Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه کشورمان تأکید کرد که کمک‌های خارجی برای مقابله با ویروس کرونا، صرفاً پس از تأیید سلامت آنها با نظارت کارشناسان وزارت بهداشت در اختیار مراکز درمانی قرار می‌گیرد. ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۰ بین الملل دیپلماسی ایران نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «غلامرضا انصاری» معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه با اعلام اینکه کمک‌های زیادی از سوی کشورهای خارجی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا به کشورمان ارسال شده است، تأکید کرد که استفاده از این کمک‌ها منوط به تأیید وزارت بهداشت است و این کمک‌ها با نظارت دقیق کارشناسان این وزارتخانه به مراکز درمانی ارسال می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انصاری در خصوص کمک‌های خارجی ارسالی به ایران گفت: «کمک‌ها مدت زیادی است که وارد کشور می‌شود و حجم این کمک‌ها هم قابل‌توجه است. کشورهایی که خودشان در بدترین شرایط هستند، به دلیل روابط دوستانه‌ای که ما در دوران آرامش [قبل از شیوع کرونا] با هم داشته‌ایم، کمک‌های زیادی به ایران ارسال کرده‌اند.»

وی افزود: «کمک‌ها بسیار متنوع و از کشورهای مختلفی است. این کمک‌ها هم به صورت نقدی و هم به‌صورت کالایی است و ما در حال دریافت آنها هستیم تا به وزارت بهداشت تحویل دهیم.»

این مقام ارشد وزارت امور خارجه کشورمان تصریح کرد: «من باید در اینجا تأکید کنم که کمک‌های دارویی کاملاً تحت نظارت وارد کشور می‌شود؛ یعنی اینگونه نیست که هر دارویی وارد کشور شود، بلافاصله در اختیار بیمارستان‌ها قرار گیرد. صرفاً وقتی کارشناسان وزارت بهداشت از سلامت دارو اطمینان حاصل کنند، روند برای رسیدن دارو به دست بیماران ادامه خواهد یافت.»

فرازمند: تحریم آمریکا در شرایط فعلی ترور اقتصادی یک ملت است/ قدردان کمکهای پزشکی ترکیه هستیمارسال هفتمین محموله کمک‌های اهدایی چین به تهرانمصاحبه|محقق آمریکایی: ایران باید به هرگونه پیشنهاد کمک مقابله با کرونا از سوی آمریکا مظنون باشداتحادیه اروپا 20 میلیون یورو کمک بشردوستانه به ایران ارسال می کنددومین محموله کمک‌های دولت قطر عازم تهران شد

انتهای پیام/.

R1535/P/S8,95/CT12 واژه های کاربردی مرتبط وزارت بهداشت ویروس کرونا وزارت خارجه

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت بهداشت ویروس کرونا وزارت خارجه وزارت بهداشت ویروس کرونا وزارت خارجه وزارت بهداشت کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۸۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران هم راستا با نهضت مبارزه جهانی با مالاریا موفق شده است طی ۴ سال از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ گزارش صفر موارد بومی مالاریا را در کشور گزارش کندکه نشان دهنده پیشرفت قابل توجه برنامه کنترل مالاریا بعد از ۶ دهه مبارزه با بیماری در کشور است.

حسین فرشیدی افزود: این پیشرفت ایران در کنترل مالاریا با توجه به تحریم‌های فلج کننده، محدودیت‌های دسترسی به اقلام مورد نیاز بهداشتی بین المللی و شیوع کووید ۱۹ به دست آمده است که بدون حمایت سازمان بهداشت جهانی و کمک‌های فنی این سازمان، دستیابی به این موفقیت میسر نبود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در کنار کمک های سازمان بهداشت جهانی، تلاش به ویژه در دانشگاه‌های علوم پزشکی جنوب و جنوب شرقی کشور؛ استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بخش جنوبی استان کرمان یعنی محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، موجب شد که ایران در کنار کشور  آلوده‌ای مثل پاکستان با تخمین بیش از دو میلیون مورد سالیانه مالاریا، چنین دستاورد بزرگی داشته باشد.

حسین فرشیدی افزود: باید به این نکته توجه داشت که ایران کشوری پهناور و بزرگ و قابل قیاس با کشور‌هایی نظیر امارات و مراکش که در سال‌های گذشته و دو کشور آذربایجان و تاجیکستان که سال پیش گواهی حذف مالاریا را دریافت کرده اند، نیست. ایران بیش از ۸۰ میلیون جمعیت دارد و در جوار کشور‌هایی مانند پاکستان و افغانستان قرار دارد که آمار بیماری مالاریا در آن‌ها بیش از خیلی از کشور‌های منطقه است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: یکی از دستاورد‌های  ایران، گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی مالاریا به ویژه سطح تشخیص میکروسکوپی است در حدی که در مدیترانه شرقی به زعم همه کارشناسان بین المللی ایران در این زمینه پیشتاز است.

دکتر فرشیدی افزود: در دو سال گذشته بعد از حدود  ۱۰ سال کاهش موارد مالاریا، افزایش مواردی را شاهد بودیم که موارد وارده از مرز‌های جنوب و جنوب شرقی کشور و بیشتر از کشور پاکستان بود، این افراد همگی مسافرت‌های مرزی به مناطق سیستان بلوچستان به ویژه شهر‌های سرباز، چابهار و سراوان داشتند.

به گفته معاون بهداشت وزارت بهداشت ؛ پارسال  پرونده موارد مالاریای کشور با حدود ده هزار مورد بیماری بسته شد که همه این موارد از ملیت ایرانی، افغان یا پاکستانی وارده از خارج از کشور بودند ؛ ایرانی‌هایی که این بیماری را گرفته اند به دلیل شغل حمل سوخت قاچاق در مرز‌های جنوب شرقی یا حسب ضرورت‌های شغلی دیگر در مناطق صفر مرزی مشغول به خدمت بودند یا به آنسوی مرز‌های شرقی کشور تردد داشته اند.

دیگر خبرها

  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • سخنگوی وزارت خارجه : معاهده حقابه ایران و افغانستان در حال اجراست
  • نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
  • ثبت ۲۶ هزار و ۵۷۸ ماموریت توسط اورژانس تهران در هفته گذشته
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • پدیده جدید و مشکوک « پاکدم » در مراکز تفریحی شهر
  • کاخ سفید : پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!
  • پدیده جدید و مشکوک «پاکدم» در مراکز تفریحی شهر