متحده از جمله محدودیت‌های بانکی، تاثیر منفی زیادی بر دسترسی ایرانیان به تجهیزات پزشکی و داروهای ضروری داشته است.

در این نامه تاکید شده است: در هفته‌های اخیر، انگلیس، روسیه، چین و پاکستان از ایالات متحده درخواست کرده‌اند که تحریم‌های ایران را در طول شیوع بی سابقه این ویروس همه‌گیر کاهش دهد اما دولت ترامپ نه تنها این درخواست‌ها را نادیده گرفته، بلکه تحریم‌های بیشتری را نیز علیه این کشور اعمال کرده است.

صدها دانشگاهی و فعال مدنی یادآور شده‌اند: ما بر این باور هستیم که تنها گذاشتن مردم ایران در شرایط بحران جهانی نه تنها ناعادلانه است، بلکه در واقع نقض حقوق غیرقابل انکار ایرانیان برای دسترسی به بهداشت و درمان و مراقبت های پزشکی است.

این نامه اظهار می‌دارد: علاوه بر این، ما بر این باور هستیم که این ویروس همه‌گیر یک تهدید مشترک جهانی است و تنها راه شکست دادن آن اتحاد کشورها و حمایت مردم از یکدیگر است.

امضا کنندگان این نامه از تمامی اعضای شورای امنیت سازمان ملل خواسته‌اند مطابق با قوانین بین المللی و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد، عمل و از مردم ایران برای مبارزه با ویروس کرونا حمایت کنند.

در این نامه تصریح شده است: ما همچنین از قانون‌گذاران ایالات متحده می‌خواهیم که به دولت ترامپ فشار بیاورند تا به سرعت، تحریم‌هایی که مانع مقابله با شیوع کرونا در ایران هستند از جمله تحریم‌های مالی را لغو کند.

دانشگاهیان و فعالان مدنی می توانند از طریق سایت موسسه صلح و دیپلماسی در کانادا تا پایان ۳۱ مارس ۲۰۲۰ این نامه را امضا کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا تحریم های آمریکا علیه ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۹۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام خداویردی حسن‌زاده به‌عنوان نماینده دکتر طهرانچی در هیئت نظارت بر تشکل‌های اسلامی استان آذربایجان غربی منصوب شد که  پیش از این نیز مدیر امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه بود.

همچنین در حکمی از سوی محمدرضا ولیلو،  مریم خدادادی عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه به‌عنوان مسئول امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان منصوب و از تلاش مریم سامری قدردانی شد.

تشکل‌های دانشجویی فعال موجب افزایش روحیه فعالیت‌های اجتماعی می‌شوند

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در حاشیه این مراسم اظهار کرد: سیاست اصلی دانشگاه آزاد اسلامی انجام فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی توسط اقطاب اثرگذار بوده که ازجمله این اقطاب اثرگذار تشکل‌های اسلامی استادان و دانشجویان است.

محمدرضا ولیلو وجود تشکل‌های دانشجویی فعال را منجر به افزایش روحیه فعالیت‌های اجتماعی و تشکیلاتی دانست و افزود: تشکل‌های دانشجویی، دانشجو را آماده نقش‌آفرینی در داخل دانشگاه و پس از آن حضور مؤثر و فعال و سازنده در خارج از دانشگاه می‌کنند و تقویت تشکل‌های دانشجویی در نهایت منجر به تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص و انقلابی می‌شود که ثمره آن نیز تقویت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

وی درباره امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی با اشاره به نقش و جایگاه ارزنده بانوان و خانواده در رشد و اعتلای جامعه اسلامی، فعال‌سازی ظرفیت کمیته تعامل دانشگاه و خانواده را برای تصمیم سازی برای شورای فرهنگی دانشگاه و ارتقای فرهنگی، اجتماعی و معنوی بانوان و خانواده‌های عموم دانشگاهیان را ازجمله رسالت‌های این حوزه برشمرد و خواستار ایجاد شبکه بانوان دانشگاهی، شناسایی و معرفی بانوان تأثیرگذار و استفاده از ظرفیت آنان، بسترسازی برای امکانات رفاهی بانوان دانشگاه و برنامه‌ریزی برای شناسایی و برطرف کردن چالش‌ها و مشکلات حوزه بانوان شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • سهام استارباکس ۳۱ درصد ضرر کرد
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • جان جیمز یوبل، فعال ضدصهیونیسم در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت
  • جان جیمز یوبل فعال ضدصهیونیسم آمریکایی در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت
  • مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا: بعضی از وزرای رئیسی پشیمانند، برای پایان دولت لحظه‌شماری می‌کنند!