Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-26@20:55:09 GMT

راهکارهایی برای حفظ آرامش کودکان در روزهای کرونایی

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۶۵۱۰

به گزارش ایلنا، پس از همه گیری کرونا ویروس، والدین و معلم‌ها درباره نحوه صحبت کردن با کودکان با یک چالش بزرگ رو به رو شده‌اند؛ اگرچه به نظر می‌رسد این گفت‌وگوها مشکل باشند اما بسیار مهم هستند. در این زمینه روش‌های غلط یا صحیح به‌صورت خاص وجود ندارد، اما می‌توانید از پیشنهادهایی که در این متن به شما ارائه می‌شود به‌عنوان راهنما استفاده کنید:

۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محیطی امن و حمایت‌گرانه برای کودکان ایجاد کنید تا آن‌ها متوجه شوند که می‌توانند سؤالات خود را از شما بپرسند.

۲. به سؤالات صادقانه پاسخ دهید. کودکان می‌دانند یا متوجه این موضوع می‌شوند که شما در حال تغییر واقعیت و ساختن داستان برای آنها هستید.

۳. از کلمات و مفاهیمی استفاده کنید که برای کودکان قابل‌فهم باشد. توضیحات خود را متناسب با سن، درک و مرحله رشدی کودک ارائه دهید.

۴. به کودکان در پیدا کردن منابع علمی معتبر و به‌روز کمک کنید. می‌توانید از منابع معتبری چون سازمان جهانی بهداشت یا از منابع مرتبط با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی استفاده کنید.

۵. آماده‌باشید تا اطلاعات و توضیحات مربوطه را بارها تکرار کنید. برخی اطلاعات ممکن است برای پذیرش یا درک مشکل باشند. پرسش یک سؤال تکراری برای بارهای زیاد ممکن است راهی باشد برای کودک تا از این طریق به اطمینان لازم دست پیدا کند.

۶. افکار، احساسات و واکنش‌های کودک را تصدیق کنید و آن‌ها را معتبر بدانید. به آن‌ها اجازه دهید تا بدانند که ازنظر شما سؤالات و نگرانی‌های کودکتان برایتان مهم است.

۷. به یاد داشته باشید کودکان تمایل دارند تا موقعیت‌ها را شخصی‌سازی کنند. به‌ عنوان‌ مثال ممکن است آنها نگران امنیت خود و اعضای نزدیک خانواده شوند. همچنین احتمال دارد نگرانی‌هایی درباره امنیت دوستان یا اقوامی که از آن‌ها دور هستند یا به سفر رفته‌اند پیدا کنند.

۸. اطمینان دهنده باشید اما قول‌های غیرواقعی ندهید. این خوب است که به کودکان اجازه دهید تا بدانند در محیط خانه یا مدرسه خود در امنیت هستند  اما نمی‌توانید قول دهید که مواردی از مبتلایان به کروناویروس در کشور یا شهر محل اقامت شما وجود نداشته باشد.

۹.به کودکان اجازه دهید تا بدانند تعداد افراد زیادی در حال کمک به مبتلایان به کروناویروس هستند. این فرصت خوبی است تا به کودکان نشان دهید که زمانی که اتفاق ترسناک یا ناراحت‌کننده‌ای به وقوع می‌پیوندد، کسانی هستند که کمک کنند.

۱۰. کودکان از دیدن واکنش‌های والدین و معلم‌های خود یاد می‌گیرند. آن‌ها بسیار علاقه‌مند به این موضوع هستند که بدانند شما با شنیدن اخبار مربوط به همه‌گیری کروناویروس چگونه واکنش نشان می‌دهید. همچنین آن‌ها از شنیدن مکالمه‌تان با سایر بزرگ‌سالان یاد می‌گیرند.

۱۱. به کودکان اجازه ندهید تا بیش‌ازحد ،تصاویر تلویزیون با محتوای ترسناک ببینند. تکرار این صحنه‌های ترسناک می‌تواند برای آن‌ها گیج‌کننده و دردسرساز باشد.

۱۲. کودکان با بیماری جدی یا سابقه‌ای از فقدان در گذشته احتمال دارد پاسخ شدیدتر و طول کشیده‌تری نسبت به اخبار مربوط به بیماری یا مرگ پیدا کنند. این کودکان ممکن است نیاز به حمایت و توجه بیشتری داشته باشند.

۱۳. کودکانی که اشتغال فکری با سؤالات و نگرانی‌هایی در مورد کروناویروس پیداکرده‌اند باید توسط متخصصان سلامت روان ارزیابی شوند. سایر نشانه‌هایی که حاکی از نیاز به توجه بیشتر به کودک دارد عبارتند از: اختلال خواب ادامه‌دار، نگرانی و افکار مزاحم، ترس‌های تکرارشونده در مورد بیماری یا مرگ، مقاومت در برابر جدایی از والدین یا رفتن به مدرسه. اگر این رفتارها ادامه داشته باشند، از متخصص اطفال ، پزشک خانوادگی و یا مشاور مدرسه درخواست کنید تا برای ارجاع مناسب کودک کمک کنند.

۱۴. اگرچه والدین و معلم‌ها باعلاقه و توجه اخبار مربوط به بیماری را پیگیری کنند، اما بیشتر کودکان می‌خواهند که فقط کودک باشند. آن‌ها ممکن است نخواهند تا درباره هرچه در جهان بیرون یا در کشورشان در حال رخ دادن است فکر کنند. آن‌ها ترجیح می‌دهند توپ‌بازی کنند، از درختان بالا بروند یا دوچرخه‌سواری کنند.

برای همه آسان نیست تا درک درستی از اورژانس‌های سلامت عمومی پیدا کنند و بپذیرند. قابل‌پذیرش است که بسیاری از کودکان کم سن تر احساس ترس یا گیج شدن پیدا کنند. به‌عنوان یک والد، معلم یا مراقب بزرگ‌سال می‌توانیم با گوش دادن و پاسخ اصولی، صادقانه و حمایت‌گرانه بهترین کمک را به کودکان ارائه دهیم. خوشبختانه، بیشتر کودکان حتی آن‌ها که فقدان یا بیماری را تجربه کرده‌اند، تاب‌آوری خوبی دارند. البته با فراهم کردن محیطی باز و پذیرا که در آن بتوانند سؤالات خود را به‌راحتی بپرسند، می‌توانیم به کودکان کمک کنیم تا با شرایط استرس‌آور و تجارب ناراحت‌کننده تطابق پیدا کنند و به‌ این‌ترتیب احتمال وقوع مشکلات هیجانی را در آینده کمتر کنیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرونا آرامش کودک ترس پیدا کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۶۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منافی: انتخاب سرمربی پرسپولیس باید به پایان فصل موکول شود

بازیکن پیشین پرسپولیس گفت که اوسمار یکی از گزینه‌های مناسب برای فصل آینده پایتخت محسوب می‌شود اما انتخاب سرمربی باید به پایان فصل موکول شود. - اخبار ورزشی -

جواد منافی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، عنوان کرد: خوشبختانه پرسپولیس وضعیت خوبی دارد و جدا از اینکه نتایج قابل قبولی گرفته فوتبال خوبی را هم به نمایش می‌گذارد. تمرکز بازیکنان باید فقط روی تیم خودشان باشد و با ادامه این روند قهرمانی دور از دسترس نیست. پرسپولیس در حال حاضر آرامش مناسبی دارد و خوشبختانه جذب بازیکنان جدید هم توانست روند این تیم را در حالت مثبتی قرار دهد.

وی در خصوص مصاحبه برخی از بازیکنان و مربیان استقلال در مورد پرسپولیس گفت: بهترین کار این بود که بازیکنان پرسپولیس جواب مصاحبه‌ها و بیانیه‌های باشگاه استقلال را ندهند. در استقلال جو مناسبی وجود ندارد و کادرفنی با مدیریت باشگاه مشکل دارد ولی پرسپولیس در آرامش مطلق به سر می‌برد.

مدیرعامل پرسپولیس تا پایان فصل ماندنی شد

بازیکن پیشین پرسپولیس در خصوص بحث ماندن اوسمار در پرسپولیس برای فصل آینده اظهار داشت: اگر پرسپولیس قهرمان شود باید دید چه فضایی ایجاد خواهد شد و اگر هم قهرمان نشود باز هم باید منتظر ماند و دید چه وضعیتی به وجود می‌آید. نمی‌توان اتفاقات آخر فصل را پیش‌بینی کرد، به نظر من بحث انتخاب سرمربی باید به پایان فصل موکول شود ولی طبیعتاً اوسمار می‌تواند یکی از گزینه‌های مناسب پرسپولیس برای هدایت این تیم باشد.

منافی یادآور شد: پرسپولیس در حساس‌ترین هفته‌های لیگ باید مثل سال گذشته با تمرکز بالا، فقط روی بازی‌های خودش تمرکز کند. در حال حاضر تیم آرامش دارد و می‌تواند با ادامه همین روند قهرمان شود. نقش هواداران و پیشکسوتان هم در حمایت از تیم بسیار مهم است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میرزازاده: مسئولان به آرامش کشتی در المپیک کمک کنند
  • میرزازاده: مسئولان به آرامش تیم کشتی در المپیک کمک کنند
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • تقدیر پلیس از بانوان آبادانی
  • منافی: انتخاب سرمربی پرسپولیس باید به پایان فصل موکول شود
  • کنکور سراسری ۱۴۰۳ با آرامش برگزار شد
  • شهدا بهترین الگوی جامعه هستند/ برای ادامه راه انقلاب به یاد و راه شهدا نیاز داریم
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • رقابت بیش از ۳ هزار داوطلب کنکور سراسری در سیرجان
  • وضعیت محور دروازه قرآن شیراز و آرامش در تردد خودروها + فیلم