Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@04:47:36 GMT

ذخیره‌سازی ١٧٤ تن گوشت مرغ منجمد در لرستان

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۳۱۱۱۰

ذخیره‌سازی ١٧٤ تن گوشت مرغ منجمد در لرستان

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان گفت: از ابتدای سال ۱۳۹۹ در راستای جمع‌آوری و خرید مرغ مازاد بر نیاز مصرف تاکنون ١٧٤ تن گوشت مرغ منجمد و ذخیره‌سازی شده است.

عبدالرضا بازدار به وضعیت پرورش طیور و تولید گوشت مرغ در شرایط بحرانی ناشی از شیوع ویروس کرونا در ایام پایانی سال ۹۸ پرداخت و افزود: رشد شتابان تولیدات طیور و تغییر الگوی مصرف به سمت استفاده از گوشت سفید و افزایش تقاضا برای تولید و مصرف گوشت مرغ تحولات بزرگ در صنعت طیور کشور و به‌تبع آن در استان لرستان به وجود آمده آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۶۳۰ واحد مرغ گوشتی با تولید ۱۲.۹ میلیون قطعه در دوره و با پتانسیل تولید سالانه ۱۰۰ هزار تن گوشت مرغ در استان وجود دارد.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: از نظر اشتغال‌زایی و توسعه فضای کسب‌وکار صنعت پرورش مرغ گوشتی از اهمیت بالایی برخوردار است و حلقه‌های متعددی درزمینهٔ تولید و عرضه گوشت مرغ دخیل هستند.

بازدار اضافه کرد:  بیش از ۳ هزار نفر به‌صورت مستقیم در واحدهای پرورش مرغ گوشتی مشغول به فعالیت هستند و با احتساب افراد شاغل در سایر زیر بخش‌ها اعم از شرکت‌های تامین دان مرغ  کشتارگاه‌های طیور و عوامل عرضه و فروش گوشت مرغ  حدود ٤٥٠٠ نفر در این صنعت مشغول به کار هستند.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد در سال ۱۳۹۸ بیش از ۴۱ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان صورت گرفته که میزان ۷۵ هزار تن گوشت مرغ تولید شده است.

 این مقام مسئول تصریح کرد با توجه به حجم بالای جوجه‌ریزی در ماه‌های پایانی سال به‌منظور تامین گوشت مرغ ایام عید متأسفانه هم‌زمانی شیوع کرونا ویروس در کشور باعث کاهش تقاضای مصرف و مشکلاتی برای مرغداران درزمینهٔ قیمت و فروش مرغ‌های پرورش‌یافته به وجود آورده است بنابراین در همان ابتدای سال ۱۳۹۹ در راستای جمع‌آوری و خرید مرغ مازاد بر مصرف و هماهنگی تمامی دستگاه‌های دولتی و استفاده از ظرفیت‌های کشتارگاهی و سردخانه‌ای عملیات کشتار و ذخیره‌سازی مرغ به‌صورت منجمد شروع شده و علاوه بر تأمین گوشت مرغ داخل استان به‌طور میانگین روزانه ۴۰ تن گوشت مرغ کشتار و ذخیره‌سازی می‌شود و تاکنون ۱۷۴ تن گوشت مرغ منجمد و ذخیره‌سازی شده است.

وی افزود: این عملیات تا پایان فروردین‌ماه و تا زمان جمع‌آوری تمام مرغ مازاد مرغداران با همکاری شرکت پشتیبانی امور دام استان ادامه می‌یابد و بر اساس تجربیات سنوات قبلی مرغ منجمد ذخیره‌سازی شده هم در فصل تابستان برای تنظیم بازار گوشت مرغ که با کمبود احتمالی مواجه خواهیم شد قابل‌عرضه و مصرف است.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: تأمین نهاده‌های موردنیاز مرغداران از قبیل ذرت و کنجاله سویا هم یکی از اولویت‌ها و دغدغه‌های مهم سازمان جهاد کشاورزی در این ایام تعطیل بوده به‌طوری‌که در ایام پایانی اسفند ۹۸ بیش از ۵ هزار تن ذرت و یک هزار تن کنجاله سویا از محل سهمیه‌های شرکت پشتیبانی امور دام بین مرغداران از طریق جهاد کشاورزی و تعاونی مرغداران شهرستان‌های مربوطه توزیع شده است.

بازدار اضافه کرد: فروردین‌ماه سال جاری هم سازمان جهاد کشاورزی استان درخواست تخصیص و تامین ۶ هزار تن ذرت و ۴ هزار تن کنجاله سویا جهت تأمین احتیاجات نهاده‌ای واحدهای دام و طیور از محل سهمیه‌های شرکت پشتیبانی امور دام به وزارت جهاد کشاورزی ارسال کرده که تاکنون ۱۲۰۰ تن سهمیه کنجاله سویا در سامانه بازارگاه نهاده‌های کشاورزی جهت توزیع اعلام شده و مراحل خرید و جذب توسط تشکل و تعاونی‌های مرغداران در دست پیگیری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی گوشت مرغ مرغ منجمد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ذخیره سازی کنجاله سویا تن گوشت مرغ مرغ گوشتی مرغ منجمد هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۱۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجری پیامک ذخیره‌سازی آب چه بود؟

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی آبفای تهران، طی روز‌های گذشته برای تعدادی از مشترکان شرکت آب و فاضلاب استان تهران پیامک «ذخیره‌ سازی آب» ارسال شد. 

متن این پیامک این بود که با توجه به مبحث شانزدهم مقررات ملی ساختمان فراهم‌سازی مخزن ذخیره آب با گنجایش حداقل ۷۵ لیتر برای هر نفر الزامی است. لطفاً اقدامات لازم را در این خصوص به عمل‌آورید.»

واقعیت این است که این پیامک ارتباطی به قطعی و نوبت‌بندی آب در تهران ندارد؛ از آنجا که سال گذشته بروشور اطلاعیه فوق بین شهروندان توزیع شده بود، مجدداً با آغاز سال جدید، به وسیله پیامک به شهروندان اطلاع‌رسانی شده است.

ماجرا از این قرار است که همه ساختمان‌ها براساس ابلاغیه مبحث ۱۶ قانون مقررات ملی ساختمان باید نسبت به تجهیز پمپ و مخزن اقدام کنند.

ذکر این نکته ضروری است که برخی ساختمان‌ها به جهت افت فشار آب فقط از پمپ استفاده می‌کنند که این اقدام نه تنها باعث پایمال شدن حقوق دیگر همسایه‌ها می‌شود و بیشترین ظرفیت آب شبکه کوچه و محله را به سمت ساختمان خود هدایت می‌کنند، بلکه تخلف محسوب می‌شود. 

چراکه نصب و قراردادن پمپ بعد از کنتور آب غیرقانونی است؛ بنابراین شهروندان ابتدا با نصب مخزن بعد از کنتور و سپس نصب پمپ، اقدام قانونی، فنی و تأسیساتی انجام داده و باعث پایداری فشار آب می‌شوند.

لازم به ذکر است با شروع تابستان و استفاده از کولر‌های آبی در روز‌های گرم، به جهت اینکه ساختمان‌ها دچار افت فشار آب نشوند، پیامک «ذخیره‌سازی آب» ارسال شده است، بحث کمبود و قطعی آب مطرح نیست و در صورت لزوم هرگونه برنامه درخصوص نوبت‌بندی و قطعی آب حتماً از سوی شرکت آبفای تهران اطلاع‌رسانی عمومی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • آبگیری کامل سد و بند‌های خاکی شهرستان گراش
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • ذخیره‌سازی ۲۸۳۱ تن مرغ در سردخانه‌های مازندران
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد
  • توزیع یک هزار تن مرغ و گوشت قرمز تنظیم بازاری در مازندران
  • ماجری پیامک ذخیره‌سازی آب چه بود؟
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • معدوم سازی ۳۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی در اهواز
  • ناپایداری آب شرب در سرزمین آب‌ها/ تغییرات اقلیمی از عوامل چالش کمبود منابع پایدار آب در لرستان