Web Analytics Made Easy - Statcounter

گوهری راد، جزئیات تدریس معلمان در شبکه اجتماعی «شاد» را تشریح کرد و گفت: با توجه به تعطیلی مدارس در پی شیوع کرونا، دانش آموزان به کلاس درس مجازی می روند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «احسان گوهری راد» شامگاه امروز (دوشنبه 11 فروردین) در گفتگو با خبرنگاران، با گرامیداشت اعیاد شعبانیه اظهار کرد: آموزش و پرورش برای تداوم آموزش در ایام تعطیلی مدارس شبکه اجتماعی دانش آموزان(شاد) را طراحی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان ادامه داد: آموزش و پرورش در خصوص برنامه راه اندازی شبکه اجتماعی شاد سه گام را برداشته است و در گام نخست مدیران مدارس از طریق سامانه «سناد» یکی از شبکه های اطلاع رسان کشوری اعم از سروش پلاس، بله، گپ، آی گپ و روبیکا را انتخاب کردند و تمامی دانش آموزان را به سامانه موردنظر اضافه کرده و معلمان در آن سامانه تعریف شدند.

 

وی بیان کرد: در گام دوم معلمان از روز شنبه وارد سامانه می شوند و براساس کد ملی کلاس های خود را براساس وضعیت و تقویم زمان بندی انجام می دهند.

 

گوهری راد با بیان اینکه گام سوم این طرح برعهده خانواده ها است، گفت: با توجه به اطلاع رسانی صورت گرفته از سوی مدیران مدارس، خانواده ها نیز پیام رسان مربوطه را بر روی تلفن همراه خود نصب می کنند و از روز یکشنبه فرزندان خود را برای بهره گیری از کلاس های مجازی آماده می کنند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان یادآور شد: در روز شنبه 16 فروردین ماه 99 شبکه اجتماعی شاد راه اندازی می شود و مدیران مدارس باید وارد شبکه شوند و تائیدیه را انجام دهند، همچنین معلمان نیز در روز 17 فروردین ماه 99 با ورود به سامانه کلاس های خود را انتخاب می کنند.

 

وی ابراز داشت: کلاس های پیش دبستانی و اول تا سوم ابتدایی در روزهای یکشنبه می توانند وارد سامانه شوند و از کلاس های درس استفاده کنند، همچنین دبیران متوسطه اول و دوم نظری در همان روز یکشنبه می توانند کلاس های خود را با ورود به سامانه انتخاب کنند تا بتوانند در روزهای بعد تدریس را آغاز کنند.

 

گوهری راد خاطرنشان کرد: کلاس های چهارم تا ششم ابتدایی و اول متوسطه تا متوسطه دوم در روز دوشنبه 18 فروردین ماه 99 می توانند با ورود به سامانه از کلاس ها استفاده کنند و کلاس های هنرستان ها و فنی و حرفه ای از روز سه شنبه آغاز می شود.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان با بیان اینکه روزهای چهارشنبه به کانال های پرورشی و کانال های مشاوره اختصاص دارد، یادآور شد: کلاس های پیش دبستانی از ساعت 10 تا 11 صبح به مدت 60 دقیقه، اول تا دوم دبستان از ساعت 9 تا 10 و نیم به مدت 90 دقیقه، پایه سوم تا چهارم ابتدایی از ساعت 8 و نیم دقیقه تا 10 و نیم صبح به مدت 120 دقیقه و پاسه پنجم تا ششم ابتدایی از ساعت 8 تا 10 و نیم صبح به مدت 150 دقیقه برقرار می شود.

 

وی افزود: کلاس های درس متوسطه اول و دوم براساس برنامه درسی که در سال تحصیلی داشتند در سیستم برنامه ریزی شده و دبیران ساعت کلاس ها را براساس همان برنامه هفتگی قبلی در ایام مدرسه انتخاب می کنند.

 

گوهری راد در پاسخ به این پرسش که آیا دروس ارائه شده در فضای مجازی پس از بازگشایی مدارس مجدد تکرار می شود، تصریح کرد: پس از بازگشایی مدارس حداقل یک ماه کلاس حضوری برای دانش آموزان برگزار می شود و دانش آموزان در مدت یک ماهه بر دروس عقب مانده و تدریس شده در فضای مجازی کار می کنند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان خاطرنشان کرد: بخشی از روستاهای استان گلستان هنوز به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارند لذا عده ای از دانش آموزان با کمک معلمان و ارسال سؤالات توسط شوراهای روستاها آموزش را فرا می گیرند.

 

وی با بیان اینکه بیش از 80 درصد از دانش آموزان گلستانی امکان بهره مندی دروس در شبکه اجتماعی را داشته باشند، ابراز داشت: ممکن است برخی از دانش آموزان هم به تلفن همراه هوشمند و اینترنت دسترسی نداشته باشند که آموزش هایی از طریق صدا و سیما نیز ارائه می شود.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان متذکر شد: آموزش های غیرحضوری مکمل محسوب می شوند و با بازگشایی مدارس معلمان با اهتمام و تلاش بیشتر برای جبران عقب ماندگی دانش آموزان اقدام می کنند، گرچه با توجه به تداخل با ایام نوروز نگرانی زیادی برای عقب ماندگی دانش آموزان از کلاس درس وجود ندارد.

 

گوهری راد در پایان از زحمات معلمان که در ایام تعطیلی مدارس، آموزش به دانش آموزان را استمرار بخشیدند قدردانی کرد و گفت: این تعهد و وجدان کاری معلمان مایه مباهات و فخر ما است.

 

پایان پیام/695

منبع: شبستان

کلیدواژه: کلاس درس مجازی راه اندازی شبکه اجتماعی شاد مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان شبکه اجتماعی دانش آموزان گوهری راد کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۹۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است

اختتامیه دومین دوره آموزشی و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان کشور با حضور مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی از کارشناسان و معلمان اداره کل اموزش و پرورش و مدارس استعداد‌های درخشان امروز در مجتمع یاوران مهدی جمکران قم برگزار شد.

در این دوره مربیان پرورشی از سراسر کشور به مدت سه روز با سر فصل‌های مهارت‌های پاسخگویی به شبهات در مدارس، طراحی برنامه‌های اردویی دانش آموزان، مدل تربیتی سمپاد و مشاوره آسیب‌های اجتماعی آشنا شدند.

تجلی نیا مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش در آیین اختتامیه این دورا با اشاره به نقش و جایگاه مهم امور تربیتی در مدرسه تصریح کرد: همه ارکان تعلیم و تربیت در مدرسه نقش تربیتی دارند و اداره این فرایند تربیتی در مدرسه به عنوان تنظیم گر فعالیت‌های پرورشی برعهده مدیر آموزشگاه است.

وی گفت: باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است که در راستای ارتقای آن باید گام برداشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم هم ضمن گرامی داشت یاد و خاطر هزار شهید دانش آموز و ۱۰۰ شهید فرهنگی قم، پیروزی‌های اخیر جبهه‌ی مقاومت و حرکت مقتدرانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مایه افتخار و عزت برشمرد و به معلمان یادآور شد که دانش آموزان مهم‌ترین سرمایه‌های کشور و جمهوری اسلامی ایران هستند که برای تعالی و پیشرفت کشور و رسیدن به آرمان‌های انقلاب اسلامی باید به بهترین شکل از این ظرفیت‌ها بهره برد.

رحیمی توانمند سازی معلمان در هدایت، آموزش و تربیت صحیح دانش اموزان به طور خاص دانش اموزان استعداد‌های درخشان را لازم برشمرد و افزود: دوره‌های آموزشی معلمان گام بسیار مهمی در به روز رسانی روش‌های آموزشی و تربیت نسل جدید برای پیشرفت کشور است.

در پایان این مراسم شرکت کنندگان در آزمون ضمن خدمت دوره آموزش و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان شرکت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • حقوق کدام معلمان دو برابر می‌شود؟
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی