Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستگاه کاربردی محافظ لمس صورت با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا توسط فارغ التحصیل رشته روانشناسی دانشگاه پیام نور اختراع شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام نور، مهدی یزدان ثابت، فارغ التحصیل دانشگاه پیام نور و مخترع دستگاه محافط لمس صورت با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا لمس صورت توسط افراد را یک رفتار عادتی دانست که در اختیار فرد نبوده و طبق علم روانشناسی بر حسب عادت فرد در یک ساعت ۲۳ بار صورت خود را لمس میکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دستگاه کاربردی محافظ صورت با زنگ هشدار فرد را آگاه کرده و از تماس دست با صورت جلوگیری میکند.

وی تصریح کرد: این دستگاه طوری طراحی شده که به محض بالا رفتن دست و نزدیکی آن به صورت با زنگ هشدار، خطر تماس دست را به فرد یادآوری میکند.

وی با عنوان اینکه این دستگاه مانند ساعت بر روی مچ بسته میشود، از ساخت نمونه اولیه این دستگاه خبر داد و اعلام کرد: میتوان با تولید انبوه این دستگاه تا حد بالایی از شیوع بیماری کرونا جلوگیری کرد.

شایان ذکر است، مهدی یزدان ثابت فارغ التحصیل رشته کارشناسی ارشد رشته روانشناسی دانشگاه پیام نور است که زیر نظر استاد خود، علیپور عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور به این امر اقدام‌نموده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیماری کرونا ویروس کرونا تشکل های دانشجویی دانشگاه پیام نور لمس صورت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۸۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف گذاری برای پوشش دو برابری اتصال به فیبر نوری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عیسی زارع پور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هدف گذاری دوم امسال این است که حداقل ۲ میلیون خانوار خدمات دریافت کنند، خاطرنشان کرد: این کار بسیار سختی است چراکه در یک دهه کمتر از ۵۰۰ هزار نفر سرویس گرفتند که می‌خواهیم این عدد را در مدت یکسال به چهار برابر برسانیم و امیدوارم با همکاری شهرداری‌ها و مسوولان محلی این اتفاق رقم بخورد.

وی در پاسخ به سوالی در مورد فعالیت‌های امسال در حوزه فضایی افزود: امسال برنامه ریزی‌های زیادی درباره ساخت و پرتاب ماهواره صورت گرفته است و همچنین رویداد‌های فضایی متعددی داریم که طی یکی دو ماه آینده اولین رویداد‌ها در مورد رونمایی از ماهواره‌های جدید و پرتاب آنها اتفاق می‌افتد.

وزیر ارتباطات در ادامه با اشاره به سه بار ارایه درخواست رفع محدودیت های گوگل پلی به کارگروه تشخیص مصادیق مجرمانه، اظهار امیدواری کرد که با همراهی اعضا در جلسه هفته آینده رفع محدودیت صورت گیرد.

عیسی زارع پور افزود: تاکنون دو بار درخواست رفع محدودیت های گوگل پلی را در کارگروه تشخیص مصادیق مجرمانه ارایه کردیم که هر دو بار با آن مخالفت شد و پیش از سال برای سومین بار این درخواست را ارایه کردیم که قرار شد بررسی مجدد شود و امیدوارم در جلسه آینده که قرار است هفته آینده برگزار شود این درخواست مطرح شود و امیدوارم دوستان همراهی کنند که رفع محدودیت صورت گیرد.

وی افزود: این کارگروه، ۱۲+۱ عضو دارد که شامل ۱۲ عضو صاحب رای و به علاوه مرکز ملی فضای مجازی به عنوان سیزدهمین عضو این کارگروه هستند که در این بین اکثریت با نمایندگان دولت نیست چراکه دولت در مجموع ۶ رای دارد و باید به صورت جمعی تصمیم گیری شود.

دیگر خبرها

  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد
  • روزی به نام تلفن!/الو... صدا میاد؟
  • موفقیت ساخت بلوک بتنی جدید به همت دانشجوی تفتی
  • ساخت بلوک بتنی سبک ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎده ﺍﺯ ﻣﺤﺼﻮل ﺟﺎﻧبی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﻼﻣﯿﻦ
  • روزی به نام تلفن!
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • آغاز ثبت نام آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور
  • هدف گذاری برای پوشش دو برابری اتصال به فیبر نوری
  • تصاویر نجومی پنجم اردیبهشت (۲۴ آوریل)