Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس این گزارش،  اخیرا در شبکه توئیتر خبری منتشر شده مبنی بر اینکه تامین اجتماعی با ابطال پرونده سهمیه انسولین بیماران دیابتی در پایان مدت 6 ماهه، آنها را روانه خیابان ها و پروسه کاغذبازی برای اثبات دیابتی بودنشان کرده است، که این موضوع صحت نداشته و تکذیب می شود.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: طبق بررسی های بعمل آمده، مشخص شد مساله  مربوط به داروخانه بوده و نه تامین اجتماعی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیستم داروخانه ظاهرا قطع بوده، خوشبختانه پدر کودکی که بر اساس آن این شایعه صورت گرفت روز شنبه به داروخانه دیگری مراجعه کرده و دارو را دریافت کرده است.

در اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی همچنین آمده است: به دنبال شیوع ویروس کرونا، سازمان تامین اجتماعی مورخ 21 اسفند 98، به همه مدیران درمان کشور اعلام کرد که تاریخ اعتبار پرونده های دیابتی تا پایان سال 1399 تمدید شده است.

در این نامه همچنین تاکید شد پرونده بیمارانی که پایان اعتبار آنها 31 فروردین ماه 99 و یا تا 31 خرداد ماه سال جاری بوده  تا 31 تیرماه سال 99 تمدید شده است.

برچسب‌ها دیابت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دیابت دیابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۹۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌غربی گفت: ۹۶ هزار نفر عضو جامعه کارگری و کارفرمایی استان هستند که ۷۵ هزار نفر از آنان را کارگران تشکیل می‌دهند.

علی دهقانی افزود: در حوزه ارائه خدمات به کارگران علاوه بر تاسیس خانه‌های بهداشت، ۲۰ خانه فرهنگ کار در کارخانجات و کارگاه‌ها راه اندازی و یک هزار و ۷۰۰ کارگر در قالب ۷۳ دوره با روش‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آشنا شدند.

وی با تاکید بر اینکه لازم است همه کارفرمایان و کارگران به قوانین کار تسلط داشته باشند، ادامه داد: در این راستا ۱۳ هزار و ۳۰۰ مورد بازرسی در کنار ۴۰۰ مورد بازرسی شبانه در سال گذشته دراستان صورت گرفته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: در زمینه رسیدگی به دادخواست مشاغل سخت و زیان آور نیز به بیش از ۲ هزار پرونده در سال گذشته رسیدگی شده است.

دهقانی اظهار کرد: در زمینه مسایل ایمنی و حفاظت از کارگران نیز که از برنامه‌های شاخص‌های این بخش است؛ ۵۲ هزار نفر ساعت از نظر ایمنی و حفاظت در بخش کارگری، هشت هزار و ۳۰۰ نفر در زمینه کارفرمایی و پنج هزار و ۲۴۰نفر ساعت از مهندسین آموزش دریافت کرده اند.

وی بیان کرد: مقرری بگیران بیمه بیکاری در آذربایجان غربی از ۶ هزار و ۵۰۰ مورد در سال‌های گذشته به پنج هزار و ۵۰۰ مورد در سال ۱۴۰۲ رسید و یک هزار نفر دوباره به سرکار برگشتند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌غربی گفت: در ۲ سال اخیر ۹ شرکت تعاونی مسکن ویژه کارگران تشکیل داده شده و در زمینه مولد سازی نیز ساختمان‌های مازاد خود را معرفی کرده و مصوبه شورای عالی مولد سازی اخذ شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • چه خدماتی به کارگران نخبه ارائه خواهد شد؟
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • پرداخت ۲۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی در بوشهر
  • پیشنهاد اصلاح موادی از قانون کار برای حمایت از کارگران