Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نادر فلاحی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران عنوان کرد: بنا به رسم همه ساله آحاد مردم در روز ۱۳ فروردین به طبیعت می‌روند اما متأسفانه به علت شیوع بیماری در وضعیت مطلوبی قرار نداریم و بایستی در سال جاری موارد مهمی را لحاظ کنیم.

وی با اشاره به اینکه طبق توصیه مراجع پزشکی سفر کردن در این روزها می‌تواند سرعت انتقال را تشدید کند، اضافه کرد: از مردم استان اردبیل درخواست می‌کنیم برای جلوگیری از روند انتقال ویروس کرونا روز طبیعت امسال را در خانه بمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل یادآور شد: با برنامه ریزی انجام شده سعی داریم تا بعد از کاهش روند انتقال این بیماری خدمات ویژه ای را برای انجام مسافرت در اختیار گردشگران قرار دهیم.

وی از مقدور نبودن ارائه خدمات گردشگری به دلیل پیشگیری از شیوع بیماری خبر داد و افزود: مطمئناً اهالی فهیم استان اردبیل با درک شرایط حساس کنونی مانع از گسترش بیماری خواهند شد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا استان اردبیل طبیعت گردشگری گردشگری و صنایع دستی ویروس بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۸۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • آواربرداری پس از نقشه‌برداری از خانه‌های آتش‌گرفته / ضرورت تسریع خدمات‌رسانی
  • ارائه خدمات جهادی موجب افزایش رضایتمندی مردم می‌شود
  • تصاویر | طبیعت بهاری کردستان
  • خانه سهراب سپهری؛ شاعری از جنس طبیعت + فیلم
  • شناسایی و پلمب دو واحد غیرمجاز در محلات
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • اعتراض مردم به روند کند ساخت طرح ۸۱۰۰ واحدی
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • سرانه درآمد مردم اردبیل افزایش یافته است