Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سید عباس موسوی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود : تدابیر اتخاذی از سوی ستاد مقابله با کرونا و سایر پویش ها از جمله در خانه بمانیم، همچنان ادامه پیدا کند و از هراقدامی که باعث ایجاد تجمع جمعیتی می شود نیز پرهیز شود.
وی اضافه کرد : روند نزولی آمار ابتلا به کرونا در استان مازندران با وجود تدابیر اتخاذی از سوی ستاد مقابله با کرونا و طرح فاصله گذاری نسبت به روزهای اول رخ داده است و این به معنای عادی شدن شرایط پیش از شیوع نخواهد بود و مردم باید همچنان  پروتکل های بهداشتی را ادامه بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران بار دیگر از مردم این خطه شمال کشور درخواست کرد تا بدون توجه به روند نزولی آمار ها همچنان پروتکل های بهداشتی را اجرایی کنند.
کاهش سرعت انتقال ویروس در مازندران 
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران گفت : سرعت انتقال ویروس کرونا در استان که در روزهای اول شیوع این ویروس حدود 3.8 بوده در روزهای اخیر به یک و کمی به زیر یک کاهش یافته است و این به معنای این است که همچنان خطر ابتلا وجود دارد.
دکتر موسوی اضافه کرد : وجود حتی یک بیمار مبتلا به ویروس کرونا در جامعه می تواند ، تعداد زیادی از افراد را به این ویروس مبتلا کند و تداوم این رویه باعث ایجاد انفجار انتشار ویروس در جامعه می شود و در چنین وضعیتی درخواست ما رعایت نکات ابلاغی از سوی مردم است.
اجرای طرح قرنطینه در روستاهای آلوده 
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران ضمن رد افزایش آمار ابتلا به ویروس کرونا در روستاهای این خطه شمال کشور می گوید : به دلیل عدم رعایت پروتکل در برخی روستاهای این استان، میانگین آلودگی این مناطق افزایش یافت.
دکتر موسوی اظهارداشت : در این روستاها آلوده باید برنامه های قرنطینه عملیاتی شود و تدابیر اتخاذی تشدید خواهد شد.
وی بر رعایت پروتکل های بهداشتی و مصوبات ستاد پدافند زیستی مقابله با کرونا در استان مازندران تاکید کرد و گفت : تا عادی شدن شرایط همچنان فاصله و زمان زیادی باقی است و مردم ما باید برای تامین سلامتشان تدابیر اتخاذی را رعایت کنند و حتی باید برخی از تدابیر نیز تشدید شود.
وی اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی را برای کاهش زنجیره انتقال موثر دانست و خواهان اجرای دقیق این طرح در استان مازندران شد.
براساس آخرین گزارش دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران که عصر روز گذشته منشتر شد ، در حال حاضر یک هزار و 34 بیمار مشکوک به ویروس کرونا در استان تحت درمان قرار دارند و از بدو شیوع ویروس کرونا ( 30 بهمن ) تاکنون بیش از یک هزار و 700 نفر بیمار کرونایی از بیمارستان های استان مازندران مرخص شدند.
 

برچسب‌ها کرونا مازندران پروندهٔ خبری کرونا و معضل بازار لوازم پیشگیری از آن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا مازندران کرونا مازندران دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران ویروس کرونا کرونا در استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۸۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به ۲۴۰ شهروند گرفتار در سیل/مردم به هشدارها توجه کنند

کاظم فلاحی دوست در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: متأسفانه ساخت خانه در مسیر سیلاب‌ها و رودخانه‌های فصلی قدیمی که اکنون خشک شده‌اند، سبب می‌شود که در بارندگی‌ها، این خانه‌ها دچار تخریب و آسیب دیدگی شوند.

وی بیان داشت: در منطقه دشت بازار شهرستان دنا، ۱۰ خانوار عشایری به علت اسکان در محل نامناسب گرفتار سیلاب شدند و تیم امدادی شهرستان دنا به منطقه حادثه اعزام شد.

فلاحی دوست افزود: ۱۲ عملیات امدادرسانی در این بارش‌ها انجام و ۱۶۰ کیلوگرم نایلون نیز بین ۶۰ خانواده کهگیلویه و بویراحمدی توزیع شد.

وی اظهار داشت: عملیات امداد و نجات توسط ۳۰ نیروی عملیاتی در قالب ۱۲ تیم و با هشت دستگاه پیکاب و شش دستگاه پمپ لجن کش انجام شد.

فلاحی دوست با بیان اینکه مردم باید در بارندگی‌ها به هشدارها توجه کنند، گفت: متأسفانه علی رغم هشدارها، برخی افراد در بارندگی‌ها به حاشیه رودخانه‌ها رفته یا در مناطق کوهستانی حضور می‌یابند که با توجه به وقوع سیلاب و یا احتمال ریزش سنگ و رانش زمین این امر خطرناک است.

کد خبر 6096270

دیگر خبرها

  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • دلار باز هم نزولی شد
  • هشدارها نسبت به فاجعه پزشکی بی‌سابقه در غزه
  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • تدابیر ویژه باشگاه نساجی مازندران برای دیدار با پرسپولیس
  • تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • تدابیر لازم برای میزبانی شایسته نساجی از پرسپولیس اندیشیده شده است
  • امدادرسانی به ۲۴۰ شهروند گرفتار در سیل/مردم به هشدارها توجه کنند
  • حوادث ناشی از بی‌توجهی به هشدارها در کهگیلویه