Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@11:29:01 GMT

نقطه محرمانه‌ای در اعلام آمار کروناویروس وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۹۷۱۹

نقطه محرمانه‌ای در اعلام آمار کروناویروس وجود ندارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی بهداشتی استان سمنان گفت: هیچ نقطه محرمانه‌ای در اعلام آمار کروناویروس در این استان وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، نوید دانایی عصر امروز در جلسه مشترک کمیته‌های بهداشت و سلامت و تشکل‌های صنفی نظام پزشکی استان سمنان با جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی، متخصصان و کارشناسان اظهار کرد: از روز نخست معتقد بودیم اپیدمی زمانی کنترل خواهد شد که شفافیت در این آمار وجود داشته باشد و از همان ابتدا آمار به‌صورت شفاف و هر روز از طریق صدا وسیما به استحضار مردم استان رسیده است و هیچ نقطه محرمانه‌ای در آمار وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: امروز در بحرانی قرار داریم که ابعاد این بحران و ویروس کرونا برای تمامی کشورهای درگیر با این بیماری در دنیا پیچیده و مبهم است و باید کارهای علمی و پژوهشی در این مورد صورت گیرد و در این مسیر نیز دو دانشگاه علوم پزشکی سمنان و شاهرود مطالعات و اقداماتی را کلید زدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی بهداشتی استان سمنان بیان کرد: کار پژوهشی در این برهه باید بر پایه و مبنای علمی و تخصصی باشد . از حضور تمامی عزیزان، متخصصین و پژوهشگرانی که تمایل به حضور در عرصه پژوهشی و مطالعاتی داشته باشند استقبال می‌کنیم.

دانایی افزود: تشویش اذهان عمومی و انتقادهای نابجا و بدون‌پایه و اساس و بر پایه تهمت، باعث خواهد شد در بحث اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی در بین مردم برای مبارزه با این بیماری اختلال ایجاد گردیده و با از بین بردن اعتماد عمومی در بین مردم، با مشکلات عدیده‌ای روبرو خواهیم شد.

وی ادامه داد: نیاز است با پرهیز از موازی کاری و با انسجام، همدلی و وحدت رویه با تقویت نیروها و ظرفیت‌های موجود و در یک مسیر قرار دادن این پتانسیل‌ها، در راستای مبارزه ویژه با این بیماری و عبور از بحران گام برداریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی بهداشتی استان سمنان تصریح کرد: در میانه بحران و به دلیل اینکه هنوز ابهاماتی در خصوص این بیماری وجود دارد، نمی‌توانیم به تحلیل مطلوب، جامع و دقیق و همه‌جانبه از ابعاد مختلف این بیماری و بحران دست یابیم.

دانایی گفت: از ابتدای درگیری و ابتلا به این بیماری در استان، همراه با شفافیت و صراحتی که در خصوص اعلام آمار برای عموم آحاد مردم استان داشتیم، بیماریابی و نمونه‌گیری ما از ویروس کرونا مطلوب بود و این مهم به معنای بالا بودن نُرم تعداد مبتلایان استان در سطح کشور نبوده و نیست.

وی تأکید کرد: بیماریابی و نمونه‌گیری مناسب در کنار شفافیت، مؤلفه اصلی کنترل اپیدمی در استان سمنان است و ما نیز در این راستا به‌صورت ویژه و باقدرت گام برداشتیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی بهداشتی استان سمنان بیان کرد: باید اعلام کنم که تا به امروز هنوز اپیدمی در سطح استان کنترل نشده و ابهاماتی در خصوص متوقف کردن اپیدمی و رفتار ویروس برای ما وجود دارد اما با توکل به خدا و اتکا به ظرفیت‌های موجود و تلاش‌های شبانه‌روزی مسئولین و کادر درمانی، از این بحران عبور خواهیم کرد.

دانایی افزود: برخورد مناسب با دوره پساکرونا در استان نیز ازدیگر مسائل و مواردی است که بسیار حائز اهمیت است و با تشکیل کمیته‌های ویژه این امر در دانشگاه علوم پزشکی استان شکل گرفته و مطالعات در حال انجام است.

کارگروه‌های مختلفی در خصوص آموزش، کنترل اپیدمی و دیگر موارد در دانشگاه علوم پزشکی استان شکل گرفته و انجام مطالعات علمی، تخصصی و پژوهشی در حال انجام است و از حضور متخصصان در این کارگروه‌ها استقبال می‌کنیم.

وی اظهار کرد: در دانشگاه علوم پزشکی استان هیچ‌گونه فاصله‌ای بین ستاد و صف و علی‌الخصوص در بحث مبارزه با بیماری کرونا وجود نداشته و باید اعلام کنیم هیچ کارمند بهداشتی چه صف و ستاد از ابتدای این امر تاکنون از مرخصی استفاده نکرده و از ساعت ۸ صبح الی ۱۱ شب با تمام توان خود تلاش کرده و تا به امروز ۹۶ درصد مردم استان پایش و کنترل شدند که جای تقدیر و قدردانی دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی بهداشتی استان سمنان عنوان کرد: همکاران پزشک و پرستار ما در دانشگاه علوم پزشکی استان در شرایط مبارزه با بیماری کرونا تحت‌فشار بوده و خستگی‌ناپذیر به‌صورت شبانه‌روزی در حال ارائه خدمات هستند که به‌صورت ویژه از این عزیزان تقدیر و قدرشناسی می‌کنم اما نیاز است تا تقویت این کادر و نیروی درمانی در دستور کار قرار داشته باشد.

دانایی اضافه کرد: در بحث تأمین تجهیزات حفاظت فردی برای کادر درمانی در دانشگاه علوم پزشکی استان در مراکز درمانی مبارزه با کرونا هیچ مشکلی وجود نداشته و این آمادگی برای تأمین این تجهیزات در آینده نیز وجود دارد وهیچگونه کمبودی نداریم.

وی ادامه داد: آزمایشگاه ویروس‌شناسی یکی از اقدامات بسیار ارزنده‌ای بود که ظرف مدت دو هفته و برای مبارزه و مقابله بهتر با ویروس کرونا در استان راه‌اندازی شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی بهداشتی استان سمنان گفت: با تعطیلی مطب‌ها، بار و فشار مراجعات بیماران به مراکز و کلینیک‌های تخصصی دانشگاه علوم پزشکی استان وارد شد که تقاضا داریم برای ارائه خدمت مطلوب‌تر، مطب‌های معین در استان در نظر گرفته شود.

دانایی خاطرنشان کرد: نمونه‌گیری‌هایی که در بحث مقابله با بیماری کرونا در استان انجام شد، تا شب گذشته ۸۸۸ نمونه ارسال شده که تاکنون ۴۱۳ نمونه مثبت اعلام شده و ۳۳۸ نفر از این افراد بهبودیافته و از مراکز درمانی تحت مدیریت این دانشگاه مرخص شدند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان خدمات درمانی بیماری دانشگاه علوم پزشکی استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۹۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  معاون بهداشت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت:واکسیناسیون پنوموکوک از ۱۰ اردیبهشت‌و همزمان با هفتۀ جهانی واکسیناسیون در مجموعۀ زیر پوشش  دانشگاه آغاز خواهد شد.

دکتر محمد قربانی با بیان این‌که برنامۀ توسعۀ ایمن‌سازی کودکان از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائۀ خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳ بوده است، گفت: فراهم‌آوری امکانات و تجهیزات لازم برای توزیع و نگهداری واکسن، تامین به‌موقع واکسن و به‌کارگیری نیرو‌های آموزش دیده در رده‌های مختلف سبب گردید که پوشش واکسیناسیون کودکان زیر یک سال از ۳۷ درصد در سال آغاز برنامه به سرعت به‌بالای ۹۰ درصد در سال ۱۳۶۸ برسد و به‌لطف الهی و در سایۀ تلاش خدمت‌گزاران نظام سلامت کشور، در ۱۵ سال گذشته همواره بالای ۹۵ درصد بوده است.

وی افزود: حاصل این تلاش‌ها، حذف کزاز نوزادی، کنترل بیماری‌های دیفتری و سیاه سرفه، کاهش چشم‌گیر موارد شدید بیماری سل در دورۀ کودکی، حذف سرخک و سندروم سرخجۀ مادرزادی و عاری شدن کشور از فلج اطفال بوده است.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه هم با بیان اینکه پنج درصد بیماری‌های تهاجمی و ۸۳ درصد مننژیت‌ها در کودکان زیر دو سال رُخ می‌دهد، گفت: استرپتوکوک پنومونیه از علت‌های اصلی بیماری‌های پنومونی، مننژیت، سینوزیت، اوتیت مدیا و سپتی سمی است که در سال ۲۰۱۵ این عفونت‌ها، عامل مرگ حدود ۳۰۰ هزار کودک زیر پنج سال بوده است.

جواد علی‌نژاد زرمهری با اشاره به این‌که این واکسن از واکسن‌های کم‌عارضه در گروه هدف کودکان زیر یک سال است، افزود: ایمنی‌زایی این واکسن تا پایان عمر می‌باشد و کودکان زیر یک سال در سه نوبت این واکسن را دریافت می‌کنند که اولین نوبت نیز در دو ماهگی کودکان تزریق می‌گردد.

وی گفت: واکسیناسیون پنوموکوک از ۱۰ اردیبهشت‌در استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، خوزستان و ایلام آغاز و بعد از تامین واکسن مورد نیاز، در سراسر کشور اجرا می شود
پنوموکوک یکی از مهم‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در انسان است. این باکتری عامل اصلی بیماری پنومونی (سینه پهلو) است. این باکتری‌ می‌تواند عفونت‌های دیگری مانند سینوزیت،  اوتیت (عفونت گوش میانی)، باکتریمی، سپسیس،  مننژیت،  استئومیلیت،  آرتریت، سپتیک،  اندوکاردیت،  پریتونیت،  پریکاردیت،  سلولیت و آبسه‌های مغزی را نیز ایجاد کند

دیگر خبرها

  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • گشایش کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • زمان ارائه خدمات درمانی به زوار حسینی در مرز شلمچه اعلام شد
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه