Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شیروان گفت: بخش عمده ای از اعتبارات بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان برای خرید اقلام دارویی پیشگیری از کرونا هزینه شده است.

«علی آرمیده» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهار داشت: هم اینک دچار کمبود اعتبارات هستیم که نیازمند کمک خیرین نیز می باشیم.

 

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شیروان گفت: بیمارستان‌های مرکز این شهرستان هم‌اکنون به لوازم پیشگیری از بیماری کرونا نظیر دستکش، گان و لباس حفاظتی خاص نیاز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آرمیده افزود: بخش های مراقبت از بیماران کرونا هم نیازمند تقویت زنجیره ای غذایی است که نیکوکاران می توانند در این زمینه کمک کنند.

 

وی ادامه داد: به علت بیکاری شمار زیادی از کارگران فصلی در حاشیه شهر هم اکنون ساکنان آن نیازمند اقلام پیشگیری از بیماری کرونا نظیر ماسک و ژل ضدعفونی هستند.

 

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شیروان گفت: اکنون به لحاظ مراقبت های بهداشتی شدید در وضعیت مطلوبی قرار داریم اما مردم در پیشگیری و قطع این ویروس باید کمک کنند و اگر کسی به منزل آنان از دیگر استان ها آمده به سرعت موضوع را به شبکه بهداشت اطلاع دهند.

 

آرمیده اضافه کرد: در این شهرستان هنوز کمبودهایی در زمینه تهیه اقلام و امکانات برای بیماران و کادر درمانی است و در برخی موارد همچون گان، دستکش و غیره هم با کمبود روبرو است.

 

وی تصریح کرد: تنها راه مقابله با کرونا پیشگیری است و باید اجازه ندهیم کسی وارد استان شود.

 

وی بیان داشت: نیکوکاران می توانند کمک های خود را  از طریق شماره کارت ۵۸۹۴۶۳۷۰۰۰۰۸۹۶۲۰ به نام شورای خیرین سلامت شیروان واریز کنند.

 

آرمیده گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا برای پذیرایی از میهمانان، مسافران و گردشگران آمادگی نداریم و از مردم می‌خواهیم تا سفید شدن وضعیت بحران کرونا، به این شهرستان سفر نکنند.

 

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شیروان افزود: مردم بدانند این شهرستان نیز همانند سایر استان‌های کشور  با ویروس کرونا درگیر است و نباید این شهرستان را به‌عنوان مقصد سفر انتخاب کنند.

 

وی عنوان کرد: شیروان و این استان ازجمله استان‌های میهمان‌نواز کشور به شمار می‌رود اما در این شرایط، استان آمادگی پذیرایی از مهمانان را ندارد و تنها نسخه شفابخش برای پیشگیری از گسترش این ویروس نشستن در خانه است.

 

وی بیان کرد: از سویی تنها راه مقابله با ویروس کرونا رعایت نکات بهداشتی و پرهیز از حضور در تجمع‌ها است در همین ارتباط امروز نشستن در خانه خود حق‌الناس است و باید موردتوجه قرار گیرد.

 

 

پایان پیام/641

منبع: شبستان

کلیدواژه: خرید اقلام ویروس کرونا اعتبار سرپرست شبکه بهداشت و درمان شیروان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۴۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، دفتر مطالعات آموزش و فرهنگ مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در گزارشی با عنوان «بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور (۱۴): بخش فرهنگ و هنر» بیان می‌کند که لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ طبق اصلاحات انجام شده در ماده (۱۸۲) آیین‌نامه داخلی، در ۲ بخش به مجلس تقدیم شد؛ بخش اول شامل ماده واحده مشتمل بر احکام مورد نیاز برای اجرای بودجه کل کشور، سقف منابع بودجه عمومی دولت به تفکیک درآمدها و واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای و مالی و اجزای اصلی آن‌ها، ترازهای عملیاتی، سرمایه‌ای و مالی بودجه عمومی دولت و فروض برآورد منابع و مصارف بودجه بود که دولت به‌صورت رسمی در اوایل سال ۱۴۰۲ تقدیم مجلس کرد اما بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ درباره جداول تفصیلی شامل ارقام بودجه در ابتدای سال ۱۴۰۳ اعلام وصول شد و لازم است بررسی این بخش به‌ همراه جداول و پیوست‌های منتشر شده، صورت گیرد.

این گزارش مطرح می‌کند که موضوع هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در راستای بند الحاقی مشابه در برنامه هفتم توسعه، استفاده از ظرفیتی است که دولت از آن به‌منظور اجرای احکام حوزه فرهنگ در برنامه هفتم، بهره برده و تلاش کرده است تا با درج حکم مربوطه و برآورد اعتبارات آن در لایحه بودجه سالیانه، حکم مذکور در برنامه هفتم را اجرا کند.

در این گزارش آمده است که جدول برآورد هزینه‌کرد ۱ درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری برای اولین بار به‌منظور تفصیل بند «ب» تبصره «۱۳» قانون بودجه سال ۱۴۰۳ در بخش دوم لایحه درج شده است که به‌نظر می‌رسد طراحی چنین جدولی به‌منظور طراحی هزینه‌کرد این بند و همچنین استناد هر ردیف به مواد برنامه هفتم توسعه، اقدام مطلوبی، خصوصا در این بند باشد.

این گزارش ادامه می‌دهد که در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، برخلاف لوایح سال‌های گذشته، جدول وضعیت اعتبارات فصل فرهنگ و هنر در لایحه بودجه به‌کلی حذف شده‌ است و امکان مقایسه وضعیت اعتبارات هزینه‌ای، تملک دارایی سرمایه‌ای و مجموع آن‌ها از بین رفته است؛ همچنین این امر باعث شده امکان مقایسه سهم هر فصل از امور نیز از بین رفته و نیز نتوان سهم امور مختلف از جمله امور فرهنگ، تربیت بدنی و گردشگری را نسبت به سایر امور ده‌گانه ارزیابی کرد. همچنین در ردیف‌های متفرقه درخصوص اعتبارات در نظر گرفته شده، بعضا ابهامی که در نحوه هزینه‌کرد وجود دارد باید برطرف شود. ازاین‌رو، باید دستگاه یا دستگاه‌های مرتبط و ابعاد اجرایی آن تا حد لازم شفاف شود.

در این گزارش مطرح می‌شود که در خصوص سنجه‌های عملکرد خروجی‌های اصلی دستگاه‌های سیاستگذار در بخش فرهنگ و هنر که بعضا اقدامات و سنجه‌ها بسیار کلی و مبهم است و در عمل سنجش و ارزیابی مشخص و شفاف از عملکرد دستگاه را امکان‌ناپذیر می‌کند که به تدقیق و جزیی‌تر شدن و در مواردی جهت‌گیری کیفی نیاز است. ازسوی‌دیگر، با توجه به اینکه لایحه بودجه باید با هدف تحقق سالیانه بخشی از برنامه توسعه باشد، اما در اقدام‌ها و سنجه‌های تعیین شده در لایحه بودجه برای دستگاه‌های سیاستگذار، کمتر رد مشخص و واضحی از احکام برنامه هفتم توسعه (به‌ویژه جدول اهداف کمی ذیل ماده (۷۴) برنامه) وجود دارد و باید تا این موضوع نیز اصلاح شود.

مرکز پژوهش‌های مجلس در این گزارش بیان می‌کند که مجموع اعتبارات دستگاه‌های اصلی بخش فرهنگ و هنر در قانون بودجه ۱۴۰۲ مبلغ ۷۷.۳۲۰.۰۱۸ میلیون ریال بوده که در برآورد سال ۱۴۰۳ به مبلغ ۲۱۸.۹۸۲.۳۳۶ میلیون ریال افزایش یافته و حدود ۱۸۳ درصد رشد پیدا کرده است.

این گزارش توضیح می‌دهد که دلیل عمده افزایش مجموع اعتبارات بخش فرهنگ و هنر به افزایش اعتبارات اختصاصی دستگاه‌های «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی»، «سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی»، «سازمان امور سینمایی و سمعی بصری» و «حوزه هنری انقلاب اسلامی» موضوع یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی بر می‌گردد. در لایحه بودجه سهم اعتبارات دستگاه‌های اصلی این بخش نسبت به مصارف بودجه عمومی دولت در حدود هشت‌دهم (۰.۷۷) درصد است.

کد خبر 6090916

دیگر خبرها

  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • آتش بازی سهامدار عمده در شرنگی
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • مرکز عمده فروشی جوراب در بازار تهران کجاست؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • علیرضابیگی: دولت رئیسی ناکارآمدی و مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرده