Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون اول رییس جمهور با تأکید بر اینکه سلامت مردم مهمترین اولویت دولت است گفت: سلامت جامعه چیزی نیست که بتوان نسبت به آن مسامحه کرد و آن را نادیده گرفت و اگر نیاز باشد دولت و ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا باید‌ها و نباید‌های جدی تری را برای قطع چرخه انتقال ویروس در نظر خواهد گرفت. تاریخ انتشار: 12:42 - 11 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۰۸۹۶۸ به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان،  اسحاق جهانگیری پیش از ظهر امروز در جلسه‌ای با مدیران و مسئولین موسسه تحقیقاتی تولیدی و آموزشی انستیتو پاستور اظهار داشت: موسسه انستیتو پاستور یکی از مراکزی است که قدر آن در کشور ناشناخته مانده و ارزش واقعی این مجموعه به جامعه منعکس نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون اول رییس جمهور با اشاره به سابقه فعالیت صدساله موسسه تحقیقاتی تولیدی و آموزشی انستیتو پاستور خاطرنشان کرد: این مجموعه در تاریخ فعالیت صد ساله خود کار‌های بزرگ و ماندگاری برای کشور انجام داده و محصولات مختلف تولید و آزمایشگاه‌های مرجع ایجاد کرده است.
جهانگیری با قدردانی از دست اندرکاران و کارکنان مجموعه انستیتو پاستور خاطرنشان کرد: این مرکز همواره در روز‌های سخت، کار‌های بزرگی برای کشور به انجام رسانده و در این ایام که ویروس کرونا به چالشی جهانی تبدیل شده است، موسسه انستیتو پاستور نقش مهمی در پیشگیری و مقابله با این بیماری ایفا کرده است.
معاون اول رییس جمهور افزود: موسسه انستیتو پاستور از نیرو‌های متخصص و متعهد فراوانی برخوردار است و در شرایط تحریم که دست بسیاری از متخصصین کشور برای تأمین نیاز‌ها بسته است، انستیتو پاستور گام‌های موثری در تأمین نیاز‌ها برداشته و به نقش واقعی خود در این زمینه عمل کرده که لازم است به عنوان نماینده دولت از همه کارکنان این مجموعه پراهمیت قدردانی کنم.
جهانگیری در ادامه با اشاره به اینکه در روز‌های نخست شیوع بیماری کرونا، توانمندی کشور برای انجام آزمایش تشخیص این بیماری روزانه حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ مورد بود، اما با توانمندی علمی و تخصصی موسسه انستیتو پاستور و با تلاش‌های شبانه روزی، امروز که حدود ۴۰ روز از شناسایی رسمی این ویروس در کشور می‌گذرد، ۹۳ آزمایشگاه در سراسر کشور با پروتکل‌های دقیق بهداشتی در حال خدمت رسانی هستند و روزانه امکان انجام بیش از ده هزار تست و آزمایش تشخیص بیماری کرونا در کشور مهیا شده که این میزان طی روز‌های آینده نیز افزایش خواهد داشت.
معاون اول رییس جمهور توانمندی‌های بخش بهداشت و درمان را سرمایه‌ای بزرگ برای کشور برشمرد و افزود: در مدت شش تا هفت سال گذشته با اجرای طرح تحول نظام سلامت، دستاورد‌های بسیار خوبی در این بخش حاصل شد و شاهد بهبود و ایجاد زیرساخت‌های بخش بهداشت و درمان بوده ایم.   بیشتر بخوانید:  جهانگیری بر آمادگی همه جانبه برای مدیریت بارش‌ها و مهار سیل تاکید کرد  جهانگیری با یادآوری اینکه از ۸۵ هزار تخت بستری در کشور، تعداد ۵۰ هزار بازسازی و ۲۸ هزار تخت نیز ایجاد شده است گفت: در شهر‌ها و مناطق محروم کشور نیز تعداد زیادی تخت‌های آی سی یو ایجاد شده و مجموعه گسترده‌ای از متخصصین و نیرو‌های کادر درمان با تمام توان پای کار آمده اند و به مجموعه فعالان عرصه بهداشت و درمان اضافه شده‌اند.
معاون اول رییس جمهور با اشاره به ابتلای تعدادی از پرستاران و کادر درمانی کشور به ویروس کرونا تصریح کرد: در روز‌های نخست شیوع این بیماری به دلیل آنکه تجهیزات و امکانات حفاظت شخصی کافی نبود تعدادی از کادر درمانی کشور به این بیماری مبتلا شدند، اما امروز شرایط تغییر کرده و تقریباً از نظر امکانات و تجهیزات حفاظت شخصی برای کادر درمانی در وضعیت نسبتاً خوبی قرار داریم.
 جهانگیری اظهار داشت: با وجود همه این اقدامات، همه متخصصین و کارشناسان بر این باورند که برای ریشه کن کردن بیماری کرونا باید زنجیره انتقال این ویروس قطع شود و راهبرد اصلی در این زمینه مشارکت مردم است.
معاون اول رییس جمهور افزود: در کنار همه تلخی‌ها و ناگواری‌ها که بیماری کرونا به همراه داشت، انسجام گسترده در داخل کشور یکی از دستاورد‌های این دوره است چرا که همه نهاد‌های حاکمیتی، دستگاه‌های اجرایی، نهاد‌های مدنی، مردم و بخش خصوصی همه پای کار آمدند و انسجام و اتحادی مشابه دوران دفاع مقدس در کشور ایجاد شده است.
جهانگیری ادامه داد: در کنار انسجام مجموعه حاکمیت کشور و نیز پای کار بودن کادر پزشکی و درمانی و موسساتی نظیر انستیتو پاستور، اگر مردم هم به عنوان تکمیل کننده این برنامه همراهی لازم را داشته باشند و زنجیره انتقال ویروس قطع شود، امیدوارم در آینده نه چندان دور بتوانیم بر این ویروس مسلط شویم و در گام‌های بعدی شاهد تولید دارو و واکسن این بیماری باشیم.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه این بیماری تنها مختص ایران نیست و همه دنیا و حتی کشور‌های بزرگ صنعتی را نیز گرفتار کرده است افزود: خوشبختانه با برنامه ریزی دولت و به دلیل همراهی مردم هیچ مشکلی در تأمین کالا و اقلام ضروری در کشور وجود ندارد و فروشگاه‌ها مملو از کالا‌های مورد نیاز مردم است.   انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور بیماری کرونا معاون اول رییس جمهور موسسه انستیتو پاستور بیماری کرونا کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۴۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل

کمال‌الدین میرجعفریان در نشست با مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اظهار کرد: توسعه فضای کتابخانه‌ای در اردبیل و نزدیک شدن به سرانه متوسط کشوری یکی از مطالبات دانش‌آموزان و دانشجویان در سال‌های اخیر بوده است.

او ادامه داد: در پاسخ به این نیاز و رفع نیازمندی‌ها پس از جلسات متعدد کارشناسی پراکندگی کتابخانه‌های عمومی در سطح شهر اردبیل مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته و برای رفع مشکلات فرهنگی تلاش می‌شود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل هم در این جلسه از مذاکره با خیر کتابخانه‌ساز برای احداث کتابخانه عمومی خبر داد و افزود: خیرین کتابخانه‌ساز آماده احداث پروژه احداث کتابخانه عمومی پس از تحویل زمین هستند.

پروانه رضاقلیزاده خاطر نشان کرد: بر اساس برآورد صورت گرفته پیش‌بینی می‌شود طی یک تا ۲ سال آینده بتوانیم کتابخانه‌هایی شایسته در مناطق مختلف شهر اردبیل افتتاح کنیم تا شهروندان ساکن در این مناطق از فضای مطالعاتی و خدمات کتابخانه‌ای آن بهره‌مند شوند.

او ادامه داد: دسترسی آسان به کتابخانه یکی از استاندارد‌های فدراسیون بین‌المللی انجمن‌ها و موسسات کتابداری (ایفلا) می‌باشد و این امر مستلزم افزایش تعداد کتابخانه‌ها در مناطق مختلف شهری و روستایی است.

در این جلسه مقرر شد تا در خصوص تامین زمین مورد نظر برای احداث کتابخانه عمومی در محلات دروازه مشگین و میدان جهاد که وسعت و تراکم جمعیت قابل توجهی داشته و از کتابخانه‌های عمومی شهر فاصله چشمگیری دارد، اقدامات لازم توسط دستگاه‌های ذیربط صورت بگیرد.

همچنین اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل مکلف شد زمینی به مساحت ۶۰۰ متر مربع در خیابان دامپزشکی برای احداث کتابخانه در اختیار کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل قرار دهد.

استان اردبیل با ۱۲ شهرستان در شمال ایران واقع شده است. در حال حاضر تعداد کتابخانه‌های استان اردبیل ۸۲ باب (با یک میلیون جلد کتاب) است که ۶۵ باب از آنها زیر نظر مستقیم اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی اداره می‌شود و ۱۷ باب دیگر با مشارکت سایر ارگان‌ها و نهاد‌های خصوصی و دولتی فعالیت می‌کند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟
  • وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل
  • ضرب‌الاجل به پاستور