Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-04@06:31:42 GMT

سودآوری صنعت کارگزاری به واسطه نرخ کارمزد

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۲۱۵۱

سودآوری صنعت کارگزاری به واسطه نرخ کارمزد

به گفته مدیرعامل فرابورس با توجه به رشد و رونق بازار سرمایه در سال‌های اخیر، درآمد کارگزاری‌ها به علت بیشتر بودن نرخ کارمزد این شرکت‌ها در مقایسه با بورس‌ها و قابل توجه بودن این رقم، می‌تواند صنعت کارگزاری را به عنوان یک گروه سودآور مطرح کند.

 

به گزارش پول نیوز، مدیرعامل فرابورس ایران با اشاره به اینکه در سال جدید باید زمینه‌های لازم برای ورود شرکت‌هایی را که در زنجیره ارزش بازار سرمایه قرار دارند به بازارهای بورس و فرابورس فراهم کنیم، گفت: این اقدام کمک می‌کند تا صنعت خدمات نهادهای مالی واسط گسترده‌تر شود و این گروه تنها به سهام بورس‌های چهارگانه و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار که طی چند ماه اخیر رشدهای عجیب و غیرواقعی قیمت سهام را تجربه کرده‌اند، متکی نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر هامونی به شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات نهادهای واسط مالی که در زنجیره ارزش بازار سرمایه قرار دارند و سهام آن‌ها می‌تواند در بازار عرضه شوند، اشاره کرد و افزود: شرکت‌هایی نظیر کارگزاری، سرمایه‌گذاری، مشاور سرمایه‌گذاری، رتبه‌بندی، سبدگردان، پردازش اطلاعات مالی، تامین سرمایه و شرکت‌های مادر یا همان هلدینگ‌ها در این دسته قرار می‌گیرند.

او با اعلام اینکه این صنعت همواره دارای شرایط معمول و متعادلی در زمینه فعالیت‌های خود است، ادامه داد: در واقع محور فعالیت‌ها و خدمات شرکت‌هایی که در زنجیره ارزش بازار سرمایه قرار دارند دچار رکود و یا رونقی که بنابر چرخه‌های اقتصادی در سایر صنایع عموما گروه‌های کالامحور بازار رخ می‌دهد، نمی‌شوند و با ورود آن‌ها به بازار می‌توانند به عنوان یکی از گزینه‌های سرمایه‌گذاری مدنظر سرمایه‌گذاران قرار بگیرند.

مدیرعامل فرابورس یکی از برنامه‌های سال جدید بازار سرمایه را برنامه‌ریزی برای ورود این شرکت‌ها به بازار عنوان و خاطر نشان کرد: عطش خریداران و سرمایه‌گذاران بازار سهام نسبت به سهام بورس‌ها در ماه‌های اخیر نشان می‌دهد این گروه نیازمند حضور شرکت‌های بیشتر برای مدیریت هرچه بهتر تقاضاست که با استقبال شرکت‌های فعال در چرخه نهادهای مالی واسط برای ورود به بازار سرمایه این امر به خوبی محقق خواهد شد.

هامونی با بیان اینکه در این راستا تا کنون چند کارگزاری درخواست پذیرش خود را به فرابورس ایران ارائه کرده‌اند و درخواست آن‌ها در هیات پذیرش مورد موافقت قرار گرفته است، عنوان کرد: ورود این شرکت‌ها به بازار منوط به طرح این مساله در هیات‌مدیره محترم سازمان بورس است و ما منتظریم که هیات‌مدیره سازمان در خصوص این راهبرد، انخاذ تصمیم کرده و مصوبه لازم را در این زمینه ابلاغ کند.

به گفته مدیرعامل فرابورس با توجه به رشد و رونق بازار سرمایه در سال‌های اخیر، درآمد کارگزاری‌ها به علت بیشتر بودن نرخ کارمزد این شرکت‌ها در مقایسه با بورس‌ها و قابل توجه بودن این رقم، می‌تواند صنعت کارگزاری را به عنوان یک گروه سودآور مطرح کند.

او عنوان کرد که موضوع ورود شرکت‌های کارگزاری به بازار سهام را می‌توانیم از کارگزاری‌های بخش خصوصی و بانکی آغاز کنیم و بدین ترتیب سرمایه‌گذارانی که علاقه‌مند به این صنعت هستند در عرضه اولیه سهام آن‌ها مشارکت کنند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: فرابورس کارگزاری بورس بازار سرمایه سرمایه گذاری ویروس کرونا مدیرعامل فرابورس بازار سرمایه شرکت ها بورس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۲۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟

به گزارش قدس آنلاین، با وجود خبرهای مختلف مبنی بر عدم واریز سود سهام عدالت توسط شرکت‌های بورسی، این سود قبل از نوروز برای مردم واریز شد، حال سئوال اینجاست که نظارت‌ها بر این شرکت های بورسی چگونه است تا سود سهام عدالت به موقع واریز شود؟

ولی الله جعفری، رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه شیمیایی و غذایی سازمان بورس و اوراق بهادار در این خصوص گفت: ۳۶ شرکت بورسی و ۲ شرکت غیربورسی سود خود را باید واریز کنند تا واریز سود سهام عدالت به موقع انجام شود.

وی ادامه داد: قبل از نوروز برخی از این شرکت‌ها برای تامین بودجه و سود حاصل از سهام عدالت با مشکلات مالی رو به رو بودند که با توجه به رفع بخشی از این مشکلات، قرار است خرداد ماه امسال بخش دیگری از سود سهام عدالت برای مردم واریز شود.

جعفری اضافه کرد: همکاران ما در اداره نظارت بر ناشران گروه شیمیایی و غذایی سازمان بورس و اوراق بهادار با ۳۶ شرکت بورسی به صورت مستمر ارتباط دارند و پیرو سپرده گذاری شرکت‌ها مدام پیگیر هستند تا سود این شرکت ها برای اداره واریز شود. 

رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه شیمیایی و غذایی سازمان بورس و اوراق بهادار در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا مخابرات هم جزو شرکت هایی بود که با وجود بزرگ بودن شرکت مشکلات مالی داشت و نتوانست سود سهام خود را برای سهام عدالت قبل از نوروز واریز کند؟، گفت: مشکلات مالی به بزرگ و کوچک بودن شرکت‌ها ارتباطی ندارد، مخابرات هم ممکن است مشکلات خاصی داشته باشد، در واقع مشکل اصلی شرکت‌ها در ارتباطی است که با مشتریان خود دارند و مطالبات را نمی‌توانند دریافت کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • رای دادگاه تجدیدنظر به محکومیت کقزوی!
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص
  • چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟