Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم فخرایی متخصص چشم پزشک و فوق تخصص گلوکوم در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ارتباط ویروس کرونا با افراد مبتلا به بیماری‌های چشمی، گفت: ویروس کرونا می‌تواند در کسانی که آلوده هستند یا به بیماری‌های چشمی مبتلا هستند بروز پیدا کند.

او افزود: ترشحات چشمی یا اشک بیماران می‌تواند آلوده کننده باشد؛ بنابراین زمانی که این افراد دست شان را با نواحی صورت خود از قبیل چشم، دهان و بینی لمس می‌کنند شانس ابتلا به ویروس کرونا را افزایش می‌دهند پس بهترین کار این است که حتما اصول بهداشتی که همان شستشو و ضدعفونی دست هاست را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:  درصد مبتلایان به کرونا متوجه نمی‌شوند و بهبود می‌یابند/ ترس از کرونا، می‌تواند آدم سالم را مبتلا کند

این متخصص چشم پزشک با اشاره به روش‌های مراقبتی افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به کرونا هستند، اظهار کرد: پزشکان و کادر درمانی بیمارستان‌ها بیش از افراد دیگر در معرض ابتلا به این ویروس خطرناک و کشنده هستند که باید بسیار مراقب سلامتی خود هنگام معاینه و ویزیت بیماران مبتلا یا سایر افراد باشند که این افراد هم خودشان نگیرند.

فخرایی درباره نحوه مراقبتی چشم پزشکان با توجه به ویروس کرونا گفت: پزشکان باید اصول بهداشتی را هنگام معاینه بیماران رعایت کنند و همچنین بدانند که در ترشحات چشمی بیماران ویروس کرونا وجود دارد و احتمال آلودگی برای هر دو افراد یعنی چشم پزشکان و بیماران وجود دارد که پزشکان باید بین نوبت هر مریض دستان خود را با اب و صابون یا بشویند و یا با الکل ضدعفونی کنند تا خطر ابتلا به کرونا در هر دو گروه کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: چهارشنبه سوری آتش بحران کرونا را شعله‌ور می‌کند/ خطر کرونایی شدن با ترقه بازی و آتش افروزی

این فوق تخصص گلوکوم تصریح کرد: ویروس کرونا روی سطوح صاف به خصوص سطوح LCD، عینک و ... ماندگاری بیشتری دارد که باید مراقب سلامتی خود باشند و هنگام استفاده از وسایل شخصی مانند عینک آن‌ها را به خوبی ضدعفونی کنند و حتما قبل از ضدعفونی کردن عینک خود را با آب و صابون بشویند و همچنین عینک خود را در فاصله کوچکی از چشم قرار دهند تا تماسی با چشم آن‌ها نداشته باشد.

فخرایی درباره ضدعفونی کردن لنز‌های تماسی چشم گفت: لنز‌های تماسی چشم می‌توانند آلوده کننده باشند به همین علت افرادی که از لنز‌های چشمی استفاده می‌کنند حتما دستان خود را قبل از استفاده با آب و صابون بشویند و در موارد خاص آن‌ها را ضدعفونی کنند و مراقبت بیشتری از لنز‌های چشمی خود داشته باشند.

بیشتر بخوانید: غربالگری ۱۴ میلیون ایرانی در بسیج ملی مقابله با کرونا/ مردم نوروز خانه بمانند، ویروس را مهار خواهیم کرد

این فوق تخصص گلوکوم اظهار کرد: افرادی که از لنز‌های چشمی استفاده می‌کنند باید مراقب باشند تا محلول لنز‌های تماسی در معرض آلودگی یا افرادی که به این ویروس خطرناک مبتلا هستند، قرار نگیرد.

متخصصان چشم پزشکی توصیه می‌کنند موثرترین روش برای پیشگیری از ابتلا به کرونا ماندن در خانه است؛ بنابراین به هیچ عنوان جهت کاشت مژه و سایر اقدامات به سالن‌های آرایشی مراجعه نکنید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس لنز های چشمی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۱۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزان بوشهری مراقبت‌های بعد از بارندگی در مزارع را جدی بگیرند

احمد سبحانی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به بارش‌های قابل توجه در بیشتر شهرستان‌های استان بوشهر و فراهم شدن شرایط لازم برای فعالیت بعضی از عوامل خسارت زای زنده و غیرزنده در محصولات زراعی، باغی و گلخانه‌ای، نیاز است کشاورزان پس از بارش باران نکات مهمی را رعایت کنند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: بارش باران به همراه وزش تندباد در گندم‌های برداشت نشده باعث خوابیدن گندم و بروز مشکلاتی در برداشت این محصول می‌شود.

وی گفت: گندم‌های رسیده ممکن است در اثر جذب رطوبت دوباره شروع به جوانه زنی در خوشه کنند که دانه‌های این قبیل مزارع برای مصرف بذری در سال زراعی آینده چندان مناسب نخواهند بود.

وی ادامه داد: کشاورزان تا زمانی که گندم رطوبت دارد برداشت را انجام ندهند چون دانه‌ها از خوشه به راحتی جدا نشده و باعث کاهش عملکرد برداشت می‌شود.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: در مزارع گوجه فرنگی فضای باز و مزارع جالیزی به دلیل فعال شدن عوامل ایجاد کننده بیماری‌های قارچی و باکتریایی، بیماری‌های لکه برگی و بوته میری تشدید خواهد شد، بنابراین پس از برطرف شدن شرایط بارندگی بلافاصله با استفاده از قارچ کش‌ها و باکتری کش‌های محافظتی نسبت به محلول پاشی مزارع خود اقدام کنند.

وی اضافه کرد: در گلخانه‌های تولید سبزی و صیفی به دلیل بالا رفتن رطوبت نسبی بعد از بارش باران، برای جلوگیری از فعالیت عوامل بیماری زای قارچی و باکتریایی نسبت به روشن کردن تهویه‌ها و در صورت نیاز استفاده از ترکیبات محافظتی اقدام کنند.

وی گفت: کشاورزان و باغداران در باغ‌های مرکبات که بیماری شانکر باکتریایی وجود دارد بلافاصله پس از اتمام بارش‌ها نسبت به مصرف ترکیبات مسی برای جلوگیری از شیوع و گسترش این بیماری اقدام کنند.

سبحانی بیان کرد: شرکت‌های تأمین کننده بذر در استان به دلیل بالا رفتن رطوبت موجود در انبارها بعد از بارندگی تا حد امکان نسبت به هوادهی گندم‌های موجود در انبارها از طریق جابجایی گندم و روشن کردن تهویه‌ها به منظور جلوگیری از فعالیت قارچ‌های ساپروفیت و کپک زدگی بذرها اقدام کنند.

وی بیان کرد: در کانون‌های فعالیت زنجرک خرما ردیابی این آفت با دقت انجام شود تا در صورت رسیدن جمعیت به آستانه خسارت اقتصادی اقدامات کنترلی با استفاده از حشره کش‌های مناسب انجام شود.

کد خبر 6095376

دیگر خبرها

  • کشاورزان بوشهری مراقبت‌های بعد از بارندگی در مزارع را جدی بگیرند
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • آیت‌الله محمدی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است
  • اجرای ترمیم روکش آسفالت محور اسپاین به سمت برج مراقبت فرودگاه امام
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد