Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) در مجوزی، مصرف اضطراری دو داروی ضد مالاریا را برای درمان بیماران کرونا صادر کرد. ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۷ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ "سازمان غذا و داروی آمریکا" (FDA) روز یکشنبه مجوز مصرف اضطراری داروهای کلروکین و هیدروکسی کلروکین (داروهای ضد مالاریا) را برای درمان بیماران بستری شده مبتلا به کووید19 صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه خبری "politico" نوشت، این سازمان اجازه داده است تا داروها به انبار استراتژیک ملی آمریکا ارسال شود و پزشکان طبق شرایط مناسب، وقتی آزمایش بالینی در دسترس یا امکان پذیر نباشد، استفاده کنند.

این سازمان قبلا به ایالت نیویورک اجازه استفاده از این دو دارو را داده است؛ برخی از بیمارستانهای آمریکا این داروها را به پروتکل‌های درمانی خود اضافه کرده‌اند.

مجوز مصرف اورژانسی این دو دارو فقط برای بیماران بستری در بیمارستان و با وزن دستکم 50 کیلوگرم صادر شده است.

هیدروکسی کلروکین معمولاً برای درمان "مالاریا"، "لوپوس" و "روماتیسم" استفاده می‌شود؛ با این حال تعداد فزاینده‌ای از بیماران لوپوس و آرتروز شکایت کرده‌اند که به دلیل کمبودهای مداوم نتوانسته‌اند نسخه‌های خود را دریافت کنند.

مقامات فدرال همچنین به صورت خصوصی شکایت کرده‌اند که تمرکز ترامپ بر روی داروهای ضد مالاریا از تلاش برای تحقیقات بیشتر در مورد روشهای درمانی امیدوارکننده فاصله گرفته است و چندین دانشمند بلافاصله این اعلامیه را مورد انتقاد قرار دادند.

وزارت بهداشت آمریکا با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد، گزارش‌ها حدس می‌زنند که این داروها ممکن است مزایایی برای درمان بیماران بستری شده مبتلا به کووید19 داشته باشند.

تولید داروهای احتمالی برای درمان کرونا در موسسات علوم روسیهبرخی مبتلایان کرونا علائم گوارشی دارند/ کرونا دارو و واکسن اختصاصی ندارد

انتهای پیام/

R1545/P/S2,24/CT10 واژه های کاربردی مرتبط سازمان غذا و دارو آمریکا ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو آمریکا ویروس کرونا سازمان غذا و دارو آمریکا ویروس کرونا ضد مالاریا برای درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۸۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲

رئیس اداره پایش و تامین زنجیره تامین داروی سازمان غذا و دارو گفت: متفورمین مصرفی بیماران مبتلا به دیابت با بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون عدد فروش، پرمصرف‌ترین داروی کشور در سال گذشته بود.

به گزارش ایسنا، محمدحسین متولی با بیان این مطلب اظهار کرد: پرفروش‌ترین داروها از لحاظ تعدادی در سال گذشته به ترتیب متفورمین با ۲ میلیارد و ۲۰۹میلیون عدد، ادالت‌کلد با یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و ۷۶۳ میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون عدد، فاموتیدین با یک میلیارد و ۲۳۱ میلیون عدد بوده است.

وی افزود: داروهایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم فروش قرار دارند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو، پرمصرف‌ترین داروهای تامینی سال ۱۴۰۲ از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، ادالت کلد، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده‌اند.

متولی خاطرنشان کرد: داروهای ذکر شده ۱۰ درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده اند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • عرضه اینترنتی دارو کلید خورد | اطلاعات بیماران در اختیار پلتفرم‌ها قرار می‌گیرد؟
  • پیگیری برای اخذ مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه
  • کلاهبرداری مرگبار با داروی آلزایمر
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی‌ها
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی ها
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه