Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس نهاد نمایندگی رهبری مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در یک پست اینستاگرامی کتاب‌هایی را برای مطالعه در ایام کرونایی و قرنطینه خانگی معرفی کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در صفحه اینستاگرام خو، کتاب‌هایی را برای مطالعه در ایام کرونایی و قرنطینه خانگی معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن این پست اینستاگرامی به شرح زیر است:

گاهی می‌توان از دل تهدیدها فرصت‌های بزرگی ساخت، شاید در سالیان اخیر به لحاظ عمق اثربخشی و فراگیری هیچ تهدیدی به اندازه ویروس مرموز کرونا گریبان جامعه بشری را نگرفته باشد، اپیدمی که منجر به خانه‌نشینی اجباری خیلی از ما شده است و روند عادی زندگی را مختل کرده و به سلامت جسمی و روحی آحاد جامعه آسیب زده است.

علی ای‌حال علی رغم همه این تهدیدها برخوردار بودن از وقت موسع‌تر فرصتی است که از دل این تهدید برایمان به وجود آمده یکی از کارهایی که می توان در این زمان انجام داد مطالعه است.

عمیقا معتقدم مطالعه امری تجویزی نیست و باید روندی در انتخاب کتب طی شود که برای هر فرد انگیزه‌بخش باشد لذا هرکس ناظر به ذائقه خود می‌تواند مورد مطالعه را انتخاب کند، فلذا آنچه معرفی می‌کنم صرفا پیشنهادهایی است که می‌توانید به سلیقه خود از میان آن‌ها انتخاب کنید:

۱- ره‌نمای طریق - آقا جاودان - مؤسسه ایمان ماندگار

۲- خون دلی که لعل شد - محمدعلی آذرشب - موسسه

۳- یک محسن عزیز - فائزه غفارحدادی - سوره مهر

۴- نیم دانگ پیونگ یانگ - رضا امیرخانی - نشر افق

۵- خودباوری در خلاقیت - در جستجوی خلاقیت گمشده - تام و دیوید کلی - ترجمه مهدی کیامهر و مرتضی خضری پور - آریانا قلم

۶- حیفا - محمدرضا حدادپور جهرمی - نشر معارف

۷- جنگ و صلح - لئو تولستوی (ترجمه محمدرضا سرشار) - سوره مهر

۸- مدیر مدرسه - جلال آل احمد - ناشران مختلف

۹- تاریخ مستطاب آمریکا - محمدصادق کوشکی و مازیار بیژنی - شهید آوینی

۱۰-ارتداد - وحید یامین پور - سوره مهر

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: کتابخوانی ویروس کرونا مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۸۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان با بیان اینکه گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگهداشت یاد شهداست، گفت: تاکنون ۴۰ اثر دفاع مقدس در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و ۱۰ پرونده دیگر از دوران دفاع مقدس نیز در حال آماده سازی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، محمدحسین ارسطوزاده، امروز  در نشست خبری «ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت با محوریت استان خوزستان» ضمن ادای احترام به یاد و خاطره شهدای گلگون کفن دفاع مقدس مقاومت، شهدای امنیت و مدافع حرم اظهار داشت: امروز آسایش و امنیت کشور، حاصل جان‌فشانی این شهیدان عزیز است. 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان با بیان اینکه گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگهداشت یاد و خاطره شهدا است، گفت: یاد و خاطره عزیزانی که در راه مقاومت جان سپرده‌اند، راهبردی برای ادامه مسیر این شهدا را در حوزه گردشگری مقاومت است.

وی اظهار داشت: قریب به 200 هزار شهید در جنگ تحمیلی در دفاع از کشور جان خود را از دست دادند و حدود 127 شهر در معرض حملات هوایی و موشکی قرار گرفته‌اند و 42 درصد از این حملات به شهرهای خوزستان بود و 40 درصد از شهدا و مجروحان جنگ خوزستانی بودند.

ارسطوزاده در ادامه افزود: خوزستان نقش مهمی در جنگ دفاع مقدس داشته است به صورتی که کوچکترین شهید، با 12 روز سن و مسن‌ترین شهید آن صد سال سن است. در حال حاضر، در این استان 22 یادمان برای گرامیداشت شهدا وجود دارد.

وی در خصوص توسعه یادمان‌ها و آثار دفاع مقدس در استان خوزستان، تأکید کرد: در حال حاضر 22 یادمان مرتبط با دوران دفاع مقدس در استان خوزستان وجود دارد. هر یک از این یادمان‌ها به مناطق مشخصی از استان مرتبط و برای ماندگاری و یادآوری این رویدادها برای عموم مردم است.

ارسطوزاده تصریح کرد: نقطه به نقطه شهر آبادان و خرمشهر همچنین مناطق اطراف آن روایتگر رویدادها و عملیات دوران دفاع مقدس است و پتانسیل این را دارد که در هر کدام از این نقاط یادمان‌های متعددی ساخته شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان افزود: برنامه‌‌ دقیقی برای ثبت و نگاشت یادمان‌ها در دست تهیه است، این اقدامات بعد از تکمیل پرونده‌های مربوطه رونمایی و معرفی می‌شود.

 ارسطو زاده در ادامه گفت: تاکنون 40 اثر دفاع مقدس در فهرست آثار ملی استان خوزستان به ثبت رسیده است و 10 پرونده دیگر از دوران دفاع مقدس نیز در حال آماده‌سازی است.

وی همچنین اشاره کرد: در کنار برنامه‌های وسیع فرهنگی کاروان‌های راهیان نور و ستاد اربعین، یکی از محورهای اصلی این رویدادهای فرهنگی نقش و اهمیت استان خوزستان در گردشگری مقاومت است.

دیگر خبرها

  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • ماموستا رستمی: فضای کتابخوانی در استان کردستان تقویت شود
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • تصمیم گیری در خصوص اجرای طرح حامیم و جشنواره ملی نهج البلاغه
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست
  • معرفی مدیر بنیاد مسکن کبودراهنگ
  • مهرداد صدقی با یک آبنبات جدید به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • رئیس‌کل جدید دادگستری سیستان و بلوچستان معرفی شد
  • اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین