Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روزنامه آمریکایی در گزارشی به بررسی موانعی پرداخت که تحریم‌های آمریکا علیه ایران برای دسترسی این کشور به داروها و تجهیزات پزشکی ایجاد کرده‌اند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روزنامه آمریکایی واشنگتن‌پست در گزارشی به قلم «ارین کانینگهام»، نوشت: تحریم‌های آمریکا در مسیر تلاش‌های ایران برای واردات دارو و سایر ملزومات دارویی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا مشکل ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابر این گزارش، محدودیت‌های اعمال شده بر سیستم بانکی ایران و تحریم صادرات نفت توانایی تهران را برای تامین مالی و خرید اقلام ضروری از خارج شامل دارو و مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز برای تولید دارو در داخل محدود کرده‌اند.

بر اساس گزارش فصلی دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (اوفک)، دولت ترامپ تعداد مجوزهای صادر شده برای شرکت‌ها جهت صادرات دارو به ایران را کاهش داده است.بر اساس این گزارش که خلاصه‌ای کوتاه از آن در این خبر در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد، کارکنان بخش دارویی ایران و کارشناسان بهداشت جهانی می‌گویند «روشن است که سیستم بهداشتی ایران از تجهیزات ضروری برای حفظ جان مردم و جلوگیری از شیوع گسترده‌تر [ویروس کرونا] محروم شده است.»

واشنگتن‌پست به نقل از یکی از کارکنان یک شرکت دارویی در ایران نوشته که تحریم‌ها باعث شده‌اند واردات و فرآیند تولید زمان‌برتر و گران‌تر شود. برخی تامین‌کنندگان [از تحریم‌های آمریکا] بیم دارند و دیگر تمایل ندارند با ما کار کنند. تحریم‌ها ظرفیت ایران را در کنترل شیوع بیماری کاهش داده است.

این روزنامه آمریکایی در بخش دیگری از این گزارش در خصوص ادعای وزیر امور خارجه آمریکا که می‌گوید محدودیتی برای صادرات دارو به ایران وجود ندارد، نوشت: در عمل، محدودیت‌های اعمال شده از سوی آمریکا از جمله جرایم مربوط به همکاری با طیفی از بانک‌ها و شرکت‌های ایرانی از جمله بانک مرکزی ایران، شرکت‌های غربی را برای تجارت با ایران بی‌میل کرده است.

گزارش مزبور در خصوص آنچه کانال تجارت بشردوستانه سوییس خوانده شده نیز می‌نویسد: برای استفاده از این کانال، شرکت‌ها باید اطلاعات گسترده‌ای در خصوص ذی‌نفعان ایرانی صادرات کالاها هر ماه ارائه دهند. اسناد مربوطه شامل روابط تجاری شرکت‌های ایرانی، جزئیات مالی و تعهد کتبی از سوی توزیع‌کنندگان است که اجازه نمی‌دهند کالاها به افراد یا نهادهای تحریم‌شده در ایران فروخته شود.

واشنگتن‌پست همچنین به نقل از یک منبع نوشته است که معافیت‌های تحریمی جریان بلاانقطاع کالاهای بشردوستانه به ایران را تضمین نمی‌کنند. به گفته او «ایالات متحده یک محیط قانونی و تجاری را ایجاد کرده که همچون راه رفتن در میدان مین است.»


انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا واشنگتن پست تحریم دارو ایران کرونا تحریم های آمریکا واشنگتن پست تحریم ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۰۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود

تارنمای آکسیوس گزارش داد که بلینکن به نتانیاهو اطلاع داده است که عملیات نظامی احتمالی در رفح در جنوب نوار غزه با مخالفت واشنگتن مواجه خواهد شد و بر روابط ایالات متحده و رژیم صهیونیستی تأثیر منفی خواهد گذاشت.

در همین رابطه آکسیوس پیش‌تر به نقل از ۲ مقام رژیم صهیونیستی خبر داده است که دولت جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا، هفته گذشته ارسال یک محموله مهمات ساخت ایالات متحده به این رژیم را به تعویق انداخته است.

مقامات رژیم صهیونیستی به آکسیوس گفته‌اند که این موضوع نگرانی‌های جدی در میان مقامات اسرائیل به وجود آورده و آنها را به تکاپو انداخته است تا از دلیل جلوگیری از ارسال این محموله مطلع شوند.

طبق این گزارش، کاخ سفید از اظهار نظر در این باره خودداری کرده است و وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، وزارت خارجه آمریکا و دفتر نخست وزیر رژیم اسرائیل نیز به پرسش‌ها در این باره پاسخ نداده‌اند.

این گزارش خاطرنشان می‌کند که بایدن با انتقاد شدیدی در میان آمریکایی‌هایی که مخالف حمایت وی از رژیم اسرائیل هستند، روبه‌رو است. در همین حال دولت بایدن در ماه فوریه (بهمن/اسفند) از اسرائیل خواست تا تضمین دهد که نیروهایش در غزه از تسلیحات ساخت ایالات متحده مطابق با قوانین بین‌المللی استفاده کنند. اسرائیل در ماه مارس (اسفند/فروردین) یک تضمین‌نامه را امضا و ارائه کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ادعای بلینکن: تنها مانع بین ساکنان غزه و آتش‌بس، حماس است
  • ادعای بلینکن: تنها مانع بین ساکن غزه و آتش‌بس، حماس است