Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@23:16:16 GMT

هیچ محمل قانونی برای تعطیلی مجلس وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۸۷۰۴

هیچ محمل قانونی برای تعطیلی مجلس وجود ندارد

فارس: بهرام پارسایی نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به علی لاریجانی به تعطیلی مجلس در شرایط کرونایی کشور اعتراض کرد.

متن این نامه به شرح زیر است:

بنام خداوند جان و خرد
جهان یادگار است و ما رفتنی
به گیتی نماند به جز گفتنی
به نام نکو گر بمیرم رواست
مرا نام باید که تن مرگ راست

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی جناب آقای دکتر لاریجانی

با عرض سلام و تبریک سال نو

ما وکلای مردم، مادام که دل در گرو خدمت به مخلوق خدا بستیم و شانه هایمان را مهیای برداشتن باری از دوش مردم فهیم و زجرکشیده کردیم، عهدی با مردم بستیم که الزاماً یکطرفه گسستنی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خود را مردمى و زبان گویای مردم معرفی کردیم و هم از این رو مقبول و برگزیده شدیم.

مفروض بفرمائید لشکر پیروز مدافعان سلامت، پزشکان و پرستاران و تمامى کادر درمانى ، آزمایشگاهى و خدماتى حوزه سلامت اعم از زن و مرد فوج فوج خسته اما شجاعانه و غیرتمندانه سینه های سترگشان را آماج بلای جانسوز وقهار ویروس کرونا بنمایند و خودسوزانه فدای مردمشان گردند و این ایام وانفسا و این زمستان گذار تاریخ سلامت مرز وبوممان هم به رسم قهر تاریخ و طبیعت بگذرد؛ لکن این ننگ خواهد ماند که نمایندگان این مردم مبتلا، در کنجی خزیده و طالب عافیت نفس خویش بوده اند.

آقای دکتر لاریجانی من با شرمساری احساس می کنم در قرنطینه اخلاقی هستم تا قرنطینه سلامت. مایه خجلت است که وکیل مردم در حوزه تقنین باشم و در بزنگاه غائله سر در لاک سلامت شخصی خود فرو برم.
و زمستان که گذشت حدیث روسیاهی که نقش ما چه بود و چرا نکردیم.

ریاست محترم مجلس اینجانب هیچگونه محمل قانونی برای تعطیلی مجلسی که در راس أمور است، پیدا نکردم. شرایط خاص است؛ به هیچ دلیل قانونی، عقلی، شرعی و اخلاقی نباید مجلس شورای اسلامی که یکی از ارکان اصلی مملکت و به اصطلاح خانه ملت است، تعطیل باشد.

ادله و مستندات متقن نشان می دهد فوریتهای زیادى می توانست منافع ملی و آحاد جامعه را حراست کند که دیده یا شنیده نشد و یا بنا بر مصالحی از آن به ناحق عبور شد و فرصت هاى گرانى بود که از دست رفت که ما فات مضی (صدالبته تا در پیشگاه حق)
وتو خود حدیث مفصل بخوان ازاین مجمل!

اما جناب آقای دکتر

جنس وعیار امروز از نوع دیگر است. چشم امید مردم به عملکرد و اقدامات و نظارت مجلس است. تعطیل کردن مجلس و جلوگیرى از تشکیل جلسات رسمى آن با حضور نمایندگانی که سلامتشان پس از تست کرونا محرز می شود و با حفظ توصیه هاى ایمنى، به استناد کدامین منطق است؟ مگر نه این است که اکنون، هنگام اخذ تصمیمات و تصمیم سازیهای آنی، علمی،حقوقی و عقلی عقلای قوم است؟ پس از حیث تنویر اذهان بفرمایید نقش مجلس در کجای مختصات سیاسی حقوقی قانونی و حتی اخلاقی این شرایط خاص قرار دارد؟

چه فرق است بین به توپ بستن مجلس با دستور تخته کردن در آن ؟

آنانکه باید پاسخگوى تناقض گویی ها و سهل انگارى هاى پیش آمده باشند ( که عنوان شد به اندازه کافى دلایل بر این کردار ناصواب وجود دارد )، براى شانه خالى کردن از برخى اهمال کاری ها و تعلل ها، حکم به بستن در مجلس مى دهند.

جناب دکتر لاریجانى ، مى دانید که بارها از اعلام وصول استیضاح وزرائی که از نظر جمعى از همکاران و طبق نص صریح قانون باید پاسخگوى عملکرد خود باشند خوددارى شد ، طرح هاى دو و سه فوریتى تک نرخى کردن بنزین عقیم ماند و مجلس در مسائل مهمى همچون حوادث پس از گرانى بنزین منفعل ماند و هر بار جایگاه مجلس تنزل پیدا کرد.

اینک رسما از محضر جنابعالى به عنوان ریاست محترم مجلس تقاضا دارم به خاطر حفظ وجاهت مجلس شورای اسلامی و در کنار و براى مردم بودن و پایان دادن به این تعطیلى طولانى مدت مجلس که دور از انتظار اکثریت
جامعه نیز مى باشد و صد البته در تاریخ نیز ثبت خواهد شد و در راستاى همکاری با سایر نهادهای مملکتی و انجام وظیفه نظارتى مجلس وپیشگیری از سر افکندگی پس از غائله (به یارى حق)، دستور تشکیل جلسات مجلس با حفظ تدابیر ایمنى لازم را صادر فرمائید.

مضافا عرض می کنم ما تا هفتم خرداد ماه در قبال موکلینمان مسئول هستیم .قرنطینه با این شمایل خالی گذاشتن سنگر و سر افکندگی در پیشگاه خداوند ، تاریخ و مردم عزیز ایران سرفراز است.

منبع: فردا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۸۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهدی فضائلی عضو دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی، درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس اظهار داشت: انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

وی در گفتگو با ایرنا، افزود: مشارکت و حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

این فعال سیاسی بیان کرد: البته نمایندگان بسیاری از حوزه‌های انتخاباتی در همان دور اول با کسب اکثریت آرا، مشخص شدند اما در تعدادی از حوزه‌ها از جمله در تهران، انتخابات به دور دوم کشیده شد که امید است مردم در این دور از انتخابات نیز مشارکت جدی داشته باشند.

هر چقدر مجلس در امر قانونگذاری بهتر عمل کند دستگاه‌ها مسیر دقیق‌تری خواهند داشت

فضائلی یادآور شد: باید امیدوار باشیم که در شهرهایی که انتخابات مجلس به دور دوم کشیده شده است، مردم انقلابی، فهیم و همیشه در صحنه با درک بالای خود و با اهتمام لازم و مشارکت بالا پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر شوند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از دو بُعد حائز اهمیت است، عنوان کرد: در بُعد اول، این اهمیت مربوط به مجلس شورای اسلامی و جایگاه اصلی آن در حوزه قانونگذاری است که وظیفه تقنین قوانین کشور و ریل‌گذاری را بر عهده دارد و در حقیقت این مجلس است که مسیر اجرایی و آینده کشور را ترسیم می‌کند.

این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: بنابراین هر چقدر مجلس شورای اسلامی در امر قانونگذاری بهتر عمل کند و قوانین مصوب آن دقیق‌تر و ناظر بر اولویت‌های کشور باشد، به طور طبیعی می‌توانیم امیدوار باشیم مسیری که دستگاه‌های اجرایی در آینده بر اساس آن قوانین طی می‌کنند، دقیق‌تر و معطوف به اهداف جامعه باشد.

فضائلی گفت: در بُعد دوم، اهمیت مجلس شورای اسلامی به بحث نظارت آن بر اجرای صحیح قوانین بازمی‌گردد که این امر توسط نمایندگان مجلس انجام می‌شود و این نظارت هر چه دقیق‌تر و سالم‌تر انجام شود، می‌تواند در اجرای قوانین و در اینکه دستگاه‌های اجرایی وظایف‌شان را بهتر و دقیق‌تر انجام دهند، بسیار موثر باشد.

قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین در راس وظایف نمایندگان است

وی افزود: البته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های دیگر هم نقش‌آفرینی دارند اما قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین، در رأس اموری است که باید در آن نقش‌آفرینی داشته باشند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و آن پیام این است که نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد.

تحلیلگر سیاسی بیان کرد: ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

فضائلی یادآورشد: این نشاط اجتماعی و سیاسی می‌تواند یک پیام به همراه داشته باشد و در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، نقش بازدارندگی خواهد داشت.

انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

فضائلی گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی برای دوستان کشور ما در سراسر دنیا هم یک پیام امیدوارکننده و خوشحال‌کننده را به همراه خواهد داشت و نشاط اجتماعی و سیاسی مردم ایران را در مقابل چشمان آنها به نمایش خواهد گذاشت.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تعداد بیشتر نمایندگان تهرانی نسبت به نمایندگان شهرستانی، آنها هیات رئیسه مجلس دوازدهم را تعیین خواهند کرد، گفت: به عقیده من انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: البته نمایندگان تهران به لحاظ تعداد، در مجلس دوازدهم تعیین‌کننده هستند و تاثیرگذاری‌شان زیاد است ولی این طور نخواهد بود که مجلس دوازدهم و انتخاب هیات رئیسه آن، در انحصار آنها باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902976

دیگر خبرها

  • رونمایی از لیست‌های انتخابات؛ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶مرحله اخذ رای الکترونیک/نشست رئیسی با استانداران
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • دغدغه مردم در حوزه اشتغال است
  • فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات تهران