Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@22:48:06 GMT

واکنش های طبیعی در شرایط بحرانی

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۹۲۳۴

واکنش های طبیعی در شرایط بحرانی

حتما روزی ٢٠ دقیقه تمرینات کششی و نرمش و تمرین تنفس و مراقبه را انجام دهید و مطمئن باشید که این شرایط موقتی است و همه روزی باهم و با عزیزانمون در طبیعت و بیرون از منزل دور هم جمع خواهیم شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛ در خانه ماندن و قرنطینه شدن باعث بروز مشکلات احساسی و رفتاری خواهد شد که باعث تحت فشار قرار گرفتن خانواده میشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احساسات منفی و رفتاری که واکنش های طبیعی هر فردی در شرایط بحرانی خواهند  بود عبارتند از : بی حوصلگی، احساس بیهودگی، احساس تنبلی، بی تفاوتی، گاهی عصبانیت و البته استرس، کسالت،غمگینی،ترس،ناامیدی،کم تحملی، گیجی و سردرگمی،اما سوال مهم اینجاست که چه کار کنیم از این احساسات به دور باشیم و بهتر بتوانیم کنترل کنیم؟

بهترین و مهمترین کار ارتباط گرفتن و صحبت کردن با فرد مطمئن هست.

شما میتوانید با کمک فضای مجازی با فردی که معقولانه رفتار میکند صحبت کنید تا حس درک شدن و شنیده شدن رو به شما منتقل کند.

دقت داشته باشید که صحبت باافرادی که خود باعث ایجاد استرس در شما میشوند ویااینکه فقط با یکسری افکار منطقی میخواهند شما رو مجاب کنند که منکر احساساتتون باشید بیهوده و اشتباه است.

دومین مورد اینکه امید را در خانه و خانواده از دست ندید. اخبار منفی را دنبال نکنید و بیشتر در پی راههای پیشگیری برای مقابله با ویروس کرونا بر بیایید.

مورد دیگر ،احساس قدر دانی کردن از کادر پزشکی که زحمت میکشند.

ایجاد حس همدلی و همدردی و همراهی در خود و دیگران و در نظر گرفتن اینکه این مشکل برای همه کشورها پیش امده و شرایط فعلی مختص همه مردم دنیاست.

منزل خود و ماندن در خانه را به عنوان محلی امن و ایمن در نظر بگیریم.

در خانه میتوانیم با تقسیم کردن کارهای خانه بین اعضای خانواده و انجام فعالیت های گوناگون مثل موسیقی گوش دادن ،مطالعه،انجام بازی های قدیمی و جدید ،دیدن عکس های قدیمی فضای باهم بودن رو لذت بخش کنیم.

حتما روزی ٢٠ دقیقه تمرینات کششی و نرمش و تمرین تنفس و مراقبه را انجام دهید و مطمئن باشید که این شرایط موقتی است و همه روزی باهم و با عزیزانمون در طبیعت و بیرون از منزل دور هم جمع خواهیم شد.

مهشید اسماعیلی ، کارشناس ارشد روانشناسی شخصیت

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: كارشناس ارشد روانشناسي شخصيت واكنش هاي طبيعي شرايط بحراني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۹۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان گیلان گفت :همزمان با گرامیداشت هفته مقام والای معلم ، نخستین بازرسی و پایش خانه‌های محیط زیست کشور با حضور رئیس گروه آموزش همگانی دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست کشور از استان گیلان آغاز شد.


حمزه عشوری گفت : خانه‌های محیط زیست یکی از بسترهای اصلی برای مردمی‌سازی فعالیت‌های این حوزه و فضایی برای گفتگو ، بحث و مطالبه گری است که منجر به افزایش دانش محیط زیستی مردم می شود و موجب حفاظت از محیط زیست می گردد.

وی افزود: در پایش‌های صورت گرفته که با حضور رعنا محمدی رئیس گروه آموزش همگانی دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان و رئیس اداره آموزش و مشارکت‌های مردمی اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان از خانه‌های محیط زیست شرق گیلان در شهرستان‌های لاهیجان، لنگرود ، رودسر و املش انجام گرفت،فعالیت‌ها و برنامه‌های اجرایی مدیران خانه‌های محیط زیست از ابتدای افتتاح تاکنون مورد بررسی و‌پایش قرار گرفت.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان افزود : در این نظارت میدانی همچنین از امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و زیرساخت‌های ۵ خانه محیط زیست در استان گیلان بازدید گردید و با گروه‌های مخاطب برنامه‌ها ،گفتگو‌ و تبادل نظر صورت گرفت.

عشوری اظهار داشت : مهمترین مساله برای ایجاد خانه های محیط زیست، آموزش همگانی و شناخت حفاظت محیط زیست است تا برای انجام هر اقدامی، مردم به شناخت و آگاهی در این زمینه برسند.

وی افزود : خانه های محیط زیست کمک می کنند تا آحاد مختلف مردم در این خانه ها حضور یابند و برنامه های آموزشی را بصورت عمومی و تخصصی فرا بگیرند و  با فعالیت های زیست محیطی انجام گرفته بوسیله خادمین مردم در دولت  مطلع شوند.

لازم به ذکر است که در کشور حدود ۲۵۰۰ و در  استان گیلان ۲۲ خانه محیط زیست افتتاح و به بهره برداری رسیده است .

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • حج، سفری برای پاک شدن و رسیدن به اخلاص است
  • نامگذاری روزی به نام یک شهر برای اولین بار در شیراز انجام شد
  • کوه‌ها هم ترک برمی‌دارند!
  • بنزما به خانه برگشت؛ پیگیری درمان کریم در کمپ تمرینی رئال مادرید
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بندپی شرقی شهرستان بابل
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • ترفندهای کاربردی تربیتی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • بهترین روش کاشت موی طبیعی در ایران چیست ؟
  • معلمان مشق عشق را در مکتب‌خانه‌ها تدریس می‌کنند
  • اعزام زائران به سفر حج از بوشهر ۴ و ۵ خرداد