Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید بهادیوند چگینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا شهروندان قزوین می‌توانند بدون نیاز به مراجعه حضوری تمامی خدمات مورد نیاز خود را به صورت غیر حضوری و از طریق تماس تلفنی با سامانه فوریت‌های برق (۱۲۱) دریافت کنند.

بهادیوند چگینی افزود: توسعه زیرساختی خدمات غیرحضوری در شرکت توزیع برق استان قزوین با فعالیت‌های فنی انجام شده از جمله استفاده از بسترهای الکترونیکی، نرم افزارهای تلفن همراه و همچنین اصلاح فرآیندهای خدمات مشترکین، محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان قزوین با اشاره به ابلاغ دستورالعمل فاصله گذاری اجتماعی و لزوم رعایت آن از سوی همه دستگاه‌ها تصریح کرد: بر اساس سیاست‌های شرکت توزیع نیروی برق استان در راستای اجرای ابلاغیه‌های ملی و استانی و به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا تمامی جلسات و مراسم حضوری، مأموریت‌ها و هرگونه تجمع لغو شده و کارکنان شرکت با رعایت
ضوابط و مقررات به صورت دورکاری و شیفتی بدون ایجاد اختلال در امر خدمت رسانی پاسخگوی شهروندان هستند.

وی اظهار داشت: همچنین برای تمامی همکارانی که دارای بیماری زمینه‌ای و بانوانی که فرزند خردسال دارند، مرخصی بدون کسر از مرخصی استحقاقی داده شده است.

چگینی یادآور شد: از ابتدای شیوع این بیماری در اسفندماه سال گذشته تاکنون با هدف حفظ سلامت همکاران تعداد ۴۰ هزار جفت دستکش، تعداد ۲ هزار عدد ماسک در بین همکاران توزیع شده و برای ضدعفونی کردن محل کار نیز مقدار ۸ هزار لیتر الکل و ۴۰۰ لیتر آب ژاول تهیه شده و در حوزه ستادی، مدیریت‌ها، امور اجرایی و ادارات زیرمجموعه شرکت توزیع نیروی برق مورد استفاده قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین گفت: همکاران رسمی شرکت توزیع برق استان قزوین با هدف تأمین اقلام بهداشتی کادر درمانی استان، یک روز حقوق خود را به دانشگاه علوم پزشکی استان اهدا کردند.

بهادیوند چگینی خاطرنشان کرد: ۳۴۵ نفر از پرسنل شرکت توزیع برق استان قزوین در قالب ۱۲۰ اکیپ عملیات و اتفاقات، تعمیرات شبکه، روشنایی معابر و عملیات خط گرم و نیز مرکز فوریت‌های برق ۱۲۱ و مرکز کنترل شبکه با حضور در ۲۷ مرکز عملیاتی در استان به صورت شبانه روزی برق مورد نیاز بیش از ۶۲۰ هزار مشترک را در امور ۹ گانه استان تأمین کرده‌اند.

وی اضافه کرد: علیرغم بارش شدید برف و باران و کولاک شدید در مناطق مختلف استان در ابتدای سال جدید و آسیب وارد شدن به برخی تأسیسات شبکه‌های توزیع برق، در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به رفع خاموشی و اصلاح شبکه‌های برق اقدام شده است.

بهادیوند چگینی با بیان اینکه صنعت برق استان همگام با کادر درمانی استان در حال خدمت رسانی برای ارائه برق مطمئن و پایدار به مردم شریف استان قزوین بویژه مراکز بهداشتی درمانی استان است تا کادر درمانی که مجاهدانه در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا هستند دچار مشکل نشوند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین تصریح کرد: در حال حاضر اکیپ عملیاتی حوادث و فوریت‌های برق در امور اجرایی برق استان به صورت شبانه روزی و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و دستورالعمل‌های مقابله با کرونا در محل کار خود مشغول فعالیت هستند.
 

کد خبر 4889376

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین برق ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا بوشهر شیوع کرونا ایلام سال جهش تولید گرگان طرح غربالگری شهرکرد سیلاب ماسک طبی بارش باران تردد وسایل نقلیه ضدعفونی شرکت توزیع برق استان قزوین شرکت توزیع نیروی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۰۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف تراکنش های غیرحضوری در شبکه بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان رسید

بر اساس بخشنامه جدید بانک مرکزی، سقف برداشت از حساب‌های بانکی به صورت غیرحضوری ۲۰۰میلیون تومان به صورت روزانه و یک میلیارد تومان به صورت ماهانه مجاز شد؛ همچنین حداکثر تراکنش خرید از هر کارت بانکی و کلیه کارت‌های متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت.  

به گزارش ایرنا، آستانه مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه‌های پرداخت غیرحضوری، از کلیه حساب‌های سپرده غیرتجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر مؤسسه اعتباری با افزایش ۲ برابری تا ۲ میلیارد ریال به صورت روزانه و ۱۰ میلیارد ریال به صورت ماهانه مجاز شد.

بانک مرکزی در بخشنامه شماره ۲۲۸۴۸‏/۰۳ مورخ ۴‏/۰۲‏/۱۴۰۳ موارد زیر را به شبکه بانکی ابلاغ کرد:

پیرو بخشنامه شماره ۴۸۶‏/۰۳ مورخ ۰۵‏/۰۱‏/۱۴۰۳ معاون محترم فن‌آوری‌های نوین بانک مرکزی درخصوص افزایش سقف تراکنش‌خرید اشخاص حقیقی، به استحضار می‌رساند هیأت عامل بانک مرکزی در جلسه مورخ ۲۷‏/۱۲‏/۱۴۰۲ با استناد به اختیارات مقرر در ماده (۱۷) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص با اصلاحات و الحاقات بعدی آن، مصوب شورای پول و اعتبار ابلاغی طی بخشنامه شماره ۳۳۹۴۴‏/۰۲ مورخ ۱۸‏/۰۲‏/۱۴۰۲ که طی آن افزایش آستانه‌های مقرر در دستورالعمل مذکور در حدود شاخص بهای کالا و خدمات مصرفی به رئیس‌کل محترم بانک مرکزی تفویض شده است، با افزایش آستانه‌های مندرج در مواد (۸)، (۱۰) و (۱۲) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص، به شرح زیر موافقت نمود:

آستانه مجاز مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه‌های پرداخت غیرحضوری، از کلیه حساب‌های سپرده غیرتجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر مؤسسه اعتباری، تا دو میلیارد ریال به صورت روزانه و ده میلیارد ریال به صورت ماهانه افزایش می‌یابد.

الزام به تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط و ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی روزانه اشخاص حقیقی از گروه حساب‌های غیرتجاری آن‌ها که تا زمان ابلاغ این بخشنامه برای مبالغ بالاتر از دو میلیارد ریال اعمال می‌گردید، از این پس برای مبالغ بالاتر از چهارمیلیاردریال ضرورت می‌یابد. هم‌چنین در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی مربوط به حساب‌های غیرتجاری اشخاص حقیقی با مبالغ بیشتر از دو میلیارد ریال تا چهارمیلیاردریال، گرچه ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه ضرورت ندارد، لیکن تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط، الزامی است.

حداکثر تراکنش خرید از هر کارت‌پرداخت و نیز کلیه کارت‌های پرداخت متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه مبلغ دو میلیارد ریال افزایش می‌یابد. کنترل آستانه مذکور در خصوص هر کارت بر عهده مؤسسه اعتباری صادرکننده کارت پرداخت است.

بانک‌ها موظفند، ضمن ایفاد نسخه اصلاحی دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص و نیز ارسال نسخه‌ای از «دستورالعمل نحوه اخذ مستندات موضوع تبصره ماده (۷)، تبصره (۲) ماده (۱۰) و تبصره ماده (۱۱) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص» که ماده (۴) آن با توجه به تغییرات فوق‌الاشاره مورد اصلاح قرار گرفته است، مراتب را با لحاظ مفاد بخشنامه شماره ۱۴۹۱۵۳‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۹۶ مورخ ۱۶‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۵‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۱۳۹۶ به تمامی واحدهای ذیربط آن مؤسسه اعتباری ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت کنند.‏‏‏‏‏‏

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: سقف تراکنش خرید افزایش یافت تلاش تعدادی از نمایندگان برای بازگرداندن اختیارات بانک مرکزی به دولت

دیگر خبرها

  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • امداد خودرو جاده‌ای شبانه روزی همدان
  • توزیع بیش از ۴۷ هزار تن آرد روستایی در بین روستائیان استان قزوین
  • در حوزه ارائه خدمات الکترونیکی به رشتوندان اتفاقات خوبی صورت گرفته است/گام های موثر مدیریت شهری در ممیزی املاک
  • شناسایی بیش از چهار هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • شرکت‌های تبلیغاتی اینستاگرام
  • سقف تراکنش های غیرحضوری در شبکه بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان رسید
  • ارائه تسهیلات ۹۰ درصدی در گمرک قزوین
  • مسائل مرتبط با رضایتمندی مردم در اولویت کاری ما قرار دارد
  • چشم انداز روشن توسعه برق روستایی کردستان/ اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان در سال ۱۴۰۳