Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دولت با بیان اینکه در آغاز سال جدید جهان با چالش مشترک بیماری کووید ۱۹ مواجه هستند اما در ایران این چالش با اتحاد میان تحریم و کرونا مضاعف شده است، گفت: اولین وظیفه ملی ما این است که اتحاد تحریم و کرونا را بشکنیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، ربیعی در این نشست ضمن تبریک ایام عید نوروز اظهار داشت: همیشه پیام نوروز برای ما پیام تغییر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
نوروز برای ما ایرانیان همواره با مفاهیمی مانند حال بهتر، نو شدن و یک شروع جدید بوده است. امسال نوروز ما مقارن شده است با اعیاد بزرگ دینی ما. چند عید در هم آمیخته شده است و من از همین جا از فرصت استفاده کرده و اعیاد مبعث و اعیاد شعبانیه را به همه تبریک می گویم. ما در حالی وارد سال 99 شدیم که سال سختی را در کنار هم پشت سر گذراندیم. چالش های بزرگ و بعضا جانگدازی در سال گذشته داشتیم که بزرگترین آن تحریم های بی سابقه آمریکا بود. ما اموختیم گذر از این چالش ها در گرو سخت کوشی بزرگ ، عقلانیت و مدارا و در کنار هم بودن است. این چالش ها ما را به یک خودباوری الهام بخش رساند و بینش تازه ای به ما بخشید که بتوانیم برای سال جدید نقشه راهی اطمینان بخش داشته باشیم. در آغاز سال جدید جهان با چالش مشترک بیماری کوید ـ 19 مواجه هستند اما در ایران این چالش با اتحاد میان تحریم و کرونا مضاعف شده است. اولین وظیفه ملی ما این است که اتحاد تحریم و کرونا را بشکنیم و با خودباوری به میراث رسیده از سال گذشته ایران را به نقطه ای برسانیم که استحقاق آن را به عنوان یک ملت سر بلند، مستقل و پیشرو دارد. اقتضای تحقق این هدف پذیرفتن این واقعیت است که زیستن در سایه تحریم و کرونا مستلزم در پیش گرفتن سبک زندگی جدیدی در مناسبات اقتصادی، روابط اجتماعی و ترتیبات بین المللی است. در سرآغاز دست یابی به این هدف، دولت سال جدید را بدون تعطیلی و با عزم و اراده ای مضاعف آغاز کرده و تلاش کرده است تا برای مواجهه با چالش ها از همه امکانات ملی بهره بگیرد تا در کنار هم تحریم های ظالمانه را به عقب برانیم و اجازه ندهیم کرونا زندگی ما را مختل کند.

اقدامات دولت

امسال دولت بیش از هر دوره دیگری در کنار مردم سال خود را با کار برای مردم اغاز کرد واز همان اولین ساعات سال جدید بدون وقفه همه جلسات دولت برای مبارزه با کرونا و زندگی مردم در جریان بود. سه جلسه ستاد ملی کرونا به ریاست رئیس جمهور، سه جلسه هیئت دولت و یک جلسه کمیته اقتصادی بررسی تبعات کرونا بر اقتصاد و معیشت مردم برگزارشد. حتی در روزهای تعطیل 12 و 13 فروردین هم جلسات ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا و دولت تشکیل خواهد شد. در این مدت کارشاسان سیاسی و اقتصادی اجتماعی و سلامت برای تصمیم سازی در کنار دولت قرار داشتند که از همه انها سپاسگزاری می کنم. در واکنش به بحران کرونا همه دولت های دنیا به دو چالش مواجهند یک در حوزه درمان حفاظت ومراقبت از شهروندان در برابر این بیماری و دوم اتخاذ ساز و کارهایی برای تگناهای اجتماعی و اقتصادی که این بیماری ایجاد کرده است.

تلاش ما بر این بوده است که از ابتدا با دست یابی به شناخت درست و رو به تکامل از کرونا ، کنترل و محدود کردن بیماری را در دستور کار قرار دادیم و تلاش کردیم یک گام از آن جلوتر باشیم. غافلگیری فصل مشترک همه کشورها در مواجهه با این بیماری بوده است چرا که تجربه بشری در این خصوص وجود نداشته است. ما از روز اول ابتدای کار پاسخگویی به بیماران و جلوگیری از شیوع بود. برهمین اساس روز چهارشنبه سی بهمن پس از جلسه هیئت وزیران به محض مثبت اعلام شدن تست بیماران مشکوک دولت به رغم برخی شائبه های سیاسی، صراحتا و صادقانه ورود بیماری به کشور را اعلام کرد. پس از آن همه توان خود را برای تجهیز کادر بهداشت و درمان و افزایش مقاومت نظام سلامت و حمایت از کنشگران نظام سلامت بکار گرفتیم و تصمیمات متعددی در این راستا اتخاذ کردیم. خوشبختانه در همان روزهای نخست زیر ساخت های سلامت که در دولت های یازدهم و دوازهم بسیار تقویت شد به علاوه وجود پزشکان و پرستاران فداکار که حاصل پیشرفت نظام آموزش پزشکی ما بوده است تاب آوری نظام بهداشت و درمان ما را به جایی رساند که شوک اولیه را مهار کنیم. این تاب آوری و ظرفیت بزرگ در نظام بهداشت و درمان از یک سو در گرو حمایت های دولت و از سوی دیگر نیازمند همکاری همه جانبه مردم است.

ما تخت های بیمارستانی را افزایش دادیم. هم اکنون 13هزار تخت خالی بیمارستانی داریم. نقاهتگاههایی که نیروهای مسلح ایجاد کرده اند یک ظرفیت بسیار بزرگ است. برای کنش فعال نسبت به انفعال، طرح غربالگری را به پیش برده ایم. نزدیک به 60 میلیون نفر در این طرح تا امروز غربالگری شده اند که این یک طرح کم نظیر در جهان است . با احتساب گروه سنی هدف می توان گفت تقریبا اکثریت بالایی از جمعیت ایران مورد غربالگری قرار گرفته اند. این کار آسانی نبوده است و همین جا لازم می دانم از بسیجیان، مددکاران و کادر درمانی که در این طرح ملی بزرگ قدردانی و تشکر کنم. تلاش کردیم عقب ماندگی های بودجه ای وزارت بهداشت را جبران و در تصمیمی جدید بیش از 12 هزار میلیارد تومان برای تقویت تجهیزات و دارو و موارد دیگر اص دهیم.

زندگی مردم

کرونا د رهمه جهان زندگی مردم را سخت کرده است . این اتفاق به طور طبیعی در کشور ما که با تحریم ها هم دست و پنجه نرم می کند به طور مضاعف رخ داده است . ما به فکر هموطنان اسیب دیده از کرونا هستیم. فعلا به طور مقدماتی در گام اول سیاست هایی را اتخاذ کرده ایم که بیکاری گسترده رخ ندهد. کارگران در کارگاهها بمانند. بنابراین 75 هزار میلیارد تومان اعتبار با نرخ 12 درصد برای حمایت از حفظ تولید و کارگران اختصاص دادیم. بیمه بیکاری را با اختصاص 5 هزار میلیارد تومان با هدف حفظ مشاغل تقویت کردیم. سعی شد افرادی که تحت پوشش هیچ بیمه ای قرار ندارند بسته های حمایتی یا تسهیلات داده شود که بیش از هشت هزار میلیارد تومان اختصاص داده شد. این ها علاوه بر تصمیماتی بود که دولت در حوزه امهال دریافتی های خود در حوزه مالیات، بازپرداخت تسهیلات بانکی و موارد مشابه با وجود فشار بر در آمدهای بودجه ای اتخاذ کرد تا در یک دوره سه ماهه، تنفسی به بخش های اسیب دیده از اقتصاد داده باشد.

سیاست های سلامت و اجتماعی

تجارب دنیا نیز بررسی شد هرکشوری در دنیا با توجه به خصوصیات فرهنگی اجتماعی سیاسی و فرهنگی خود تصمیماتی اتخاذ کرد. ما جلوتر از برخی کشورها به محض اطلاع تصمیماتی که برای جدا سازی های فیزیکی لازم بود اتخاذ کردیم. سعی کردیم الگویی ایجاد کنیم که هم فاصله های فیزیکی رعایت شود و هم زندگی روزمره مردم اسیب نبیند. از همین رو بنابر شرایط تصمیمات سخت گیرانه تیر نیز اتخاذ شد. در ایران مثل همه جای دنیا کرونا زندگی ما را تحت تاثیر قرار داد و ما را در قرنطینه برد. مدارس و دانشگاههای ما تعطیل شد، مراکز مذهبی ما به طور بی سابقه ای تعطیل شد. مسابقات ورزشی تعطیل شد، رویدادهای فرهنگی هنری ما مثل سینما و تئاتر تعطیل شد، مراکز تجمع تعطیل شد.سفرهای جاده ای ما و حتی دید و بازدیدهای نوروزی ما متوقف شد.

همدردی

ما ایرانیان امروز باید با یک عزم جدید ملی و با تصمیمات جدید به اینده بنگیریم. در این روزها تلخی دیدیدم، دید و بازدیدهای ما تعطیل شد، جدایی ها بیشتر شد دلتنگی ها فزونی گرفت و از همه ناگوارتر بخشی از عزیزانی که تا دیروز صدای انها را می شنیدیم و در اغوششان می گرفتیم و برخی سایه سارمان بودند امروز در کنارمان نیستند. در اینجا از سوی خود و دولت به همه جانباختگان از این بلای عظیم تسلیت می گویم. خصوصا خانواده داغدار جامعه بهداشت و درمان کشور. واقعیت این است که جانگدازتر از همه جان باختن شهادت گونه این رزمندگان خط مقدم سلامت بوده است که این مصیبت را به خانواده پزشکی ـ پرستاری کشور تسلیت عرض می کنم. این ها نشان دادند که روح ایثار و فداکاری در اعماق جامعه و فرهنگ ایرانی همیشه وجود دارد و این موضوع ما را به آینده امیدوار می سازد. ما با وجود این روح های بزرگ در کنار هم با اعتماد به هم و با خلق یک سرمایه اجتماعی نوین کرونا را شکست خواهیم داد. قطعا ما در اینده نیازمند سبک نوینی در زندگی هستیم در مصرف، مراودات اجتماعی، نظام اداری، الگوی اداری . ما با فرض بدبینانه ترین سناریوها باید سیاستگذاری لازم برای انطباق و سازگاری اجتماعی و اقتصادی با شرایط را در پیش بگیریم. روشن است آینده کشور صرفا در دست دولت نیست بلکه در گرو همبستگی و بکار گیری همه ظرفیت های ملی است.

امسال در شرایطی ۱۲ فروردین روز تاسیس جمهوری اسلامی را برگزار می کنیم که بیش از هر زمان دیگر به احیای روح "همه باهم " آن روزها نیاز داریم .این یک جمهوری رفراندم بنیاد بود.آن روز همه ملت با همه رنگهای خود و با همه سبکهای زندگی و مرام های سیاسی بودند.امروز یک همه باهم متفاوت داریم.آن روز دنیای کهن و عادت های کهن را پشت سر گذاشتیم و وارد عصر جمهوریت اسلام شدیم.امروز هم باید خودمان را منطبق با الزامات یک مبارزه نوین بکنیم.بدون وداع کردن با سبک های زیستی عصر کهن و بدون نوسازی عقلانیت حکمرانی نمی توانیم ساختار اتحاد شوم کرونا و تحریم را بشکنیم.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص برنامه دولت برای کمک به مشاغل آسیب دیده و اینکه این موضوع چه زمانی عملیاتی و به فاز اجرا درخواهد آمد، گفت: در جلسه دولت در روز یکشنبه پیش روی آئین نامه‌ای را تصویب خواهیم کرد که در این آئین نامه آمده است پرداخت تسهیلات ۱۲ درصد به افرادی که شغل خود را در معرض تهدید کرونا دیدند مشروط به حفظ اشتغال تا بهمن ۹۸ تصویب خواهد شد.



ربیعی گفت: همچنین خرید مواد اولیه، پرداخت دیون خدماتی و کمک به افرادی که موجودی کالای آن‌ها به دلیل کرونا فروش نرفته است نیز از جمله موارد حمایتی دولت است.



سخنگوی دولت ادامه داد: از این منظر مجتمع‌های تفریحی، تولیدکنندگان پوشاک و کیف و کفش، آبمیوه فروشی ها، مراکز توریستی و گردشگری و تمام افرادی که در مسئله حمل و نقل درون شهری و برون شهری فعالیت می‌کردند تحت این کمک دولت قرار خواهند گرفت و به منظور شناسایی نهاد‌های آسیب دیده کمیته‌ای در دولت تاسیس و به بررسی موارد مشمول این بخش از کمک دولت اختصاص خواهد یافت.



وی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص سیاست‌های تحریمی آمریکا در انتقال کمک‌های انسان دوستانه به ایران و موانع ایجاد شده در این خصوص و اقدامات حقوقی دولت نیز گفت: دولت جمهوری اسلامی کمک هیچ سازمان و نهاد بین المللی را در خصوص کمک به مهار این بیماری در کشور رد نکرده است و در واقع در بعضی مواقع نیز خودمان جزو کمک کننده‌ها بودیم.



ربیعی افزود: متاسفانه برخی شائبه‌ها مطرح شد که ایران کمک‌های بین المللی را پس زده است که این طور نبوده است.



ادعای آمریکا در خصوص اینکه تحریم‌ها تاثیری بر دسترسی ایران به تامین دارو ندارد، مضحک است



سخنگوی دولت با اشاره به ادعای آمریکایی‌ها مبنی بر اینکه تحریم‌های ایران تاثیری بر دسترسی ما به دارو نداشته است، یادآور شد: این ادعا در حالی است که به دلیل تحریم‌ها امکان مبادله بانکی وجود ندارد و طبیعتا جمهوری اسلامی برای خرید دارو و تجهیزات پزشکی از حساب خود نیز نیازمند مبادله بانکی است. این در حالی است که افراد عادی و ایرانیان خارج از کشور نیز نمی‌توانند حساب بانکی برای مراوده با خویشان خود در ایران داشته باشند و این ادعای آمریکا بسیار مضحک است.



وی در خصوص اقدامات صورت گرفته در حل این موضوع نیز گفت: ما در وزارت خارجه ستاد ویژه‌ای به منظور پیگیری کار‌های مرزی تشکیل شد و وزیر امور خارجه نیز شخصا نامه‌ای به دبیر کل سازمان ملل در خصوص لغو تحریم‌های خصمانه آمریکا نوشت و همچنین رایزنی‌هایی با کشور‌های مختلف به منظور همسو کردن فشار بر آمریکا در مجامع بین المللی انجام داد.



ربیعی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص اینکه تمهیدات دولت برای طرح فاصله گذاری اجتماعی تا بیستم فروردین با توجه به اینکه ادارات و مراکز دولتی و خصوصی از پانزدهم آغاز به کار خواهد کرد، گفت: این را فراموش نکنید که دولت سیاست دوگانه‌ای را دنبال می‌کند از یک طرف باید به دنبال محافظت از جان مردم باشد و از طرف دیگر اجازه زمین خوردن اقتصاد را در شرایط تحریم ندهد، چون اساسا اقتصادی که در دوران تحریم زمین بخورد به سختی برمی خیزد.



کرونا ممکن است طولانی باشد/ براین اساس نیازمند بازآفرینی در سبک زندگی با کرونا هستیم



سخنگوی دولت افزود: ما در زمان مناسب با استفاده از کارشناسان حوزه سلامت تصمیم گیری‌های جدید را اتخاذ می‌کنیم این در حالی است که از دو میلیون و ۵۰۰ هزار کارمند تعداد بالایی کارمندان شهرداری و وزارت بهداشت محسوب می‌شوند و برخی از مشاغل با توجه به شرایط فعلی تعطیل بردار نیستند و دولت موظف است این خواست عمومی را (فاصله گذاری اجتماعی) طوری منطقی مدیریت کند که کسب و کار اداری، معاشرت خانوادگی، سبک‌های خبری و حتی سوار شدن به مترو به همراه کرونا امکان پذیر باشد.



وی با تاکید بر اینکه در کوتاه مدت نیازمند تعطیلی برای تنفس نظام بهداشتی بودیم گفت: این بیماری براساس پیش بینی‌های صورت گرفته ممکن است طولانی باشد و ما نیازمند بازآفرینی در سبک زندگی با کرونا هستیم.



در مورد قرنطینه شهر‌ها دیدگاه‌های متنوعی در جهان مطرح شد/ هیچ کشوری در دنیا با یک سیاست واحد عمل نکرد



ربیعی در پاسخ به سوالی دیگر در خصوص عملکرد ضعیف دولت در عدم قرنطینه قم و سخنان رئیس جمهور مبنی بر اینکه از شنبه اوضاع به روال عادی برخواهد گشت در ابتدای شیوع این بیماری که منجر به بی اعتمادی مردم به دولت شد نیز گفت: این موضوع جفایی بود که در مورد رئیس جمهور صورت گرفت، چون در زمان ابتدای شیوع این بیماری هر استان به صورت برخورد یک نوع تعطیلی اعلام می‌کرد و ما شاهد آن بودیم که در یک وزارتخانه سه نوع تصمیم گیری می‌شد بر این اساس رئیس جمهور گفت از شنبه همه تصمیم گیری‌ها به عهده ستاد ملی کرونا خواهد بود.



سخنگوی دولت افزود: نمی‌خواهم یک دفاع بی منطق داشته باشم، اما نیمی از گزاره سخنان روحانی در آن سخنرانی حذف شد و این سخنان نیمه منتقل شد.



وی ادامه داد: در مورد قرنطینه نیز دیدگاه‌های متفاوت و متنوعی مطرح بود و هیچ دو کشوری در دنیا با یک سیاست واحد عمل نکردند و ۷۶ مورد سیاست در کشور‌های مختلف ایجاد شده لذا شرایط تصمیم گیری و اقتضائات سیاسی اقتصادی در این تصمیمات از اهمیت بالایی برخوردار است و در همان زمان نیز اتکای ما به نظرات کارشناسان بخش سلامت بود و دولت مبتنی بر شرایط تصمیمات به روزی اتخاذ کرد.



ربیعی ادامه داد: من در همان ابتدای شیوع این بیماری در مصاحبه‌ای عنوان کردم مهمترین مانع مبارزه با کرونا سیاست زدگی است و در این عرصه نیز متاسفانه برخی دوستان که تریبونی دارند فرافکنی می‌کنند این در حالی است که ما فراموش نکردیم که برخی مراکز برای تعطیلی با چه مشکلاتی مواجه بود و برهمین اساس طرح فاصله گذاری اجتماعی یا قرنطینه با افراط و تفریط مواجه بود این در حالی است که ما تلاش کردیم تصمیمات اتخاذ شده را براساس نظرات کارشناسی اعمال کنیم. در خصوص قرنطینه شهر‌ها نیز بنده گزارش مفصلی را در حال مستندسازی هستیم که به زودی منتشر خواهد شد.



آیا منطقی است که بالا رفتن تعداد کشته‌ها بر اثر کرونا آمریکا را نگران و وادار به لغو تحریم‌ها کند؟



سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی در خصوص رفتار آمریکا با جمهوری اسلامی با توجه به اینکه این کشور خود متهم به ساخت ویروس کروناست نیز گفت: وادار کردن آمریکا به لغو تحریم‌های یک جانبه علیه ایران یک مسئولیت بین المللی است و اعمال این تحریم‌ها بر سلامت بین المللی تاثیر خواهد گذاشت.



وی ادامه داد: متاسفانه اخیرا برخی از پترو رسانه‌ها (رسانه‌هایی که با نفت اداره می‌شوند) عنوان کردند دولت ایران کرونا را ابزار تحریم کرده است این یک تحلیل خام و بدون استناد است شخص رئیس جمهور بیشترین مواجهه را با شرایط خصمانه آمریکا داشته است آمریکایی‌ها که سابقه بمباران هیروشیما و کشتار انسان‌های بی گناه و همچنین حمله به عراق و کشتار بسیاری از غیرنظامیان را در کارنامه خود دارند آیا این منطقی است که با بالا رفتن تعداد کشته‌ها در ایران نگران شده و دست از تحریم ما بکشند؟



ربیعی افزود: وظیفه اخلاقی و انسانی ما حفظ جان مردم در داخل و شکست تحریم‌ها در خارج است. این در حالی است که کنترل کرونا در داخل و با توجه به شرایط تحریمی این مزیت را برای ما دارد که نظریه‌هایی را که فکر می‌کردند تحریم‌ها ما را منفعل می‌کند شکست خواهد داد.



سخنگوی دولت در پاسخ به سوال دیگری در خصوص اینکه خبر‌ها حکایت از عزم آمریکا برای حمله به گروه‌های عراقی در منطقه حکایت دارد نیز گفت: به نظر می‌رسد آمریکایی فاقد آشنایی با جامعه عراق هستند و این میزان از عدم شناخت موجب شده سیاست‌های آمریکا در عراق آمیخته با توهم باشد.



وی ادامه داد: حمله آمریکا به یک گروه در عراق مسئله را حل نخواهد کرد و در صورت صحت این اخبار یک اشتباه بزرگ از سمت تصمیم گیران آمریکایی در حال شکل گیری است.



ربیعی در پاسخ به سوالی دیگر در خصوص اینکه این خبر تا چه اندازه صحت دارد که در ایران بیماران کرونایی به اسم بیماران دارای مشکلات تنفسی به خاک سپرده می‌شوند نیز گفت: سیاست ما اعلام فوت براساس نهایی شدن تست کرونا بوده است زمانی که این بیماری از قم شروع شد ممکن است عده‌ای گفته باشند این‌ها شبه کروناست، اما از ابتدا منطق وزارت بهداشت اعلام نهایی براساس تست مثبت بوده است. این در حالی است که ما در سال گذشته شاهد رواج آنفولانزا در کشور بودیم و یکی از موضوعاتی که وزیر بهداشت حتی پیش از شیوع کرونا در چین در جلسات هیئت دولت از آن گزارش می‌داد تعداد مرگ و میر‌ها بر اثر آنفولانزا بود و شباهتی که این دو بیماری به یکدیگر دارند.



سخنگوی دولت افزود: براساس شواهد موجود عده‌ای این بیماری را گرفته اند و بدون نشانه‌های حاد آن را رد کرده اند به همین دلیل نسبت جان باختگان و مبتلایان در ایران با برخی کشور‌ها متفاوت است والا نسبت مرگ و میر ما از بسیاری از کشور‌ها بیشتر نبوده است.



وی افزود: بیماری‌های تنفسی مزمن در سال ۹۸ روال عادی داشته است، اما بیماری H۱N۱ شیوع زیادی در سال گذشته داشته که همین امر اختلاط زیادی را برای نظام بهداشت و درمان به وجود آورده است. گذشته از این اساسا دستکاری آماری چه نفعی برای کشور خواهد داشت و در نظام اداری آماری نیست که پنهان بماند.



تا زمانی که واکسن و داروی کرونا ساخته نشود از سرانجام آن چیزی نمی‌توان گفت



ربیعی در پایان این نشست خبری در پاسخ به سوالی در خصوص پیش بینی شما از سرانجام این بیماری در کشور گفت: تا زمانی که واکسن یا داروی این ویروس ساخته نشود از سرانجام این بیماری حرفی نمی‌توان زد، اما یک گزاره این است که اگر مردم همکاری کنند، مسائل بهداشتی رعایت شود، فاصله گذاری‌های اجتماعی و فیزیکی عملیاتی شود و به طور خلاصه با سیاست‌های اعمالی همکاری شود یک چشم اندازی مشخص می‌شود که حتی قبل از خروج از فصل تسلط نظام درمان بر علائم افراد بیشتر و بیماری قابل کنترل شود، اما متاسفانه این روز‌ها شاهد حضور مردم در مکان‌های عمومی هستیم که به نظر نوعی لجبازی با خود و سایر هم وطنان می‌آید که در خصوص این افراد اقدامات قضائی صورت خواهد گرفت.


سخنگوی دولت در خصوص نقاهت خانه‌های دولت نیز گفت: برخی از افراد درگیر این بیماری منازل بسیار کوچکی دارند که همین امر موجب شد دولت نقاهت خانه‌هایی را ایجاد کند تا افراد پس از ترخیص از بیمارستان برای سپری کردن دوران نقاهت خود به این مراکز مراجعه کنند بر همین اساس سیاست گذاری در مقابل کرونا تا زمانی که این بیماری در کشور وجود داشته باشد پایان پذیر نیست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ربیعی ربیعی سخنگوی دولت کرونا هزار میلیارد تومان پاسخ به سوالی جمهوری اسلامی تحریم و کرونا فاصله گذاری سخنگوی دولت نظام بهداشت بین المللی تصمیم گیری رئیس جمهور کنار هم سال گذشته تحریم ها سال جدید تعطیل شد کشور ها چالش ها نیز گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۸۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر دولت در مورد تعطیلی پنجشنبه‌ها چیست؟

 

به گزارش تابناک، محمد حسینی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پاسخ به پرسشی درباره دیدگاه دولت در زمینه تعطیل پنجشنبه‌ها، اظهار کرد: نظر دولت در این زمینه مشخص است و به غیر از جمعه به تعطیلی یک روز دیگر به انتخاب دولت تاکید دارد. مدارس پنجشنبه‌ها تعطیل است، دانشگاه‌های وزارتخانه‌های علوم و بهداشت هم تعطیل است و برخی استان‌ها هم مانند تهران پنجشنبه‌ها را تعطیل کردند. دیدگاه دولت هم بیشتر به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها نزدیک است.

چند روز پیش مهدی یزدان پناه معاون سازمان امور استخدامی به شایعات درباره فعالیت بانک‌ها در روزهای پنج‌شنبه پایان داد و صراحتاً اعلام کرد: حتی با کاهش ساعات کاری ادارات، بانک‌ها پنج‌شنبه ها باز هستند و تعطیلی مشمول این بخش نمی شود.

دیگر خبرها

  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • واکنش سخنگوی دولت به افتتاح ابرپروژه سد و نیروگاه ایرانی‎ساز در سریلانکا
  • نظر دولت در مورد تعطیلی پنجشنبه‌ها چیست؟
  • آیت‌الله العظمی دوزدوزانی تبریزی: روحانیت فقط به عبا و عمامه نیست/ اشتباه عالِم مانند اشتباه فرد عادی نیست، عده‌ای را منحرف می کند/ روحانی واقعی برای تربیت دینی و انسانی باید تلاش و تبلیغ کند‌
  • تشریح مصوبات جلسه هیات وزیران از زبان سخنگوی دولت
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • کنعانی: آمریکا در سیاست‌های مداخله جویانه بازنگری کند