Web Analytics Made Easy - Statcounter

رستم زاد با بیان اینکه فعالیت آشپزخانه ها و رستوران ها در آستارا غیرقانونی است، گفت: با متخلفان برخورد می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندر آستارا،«حسن رستم زاد» امروز(دوشنبه، ۱۱ فروردین) در جلسه ستاد مقابله با کرونا که در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد،اظهارکرد: جایی که پای سلامت مردم در میان است با کسی تعارف و شوخی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرماندار بندر آستارا تصریح کرد: افرادی که مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا را جدی نگیرند با آنان برخورد قانونی می شود.

 

وی با بیان اینکه خانواده ها امسال روز طبیعت متفاوتی را نسبت به سال های گذشته تجربه خواهند کرد، تصریح کرد: به خاطر پیشگیری از شیوع کرونا در خانه هایمان می مانیم تا زنجیره انتقال این بیماری قطع شود.

 

رستم زاد در بخش دیگری از سخنان خود از مسدود شدن تونل بین بندر آستارا و اردبیل خبر داد و گفت: به منظور تعمیرات این تونل به مدت چهار روز مسدود شد.

 

عالی ترین نماینده دولت در بندر آستارا ادامه داد: ورودی های آستارا در منطقه ونه بین و روستای قره سو با جدیت و دقت کنترل می شود و هیچ فرد غیربومی اجازه تردد ندارد.

 

وی با اشاره به اینکه طی سه روز گذشته عوامل مستقر در پایگاه بازرسی سلامت از ورود ۹۰۰ خودرو پلاک غیربومی به بندر آستارا جلوگیری کردند، خاطرنشان کرد: در این مدت همچنین ۶ هزار مسافر نیز تب سنجی شدند.

 

رستم زاد از پلمپ ۸۰ واحد صنفی طی روزهای گذشته در بندر آستارا خبر داد و گفت: فعالیت آشپزخانه ها و رستوران ها در آستارا غیرقانونی است و با متخلفان برخورد می شود.

 

فرماندار بندر آستارا با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای تامین تجهیزات بیمارستان شهید بهشتی آستارا متعهد شده است،اظهارکرد: مسئولان بیمارستان و شبکه بهداشت و درمان، تحویل و نصب تجهیزات پزشکی را پیگیری کنند.

 

وی ادامه داد: با توجه به اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در ورودی شهرها و استان ها برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، برای زنبورداران کوچنده آستارا از سوی معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری برگ تردد صادر می شود.

 

رستم زاد با اشاره به اینکه کنترل ترددها در ورودی شهرستان آستارا برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در آستانه روز طبیعت تشدید شده‌ است، گفت: داشتن ویلای شخصی، مجوزی برای ورود افراد غیربومی محسوب نمی ‌شود.

 

* فعالیت برخی قلیان سراها در خانه های شخصی

«حسین ابوالحسینی» نیز در این جلسه، اظهارکرد: برخی واحدهای صنفی با سفارش روسای اتحادیه ها فعالیت می کنند که این اقدام آنان غیرقانونی است.

 

رییس اتاق اصناف بندر آستارا افزود: روسای اتحادیه ها و صاحبان صنف هایی که قانون را رعایت نمی کنند با هماهنگی فرمانداری به مقام قضایی معرفی می شوند.

 

ابوالحسنی با بیان اینکه برخی قلیان سراها در خانه های شخصی فعالیت می کنند، گفت: برای برخورد با آنها به همکاری نیروی انتظامی و مقام قضایی نیاز است.

 

* توزیع ۴۵۰ تن کود شیمیایی در بین کشاورزان

«ایرج شیارکار» نیز در این جلسه اظهارکرد: زنبورداران آستارا حدود ۳۴ هزار کندوی زنبور دارند و با تولید سالانه ۸۰۰ تن عسل، رتبه دوم تولید این محصول را در استان گیلان به خود اختصاص داده اند.

 

مدیر جهاد کشاورزی بندر آستارا تصریح کرد: زنبورداران آستارا همه ساله از مناطق جلگه ای به استان هایی نظیر مازندران کوچ می کنند و اکنون زمان بازگشت آنهاست که به همین منظور باید برای آنان گواهی تردد صادر شود.

 

شیارکار با اشاره به توزیع ۴۵۰ تن انواع کود شیمیایی بین کشاورزان در ۶ ماهه دوم سال گذشته اظهارکرد: ۲۰۰ تن کود نیز خریداری کردیم که در حال حمل است که بین کشاورزان توزیع می شود.

 

 

پایان پیام/163

منبع: شبستان

کلیدواژه: فعالیت غیرقانونی رستوران ها برخورد با متخلفان بندر آستارا بندر آستارا رستم زاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۹۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ کشور با بهترین غذا‌ها در جهان

اگر از علاقمندان به غذا خوردن هستید پس می‌دانید که سفر و غذا لازم و ملزوم یکدیگرند. یکی از بهترین راه‌ها برای تجربه فرهنگ یک کشور، مزه کردن غذا‌های آن است و در این میان برخی از کشور‌ها به ارائه برخی از بهترین غذا‌های جهان شهرت دارند.

به گزارش روزیاتو، رده‌بندی زیر از کشور‌هایی با بهترین غذا‌ها در وهله اول به کمک کتاب‌های معروف «راهنمای رستوران و هتل میشلن» به دست آمده که با اعطای ستاره به آن‌ها به ارزیابی کیفیت غذا‌ها می‌پردازد. در مرحله بعد نیز نظرات کاربران در وبسایت‌های مختلف ازجمله سی‌ان‌ان و همچنین پلتفرم‌های گفتگو مانند ردیت و کورا در نظر گرفته شده است.

۱۰. کره جنوبی

آشپزی کره جنوبی در سطح بین‌المللی شهرت دارد و در لیست کشور‌هایی با بهترین کیفیت غذا در جهان در رتبه دهم قرار دارد. مانند بسیاری از غذا‌های آسیای شرقی، برنج جزء اصلی غذا‌های کره جنوبی است. کیمچی از موارد منحصر به فرد آشپزی در این کشور است و در اکثر خانواده‌ها مصرف می‌شود. برخی از غذا‌های کره جنوبی که در جهان معروف هستند عبارتند از: گوچوجانگ، بیبیم‌بپ و بولگوگی.

۹. سوئیس

حدود ۴۰۰ نوع غذا در سوئیس وجود دارد که در سال ۲۰۰۸ به طور رسمی در میراث آشپزی سوئیس گنجانده شدند. یک فرد در این کشور سالانه نزدیک به ۱۱ کیلوگرم شکلات مصرف می‌کند که سوئیس را به بزرگترین مصرف‌کننده شکلات در جهان تبدیل می‌کند. محصولات غذایی سوئیس بسیار متنوع و فراوان است، این کشور ۷۰۰ نوع پنیر، بیش از ۲۰۰ نوع نان و ۲۵۰۰ نوع انگور تولید می‌کند.

۸. انگلستان

غذا‌های بریتانیا به دلیل تجارت‌های این کشور با دیگر کشور‌ها به شدت تحت تأثیر غذا‌های سراسر جهان قرار گرفته است. غذا‌های بریتانیایی به‌طرز آشکاری از از غذا‌های بومی چینی، هندی، فرانسوی، ایتالیایی، ژاپنی، آمریکایی، مکزیکی، اسپانیایی، تایلندی و ترکی تاثیر پذیرفته‌اند. بسیاری از اقلام غذایی بریتانیایی در سطح بین‌المللی محبوبیت یافته‌اند نظیر پای شپردز، پای سیب و اسکون. روستای چدار در سامرست نیز جایی است که پنیر چدار اولین بار در آن ساخته شده است.

۷. چین (ماکائو و هنگ کنگ)

غذا‌های چینی ازجمله معروف‌ترین غذا‌های دنیا هستند. کیفیت غذا در این کشور بی عیب و نقص است و چین دارای نزدیک به ۲۱۵ رستوران ستاره دار در «میشلن» است. غذا‌هایی مانند دیم سام و هات‌پات در میان غذا‌های چینی بسیار معروف هستند و در کشور‌های دیگر نیز رواج دارند.

۶. آلمان

غذا‌های آلمانی غنی و متنوع هستند، زیرا از مواد اولیه موجود در هر فصل در آن‌ها استفاده می‌شود. غذا‌های رایج در این کشور عبارتند از: براتوورست، کوفته سیب زمینی، کلم ترش، شنیسل و اشترودل. در طول جشنواره اکتبر این کشور، غذا و نوشیدنی آلمانی با شور و اشتیاق جشن گرفته می‌شود. Sauerbraten غذای ملی این کشور محسوب می‌شود.

۵. ایالات متحده

آشپزی آمریکایی یک آش شلم‌شوربای واقعی است، زیرا به دلیل عوامل زیادی مانند مهاجرت، تغییرات منطقه‌ای و تاثیرات فرهنگی تنوع گسترده‌ای دارد. ایالات متحده آمریکا بزرگترین کشور صادرکننده مواد غذایی در جهان است. در حالی که فرهنگ فست فود در این کشور بیداد می‌کند، دارای رستوران‌های با استاندارد بالاست و بیش از ۲۳۰ رستوران ستاره‌های میشلن را دریافت کرده‌اند.

۴. اسپانیا

اسپانیا به دلیل آب و هوای منطقه‌ای متنوع و تأثیرات فرهنگی، غذای بسیار متنوعی دارد. علاوه بر این، مادرید و بارسلونا به ترتیب ۵۳ و ۴۸ غذای بومی ارائه می‌دهند. غذا‌های اسپانیایی از مواد تازه و باکیفیت تشکیل می‌شوند. مواد تشکیل‌دهنده از منطقه‌ای به منطقه دیگر متفاوت است و انواع مختلفی از غذا‌های دریایی، گوشت پخته شده، انواع پنیر و زعفران در غذاهایشان زیاد به کار می‌رود.

۳. ژاپن

غذا‌های ژاپنی به دلیل ارزش زیبایی شناختی، مواد اولیه تازه و طعم‌های متعادل شناخته شده است. در حالی که سوشی یک غذای معروف ژاپنی به حساب می‌آید، غذای ملی این کشور کاری با برنج است که در این منطقه بسیار مصرف می‌شود. سایر غذا‌های ژاپنی که معمولاً در کشور‌های دیگر موجود است عبارتند از: ساشیمی، سوپ میسو، ماچا و رامن. ماچا یک صادرات مهم مواد غذایی این کشور است و به ایالات متحده، چین، سریلانکا و هند عرضه می‌شود.

۲. ایتالیا

طبق یک مطالعه، غذا‌های ایتالیایی معروف‌ترین و پیتزا شاخص‌ترین و محبوب‌ترین وعده غذایی در جهان است. میراث آشپزی ایتالیایی غرق در آشپزی خانگی سنتی است که از مواد ساده، اما خوش طعمی مانند روغن زیتون، گوجه فرنگی، سیر و ریحان استفاده می‌کند. روغن زیتون ازجمله صادرات مهم این کشور است.

۱. فرانسه

فرانسه در صدر فهرست کشور‌های با بهترین کیفیت غذا در جهان قرار دارد. این کشور دارای بیشترین رستوران‌های ستاره‌دار میشلن در جهان است که نشان‌دهنده تمرکز این کشور بر رستوران‌های با استاندارد بالا است. صدف و حلزون از بهترین غذا‌های لذیذ فرانسوی به حساب می‌آیند. فرانسه با مصرف ۲۱.۶۷ کیلوگرم به ازای هر نفر، سومین مصرف‌کننده سرانه پنیر در سال در جهان است. هنر آشپزی فرانسوی یکی از مهم‌ترین‌ها در جهان است و نقش عمده‌ای در آکادمی‌های آشپزی مدرن دارد.

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • مجازات معافیت غیرقانونی از سربازی چیست؟
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • (تصاویر) جاذبه‌های گردشگری و طبیعی آستارا
  • پرگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • ۱۰ کشور با بهترین غذا‌ها در جهان
  • تشدید برخورد با خودروهای دارای پلاک مخدوش