Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@21:36:38 GMT

بیش از ۱۳۰۰۰ محصول دانش‌بنیان در فن‌بازار عرضه شد

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۵۰۶۴

بیش از ۱۳۰۰۰ محصول دانش‌بنیان در فن‌بازار عرضه شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، میلاد صدرخانلو افزود: فعالیت‌های این شبکه در سالی که گذشت در چند حوزه قابل تقسیم بندی است، یکی از وظایف شبکه فن بازار ملی در کشور، اضافه کردن مراکز استانی و تخصصی فن بازار به این شبکه است که یکی از اولویت‌های اصلی شبکه فن بازار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزد: سه دفتر فن بازار منطقه ای در استان‌های آذربایجان غربی، لرستان و خراسان شمالی طی سال ۹۸ ایجاد شد که افتتاح دفاتر استان‌های آذربایجان غربی و خراسان شمالی با همکاری پارک‌های علم و فناوری آن استان‌ها و بازگشایی دفتر فن بازار منطقه ای لرستان با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی آن استان بوده است.

ایجاد فن بازار شهر هوشمند

رئیس شبکه فن بازار ملی ایران ضمن توضیح تمایز فن بازارهای تخصصی و منطقه ای، اظهار کرد: در سال ۱۳۹۷ در کشور تنها فن بازار تخصصی صنعت گاز به شبکه فن بازار ملی متصل بود، خوشبختانه در سال ۱۳۹۸ تفاهم نامه‌های لازم، برای ایجاد فن بازارهای تخصصی جدید منعقد شد. ایجاد فن بازار تخصصی سلامت یکی از آخرین اقدامات در این زمینه بود که با توجه به همکاری انجام گرفته با وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، انتظار می‌رود این فن بازار تخصصی در ماه‌های آغازین سال ۱۳۹۹ افتتاح گردد.

ایجاد فن بازار تخصصی شهر هوشمند با تولیت شهرداری تهران و دبیرخانه تهران هوشمند، از دیگر اقداماتی بود که در سال ۱۳۹۸ انجام گرفت. صدرخانلو در این رابطه گفت: امیدوار هستیم که افتتاح رسمی آن با پایان یافتن مراحل مقدماتی از قبیل انتخاب کارگزار در سال ۱۳۹۹ انجام گیرد.

فن بازارهای تخصصی «سلامت»، «صنعت خودرو» و «شهر هوشمند»  

رئیس شبکه فن بازار ملی ایران با اشاره به همکاری این نهاد با مجموعه‌های صنعتی کشور، بیان کرد: در زمستان ۱۳۹۸ تفاهم نامه‌ای با شرکت ساپکو (وابسته به گروه صنعتی ایران خودرو) در حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد شد و گردید تا اقدامات نهایی برای تشکیل فن بازار تخصصی صنعت خودرو با همکاری دو طرف انجام گیرد. این تفاهم‌نامه در واقع سندی است برای راه‌اندازی فن بازار صنعت خودرو و این حوزه را نیز به جمع فن بازارهای تخصصی اضافه خواهد کرد. امیدوار هستیم با توجه به اقدامات انجام گرفته در سال جدید شاهد آغاز به کار عملیاتی سه فن بازار تخصصی تخصصی «سلامت»، «صنعت خودرو» و «شهر هوشمند»، علاوه بر  فن بازار تخصصی صنعت گاز باشیم.

۲۰۰ میلیارد ریال قرارداد بازاریابی محصولات دانش بنیان

رئیس شبکه فن ملی ایران، بیان کرد: در کنار فعالیت‌های توسعه‌ای و ایجاد و تاسیس فن بازارهای جدید، باید به آمار گردش مالی  و تعاملات فناورانه انجام گرفته در درون این شبکه نیز اشاره کرد. در سال ۱۳۹۸  موفق شدیم که در شبکه فن بازار ملی ایران حدود ۲۱۰ قرارداد بازاریابی محصولات فناورانه را نهایی کنیم. تعداد ۷۰ فقره فروش محصولات دانش بنیان و فناورانه، دیگر اتفاق امید بخش رخ داده  در شبکه فن بازار ملی در سال ۱۳۹۸ بود. این مقدار فروش حاصل  بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال قرارداد است که برای بازاریابی محصولات دانش بنیان منعقد شد. 

صدرخانلو، کمک به جذب سرمایه را از جمله دیگر وظایف این شبکه برشمرد و گفت: در سال ۱۳۹۸، حدود ۲۶۰ جلسه B۲B با مدیریت این شبکه برگزار شد و این جلسات در نهایت به جذب ۴۵ فقره با رقم کلی جذب سرمایه حدود ۳۵۰ میلیارد ریال منتهی گردید.

نیازهای صنعتی ارجاع شده

رئیس شبکه فن بازار ، در ادامه با اشاره به نیازهای صنعتی ارجاع شده به این مرکز،  بیان کرد: در سال ۱۳۹۸ حدود ۸۶ نیاز صنعتی با رقم کلی ۳۰ میلیارد ریال به این شبکه ارجاع داده شد که توسط اعضای شبکه فن بازار و با تسهیل‌گری بروکرهای فعال در درون شبکه، این نیازها مرتفع شد.

همچنین در سال ۱۳۹۸ در حدود ۴۰۰ تقاضا از سوی اجزای مختلف صنعت و تولید کشور به شبکه فن بازار عرضه شد که در مقابل این حجم تقاضا، ۱۳۷۴۵ مورد فناوری نیز  از سوی شرکت‌های فناور و دانش بنیان عضو شبکه عرضه گردید. نتایج  تقابل این حجم از عرضه و تقاضا، رفع نیازهای صنعتی و بازاریابی محصولات دانش بنیان بوده است.

برنامه های شبکه فن بازار ملی ایران در سال ۱۳۹۹

وی با توضیح سهم سرمایه گذاری فناورانه در فعالیت‌های شبکه فن بازار ملی ایران، اظهار کرد: در سال ۱۳۹۸ همچنین ۳۲ قرار داد سرمایه گذاری فناورانه به ارزش نزدیک به ۹۰۰ میلیارد ریال  امضاء شدند. این قراردادها در مراحل  نهایی اجرا قرار داشته و امید داریم با همکاری دستگاه‌های مربوطه در سال  جدید شاهد عملیاتی شدن این قراردادها باشیم.

وی یکی از برنامه های سال جدید (۱۳۹۹)  را که برای شبکه فن بازار کشور از اولویت بالای برخوردار است، اضافه کردن استان‌های باقیمانده به این شبکه خواند و افزود: در این خصوص اقدامات اولیه در سال ۱۳۹۸ انجام گرفته است و امیدوار هستیم با افزایش تعامل با مدیریت استانی، بتوانیم این مهم را محقق سازیم.

رئیس شبکه فن بازار افزود: اقدام دیگری که در سال ۱۳۹۹ حتماً پیگیری می‌شود، فعال کردن هر چه بیشتر فن بازارهای تخصصی است. ما در شبکه فن بازار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مامور هستیم که بر اساس مسیر تعیین شده در نقشه جامع علمی کشور، مقدمات تجهیز کلیه صنایع حوزه‌های الف این نقشه به فن بازارهای تخصصی را فراهم آوریم. 

صدرخانلو، بروکرهای فناوری، یا کارگزاران تجارت فناوری را یکی از اجزای مهم شبکه فن بازار معرفی کرد و گفت: در شبکه فن بازار ملی ایران یکی از اجزای دارای ارزش افزوده قابل توجه، بروکرهای فناوری هستند. بر این اساس برنامه‌ریزی شده است تا در سال  ۱۳۹۹  فعالیت بروکرها به شکل قابل ملاحظه‌ای توسعه یافته و بر تنوع کاری آنها افزوده شود تا در نهایت برنامه کاری آنها به شکل بهینه‌ای، عملیاتی گردد. از فعالیت‌های دیگر شبکه فن بازار غنی سازی و باز آفرینی پورتال شبکه فن بازار خواهد بود. با توجه به اینکه این پورتال محل رجوع و کسب اطلاعات در زمینه تبادلات فناوری است، لازم است که این سامانه همگام با توسعه فعالیت‌ها در شبکه، به روز رسانی گردد و توسعه یابد.

وی ابراز امیدواری کرد که در نهایت شبکه فن بازار  در بدنه اکوسیستم فناوری و نوآوری نقش خود را به شکل رضایت بخش ایفا کرده و ادامه، حمایت‌های موثر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را پیش نیاز ضروری تحقق این مسئله خواند.

کد خبر 4889024 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: فن بازار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان ویروس کرونا اینترنت ایالات متحده آمریکا شرکت دانش بنیان گوشی هوشمند تحقیقات علمی گوگل ماهواره فناوری فضایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گوشی آیفون آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی آمازون معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شبکه فن بازار ملی ایران محصولات دانش بنیان بازاریابی محصولات فن بازارهای تخصصی شبکه فن بازار فن بازار تخصصی ایجاد فن بازار میلیارد ریال سال ۱۳۹۸ شهر هوشمند صنعت خودرو سال ۱۳۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۵۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی خیام نکویی ظهر پنج شنبه در بازدید از مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان (شاهرود) ضمن بیان اینکه در تولید انواع محصولات کشاورزی باید از دانش و فناوری‌های جدید بهره گرفت، ابراز داشت: وجود شرکت‌های دانش بنیان و روی آوردن آنها به بخش کشاورزی از جمله نیازهای اساسی است.

وی ضمن بیان اینکه تنها هفت درصد شرکت‌های دانش بنیان معادل ۷۰۰ شرکت در بخش کشاورزی فعال هستند، افزود: با توجه به نیاز کشور این میزان شرکت دانش بنیان باید به ۲۰ درصد افزایش یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن بیان اینکه نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است، ابراز داشت: انتظار می‌رود تا شرکت‌های دانش بنیان پا را فراتر نهاده و در این مقوله‌ها ورود کنند.

خیام نکویی ضمن بیان اینکه صنف و صنعت کشور نیز یک و نیم تن گندم نیاز دارند، تصریح کرد: با بهره‌گیری از دانش و فناوری نوین داخلی افزایش تولید گندم در دستور کار است.

وی ضمن بیان اینکه افزایش تولید گندم تا ۱۹ میلیون تن هدف گذاری شده است، افزود: با رشد بهره‌وری در تولید گندم و فناوری‌های جدید معتقدیم این هدف گذاری محقق خواهد شد.

کد خبر 6088589

دیگر خبرها

  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • توجه جدی به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد