Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه فنی‌حرفه‌ای گفت: برای تحقق و توسعه علم نیازمند ایجاد تناسب در بخش‌های مختلف آموزش عالی هستیم؛ به گونه‌ای که تمام بخش‌ها به یک میزان رشد یابند.

ابراهیم صالحی‌عمران، رئیس دانشگاه فنی‌حرفه‌ای در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو با بیان اینکه یکی از اهداف و در واقع فلسفه آموزش‌عالی، توسعه علم است؛ گفت: در آموزش عالی تمام فعالیت‌ها برای اشتغال انجام نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بحث پژوهش و توسعه علم و خدمات مشاوره‌ای نیز از اهمیت زیادی برخوردار هستند. به همین منظور در تمام این بخش‌ها باید برنامه‌ریزی عالمانه و با تفکر دقیق و نقشه مشخص نسبت به نیاز‌های حال و آینده صورت گیرد.   وی ادامه داد: سیاست گذاران آموزش عالی با توجه به نگاه مثبتی که به آموزش عالی داشتند، کمتر به آن توجه کردند، این امر موجب شد تا تفکری دقیق و تصمیم‌گیری مبتنی بر نیاز‌های نیروی انسانی یا نیاز‌های علم و توسعه انجام نشود. لازم است بسته‌‍‌ای در نظر گرفته شود تا بر اساس آن تمام برنامه‌ریزی‌های مورد نیاز انجام شود.   صالحی عمران با بیان اینکه تمام بخش‌های آموزش عالی باید به یک میزان رشد یابند؛ اظهار کرد: برای تحقق و توسعه علم نیازمند ایجاد تناسب خواهد بود. در گذشته دو تا سه دانشگاه برای دیگر دانشگاه‌ها الگو شناخته می‌شدند. به طوری که همه در جهت رسیدن به موقعیت آن‌ها تلاش می‌کردند. در حالی که تبعیت از این مدل با توجه به اصل تنوع در آموزش عالی وتوسعه مراکز آموزشی برپایه تحقق ماموریت‌ها، درست نخواهد بود.   وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر تمام دانشگاه‌ها به یک شکل عمل کنند آموزش‌عالی نمی‌تواند پاسخ‌گوی نیاز‌های جامعه شود. به عنوان مثال برخی دانشگاه‌ها بر محور تولید علم و برخی دیگر برمحور پژوهش فعالیت می‌کنند. تمام این موارد باید در گسترش مراکز آموزش عالی مورد توجه واقع شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه فنی حرفه ای توسعه علم آموزش عالی توسعه علم بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۹۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد

چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه جلسه کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان با موضوع حذف رشته‌های کم تقاضا در بنگاه‌های اقتصادی و معرفی رشته‌هایی که در بازار کار تقاضا دارند به ریاست استاندار کرمان و با حضور روسای دانشگاه‌ها و دیگر اعضای کارگروه در محل سالن پیامبر اعظم (ص) برگزار شد. 

محمدمهدی فداکار استاندار کرمان با تبریک ۱۲ اردیبهشت، قدرشناسی، احترام و حفظ حرمت جایگاه معلم را مورد تاکید قرار داد و در خصوص مجوز پذیرش دانشجو به صورت مجازی در دانشگاه شهید باهنر با همکاری مراکز آموزشی پیام‌نور گفت: لازم است یک قاعده کلی برای درخواست مجوز با مصوبه کارگروه تهیه شود که بعضی از دانشگاه‌های استان در رشته‌های خاص بنا به اقتضای جغرافیایی منطقه با پیام‌نور توافق کنند. 

وی در ادامه گفت: شهرستان بردسیر با راه‌اندازی مجدد فولاد مشیز نیازمند نیروی انسانی متخصص خواهد بود؛ بنابراین رشته‌های مورد نیاز معادن صنعتی باید در این منطقه تعریف شود و سرمایه‌گذاری آموزشی در این منطقه در آینده نه چندان دور موثر خواهد بود. 

استاندار کرمان بیان کرد: نیاز‌های منطقه شناسایی شود و نیاز‌ها با الزامات و تعداد نیروی کار مشخص مستند شود و به نوعی این کار تقویت آموزش برای اشتغال خواهد بود. 

در این نشست در خصوص پیوست اشتغال و مستندات مربوط به ابقای رشته‌های کارشناسی کم تقاضا در استان، درخواست مجوز پذیرش دانشجو در پردیس‌های دایر در دانشگاه باهنر کرمان، درخواست مجوز پذیرش دانشجو به صورت مجازی در دانشگاه شهید باهنر با همکاری مراکز آموزشی پیام‌نور در شهرستان‌های راور و بردسیر و درخواست‌های گشایش رشته‌های جدید میان رشته‌ای در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی استان بحث و گفتگو شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد