Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@07:41:13 GMT

روزهای بارانی حاشیه شهر کرمان به روایت تصویر

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۴۷۲۵

روزهای بارانی حاشیه شهر کرمان به روایت تصویر

حکایت امروز تسنیم حکایت روزهای بارانی مردمی است که کنار ما و بیخ گوش شهر زندگی می‌کنند. حکایت روزهای بارانی در حاشیه شهر کرمان. ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۵ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، بارش باران رحمت الهی از روز شنبه در نقاط مختلف استان کرمان آغاز شده و در این روزهای بارانی و البته کمی سرد عده‌ای ترجیح می‌دهند که از پنجره خانه نم نم باران را نظاره‌گر باشند و چای گرم بنوشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

گزارش تسنیم از حاشیه شهر کرمان؛ مردمی که آب سالم برای خوردن ندارند چگونه به فکر شستن دست‌ها باشند؟ + فیلمروایت خبرنگار تسنیم از حاشیه‌نشینی در کرمان؛ اینجا محرومیت ‌فریاد می‌زند+تصاویر‌‌100 هزار نفر در حاشیه شهر کرمان در وضعیت نامطلوبی زندگی می‌کنند

باران که می‌بارد برایش غنی و فقیر فرقی ندارد و بر سر همه یکسان می‌بارد.

صدای نم نم بارش باران که می‌آید عده‌ای شاد و مسرور خداوند را برای آن شکر می‌گویند و عده‌ای غمی بزرگ وجودشان را فرا می‌گیرد.

بارش باران در حاشیه شهر کرمان روایتی متفاوت با دیگر نقاط شهر دارد و برای دیدن آن کافیست کمی از مرکز شهر فاصله بگیری. نه خیلی زیاد؛ همین حوالی و چسبیده به شهر. از مرکز شهر که راه بیفتی حتی نمیفهمی که چه زمانی از محدوده شهر خارج شدی به حاشیه آن رسیدی؟

بیخ گوش شهر و همین حوالی کنار ما مردمی زندگی می‌کنند که مشکلاتشان یکی دو تا نیست و این روزهای بارانی مشکلاتشان را بیشتر هم کرده است.   

با هر بارش باران تا مدت‌ها رفت و آمد در این کوچه‌های خاکی مختل می‌شود و با هر بار عبور از این کوچه‌ها غرق گل به خانه بر می‌گردند.

حکایت امروز تسنیم حکایت روزهای بارانی مردمی است که کنار ما و بیخ گوش شهر زندگی می‌کنند.

گزارش و عکس از ثارالله انکوتی

انتهای پیام/511/ی

R7860/P/S6,67/CT8

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حاشیه شهر کرمان روزهای بارانی بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۴۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت

در جریان بارندگی‌های اخیر و سیلابی که در استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد و اصفهان به‌راه افتاد بسیاری از بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی دچار آسیب‌های جدی شدند. پیگیری از مسئولان میراث فرهنگی استان سیستان و بلوچستان مشخص کرد که بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال به بنا‌ها و آثار تاریخی استان آسیب وارد شده است. روز گذشته نیز فعالان میراث فرهنگی در زواره خبر دادند که آبگرفتگی، ۲۰۰ خانه تاریخی را تخریب کرده و خسارت شدیدی به ۱۰ خانه صفوی و قاجاری زواره وارد شده است.

  بخش اسلامی قلعه نرماشیر کاملاً فروریخته

به گزارش ایلنا، «محسن موحدی» معاون میراث فرهنگی استان کرمان نیز به تخریب بنا‌های تاریخی استان پس از بارندگی‌های اخیر اشاره کرد و گفت: استان کرمان منطقه جغرافیایی بسیار وسیعی است که آثار و بنا‌های تاریخی این استان در اقلیم کوهستانی و کویری آن پراکنده هستند.

او گفت: اغلب آثاری که در استان کرمان به دنبال بارش‌های اخیر دچار آسیب شده‌اند مربوط به اقلیم کویری است چراکه در بنا‌های این منطقه معمولا بیشترین مصالحی که به‌کار رفته، خاک و کاهگل است.

موحدی درخصوص آمار موجود و میزان خسارتی که سیل به بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی وارد کرده است، اعلام کرد: اداره میراث فرهنگی استان کرمان همچنان در حال جمع‌بندی خسارات سیل کرمان است که به محض تکمیل به وزارت میراث فرهنگی ارسال می‌شود، اما مهمترین آثاری که هم‌اکنون تخریب شده‌اند یخچال تاریخی سیرجان و قلعه نرماشیر است که قسمت مربوط به دوره اسلامی آن کاملا فروریخته.

معاون میراث فرهنگی افزود: خوشبختانه پلان و نقشه‌های بنا‌های تاریخی تخریب شده موجود هستند که بر اساس اطلاعات موجود می‌توان این بنا‌ها را به‌سرعت مرمت و بازسازی کرد.

نجات یخچال خراب سیرجان پس از بارندگی!

یخچال تاریخی سیرجان که سال‌ها قبل بدون توجه به تذکر میراث فرهنگی توسط مالک به‌صورت کاملا خودسرانه و غیراصولی مرمت شده بود، گنبد آن در جریان بارندگی و سیلاب اخیر، فروریخت.

معاون میراث‌فرهنگی استان کرمان درباره این اثر گفت: یخچال تاریخی سیرجان که یکی از مهمترین بنا‌های تاریخی کرمان است سال‌ها قبل بدون اخذ مجوز و توجه به تذکرات میراث فرهنگی توسط مالک مرمت شد که در آن زمان امکان مداخله توسط کارشناسان میراث فرهنگی وجود نداشت چراکه هر اقدامی صورت می‌گرفت این اثر تاریخی بیشتر تخریب می‌شد.

او گفت: یخچال تاریخی سیرجان، اما پس از بارندگی دچار تخریب جدی شد و گنبد مرمت شده آن فرو ریخت که درحال حاضر با توافقی که با مالک صورت گرفته، قرار است این بنای ارزشمند با اصولی علمی مرمت شود تا پایداری خود را در مواجهه با بلایای طبیعی حفظ کند.

موحدی، اما در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه تعداد بنای تاریخی شاخص در استان کرمان وجود دارد که توسط مالکین دچار دخل و تصرف‌های جدی می‌شود، ادامه داد: این سوال سختی است، اداره میراث‌فرهنگی استان کرمان تلاش دارد آثار و بنا‌هایی که در اختیار بخش خصوصی و دولتی هستند را به‌طور مداوم رصد کند. درحال حاضر بنا‌هایی که در اختیار میراث فرهنگی وضعیت خوبی دارند و در شرایط مناسبی نگهداری می‌شوند، اما بنا‌هایی که در اختیار دستگاه‌های دولتی از جمله اوقاف هستند به دلیل وجود وارث بیشتر مورد آسیب و تخریب قرار می‌گیرند.

دیگر خبرها

  • غلامحسین امیرخانی به پرسش‌های خوشنویسی پاسخ می‌دهد
  • هوای تهران دوباره سرد و بارانی می شود | پیش بینی هوای پایتخت در روزهای پایان هفته
  • برگزاری «روایت پیشرفت و مشارکت‌های مردمی» در دومین نمایشگاه ملی «آبادیران»
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی / احتمال رخداد تگرگ در کرمان
  • لرستان بارانی می‌شود
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • باران میهمان ارتفاعات جنوبی کرمان می‌شود
  • دهه هشتادی‌ها نسل پیشران تمدن‌ساز هستند
  • بنیه اقتصادی با تولید اصلاح می‌شود