Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@22:04:43 GMT

۶۰ هزار بسته مواد بهداشتی در استان کردستان توزیع شد

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۳۰۷۶۲

۶۰ هزار بسته مواد بهداشتی در استان کردستان توزیع شد

بە گزارش خبرنگار مهر, بهمن مرادنیا عصر دوشنبه در جلسه ویدئو کنفرانس وزیر کشور با استانداران سراسر کشور در خصوص بررسی و رفع نواقص طرح فاصله گذاری اجتماعی با بیان اینکه سرانه درآمدی مردم استان نسبت به دیگر استان‌ها پائین‌تر است، اظهار داشت: جهت حل برخی از مشکلات اقتصادی اقشار آسیب پذیر در دوران بیماری کرونا اگر امکان پذیر است دولت یارانه سه ماهه اول سال را بصورت یکجا به حساب خانوارها واریز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این شرایط دولت می‌تواند یک بسته سبد مواد غذایی را تهیه و در میان خانواده‌های کم درآمد و بی بضاعت تقسیم کند که این امر می‌تواند به رونق تولید در بخش کشاورزی کمک کند.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه هم اکنون نرخ تضمینی مرغ در کشور ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان و در کردستان کمی بیش از ۱۰ هزار تومان در بازار عرضه می شود، ادامه داد: بی گمان با ادامه این روند بخش تولید ضربه خواهد دید و آثار آن در دو ماه آینده پدیدار خواهد شد و برای جلوگیری از این موضوع دولت بهتر است یک سبد غذایی تهیه و میان خانوارهای کم بضاعت تقسیم کند.

مرادنیا یادآور شد: خیرین استان کردستان از آغاز بیماری کرونا بصورت مستقیم دو میلیارد تومان کمک کردە اند کە جای تقدیر و قدردانی دارد.

وی بیان کرد: در سطح استان کردستان ٦۰ هزار بستە مواد بهداشتی بە ارزش ۲۵ میلیارد ریال میان خانوادە‌های کم بضاعت و حاشیەنشین تقسیم شد و در تلاش هستیم برای ۱۰ هزار خانوار بستەهای مواد غذایی تهیە و توزیع کنیم.

استاندار کردستان همچنین به اجرای طرح فاصله‌گذاری در استان نیز اشاره کرد و گفت: این طرح از همان روز ابلاغ در کردستان به اجرا گذاشته شد.

مرادنیا اظهار داشت: در این طرح ۲۵ نقطه استان با ۴۵۰ نیرو کنترل می شود و با توجه به تاکید رئیس جمهور محترم مبنی بر مدارا با مردم تاکنون در این طرح ۵۵ مورد جریمه و ۱۰ توقیف خودرو داشته‌ایم.

وی در ادامە سخنان خود بە بستە شدن ورودی و خروجی شهرهای استان بە مناسبت روز طبیعت و سیزدە بە در خبر داد و افزود: در جهت کنترل شیوع بیماری کرونا و جلوگیری از تجمع مردم از عصر دوازدهم فروردین همە خروجی‌ها و و ورودی تفرجگاه‌های خارج شهر مسدود می‌گردد.

استاندار کردستان همچنین بە تصمیم تامین الکل برای واحدهای تامین کنندە مواد ضد عفونی کنندە از جانب وزارت صمت واکنش نشان داد و ادامه داد: در کردستان چهار واحد تولیدی خط تولیدشان را برای تولید مادە ضد عفونی کنندە تغییر دادند و مواد ضد عفونی کنندە را با ۵۰ درصد قیمت کمتر تولید می‌کنند کە این تصمیم می‌تواند تولید در این واحدها را متوقف کند.

کد خبر 4889347

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری کردستان بهمن مرادنیا یارانه ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا بوشهر شیوع کرونا ایلام گرگان طرح غربالگری سال جهش تولید شهرکرد سیلاب ماسک طبی بارش باران تردد وسایل نقلیه ضدعفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۰۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر صدور مجوزهای نظام مهندسی گفت: در ۵ سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوزها به بحث حرایم و فواصل بهداشتی رد شده است.

زمانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته‌ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحدهای فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهم‌تر از همه با عنایت به این که بعد از یک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.

وی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که در خصوص فواصل بهداشتی داشته‌ایم، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولیدکننده کاهش دهند.

زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحدهای تولیدی را کم کنیم. به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیروهای انسانی که دامپزشک‌ها هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه باید دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهم‌تر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفره‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.

‌بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.

فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحدهای تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.

دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شد، اما بازنگری آن اجرایی نشد.

کد خبر 6096815

دیگر خبرها

  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • تدارک ۳۰ ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی/ فعالیت ۶۰۰ گروه جهادی در گرگان
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان شاهرود
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه